Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 154 941
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Точно от тези коментари "имах" нужда в момента...операцията ми е след две седмици при д-р Рачев..😯честно казано видях снимките и не виждам нещо грозно или неправилно позиционирано,а по-скоро физиология,коята никой не избира...гърдите,които аз съм виждала от него са перфектни...а що се отнася до грешките...Може би е възможно да се случат при всеки...Благодаря на момичета за тяхното мнение все пак...но искрено се надявам да грешат😊

# 556
Следя темата отдавна и имам доста още за четене. Искам да сложа ХК в устните и филъри покрай устата и очите. Спряла съм се на Хил Клиник от мненията на Алена. Остава и финансите да затвърдя, защото до скоро си мислех, че 1 мл може да се разнася къде ли не по лицето ми.

# 557
  • SF
Може. Може да се сложи част в назолабиални и част от него в други бръчки. Най-добре е, когато се отвори една ампула, да се "изхаби" цялата. Може би някои лекари ще си я прихванат като цена, въпреки че няма да си позволят да я разпределят до пълното й изчерпване, където и да е из лицето, само и само да свърши.
Аз сега искам една в назолабиалните, но само в горната им част (около носа), защото надолу покрай устните още нямам такива бръчки. Не се смея много и още не са се образували. Останалото количество ще попитам дали може да се постави в бръчката между двете вежди.

# 558
Здравейте, интересувам се, някой правил ли си е корекция на носа (ринопластика)? От много време искам, но нямам никаква информация как стоят нещата. От София съм, но не държа на 100% да е лекар от София, ако има някой, който наистина да е добър в друг град не е проблем. Ще се радвам, ако някой може да изкаже мнение Simple Smile

# 559
Esmee имах предвид, че не може 1мл да е по лицето и в устните. То може, правят го, но не е добра идея. Даже и хелурона вече избрах, докторката също.
Много се чудя на козметична процедура за подмладяване дали няма да постигна достатъчен ефект. Не съм запозната с видовете мезо....терапии. Ако някой му се занимава нека ми обясни какво е за стягане на кожа, по силно по възможност.

# 560
  • в 1001-та нощ
За стягане на кожата се правят процедури, при които се стимулира производството на колаген. Най-често с топлина - напр. фотоподмладяването Simple Smile

За целта са важни и системните грижи - козметика, добавки - прием на аминокиселини и витамин С (може и с храната, разбира се Wink  ), масажи, гимнастика на лицето,  начин на живот Simple Smile

# 561
  • Плевен
Аз отново ще задам вероятно идиотски въпрос... След мамопластика колко време е нужно, за да се лети със самолет...и то дълъг полет? Питам, защото си спомням, че имаше нещо относно промяната в налягането...Моля, момичетата с такъв тип придобивки, да споделят мнение!

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 15:50 от Merijaan

# 562
  • София
Аз отново ще задам вероятно идиотски въпрос... След мамопластика колко  със време е нужно, за да се летисамолет...и то дълъг полет? Питам, защото си спомням, че имаше нещо относно промяната в налягането...Моля, момичетата с такъв тип придобивки, да споделят мнение!

Веднага може да се лети. Peace

# 563
  • Плевен
Благодаря ти Simple Smile

# 564
  • Plovdiv, Bulgaria
Eli_ivanova70 , благодаря за отговора  Simple Smile с крем ли те обезболиха или с местна?Къде и кой и в Пловдив ли ги слага? Доволна ли остана? Залях те с въпроси  Mr. Green съжалявам  Blush може и на лични,ако предпочиташ  Hug

крем, в София при Валянова

# 565
  • Plovdiv, Bulgaria

За целта са важни и системните грижи - козметика, добавки - прием на аминокиселини и витамин С (може и с храната, разбира се Wink  ), масажи, гимнастика на лицето,  начин на живот Simple Smile

бих добавила да се спи не с лице към възглавницата, това много набръчква кожата

# 566

бих добавила да се спи не с лице към възглавницата, това много набръчква кожата

На сън как се контролираш, аз обичам да я гушкам и да потъвам в нея. Simple Smile

# 567
Момичета някоя от вас ползвала ли е ваучер от Офертомат за Skinsystem? Цените са доста ниски и това ме навежда на мисълта цена/ качество. Ако някой има мнение ще съм благодарна.

# 568
Искам да споделя с вас, момичета, които имате нужда от малка промяна на носа си (смаляване на върха и на ноздрите, без да правите пластична операция).  След като попаднах е интернет на една пластмасова джаджа за корекция на носа, се досетих, че мога да въздействам сама на носа си, без да я купувам, чрез правене на упражнения, за да ми се смали. След 1 месец резултатът беше налице. Какво се изисква притискате едновременно с два пръста ноздрите отстрани, а с показалеца върхът на носа (навътре и нагоре) и задържате така - в продължение на няколко минути. Няма ограничение за броя на упражненията през деня. Това упражнение го правите всеки ден, докато получите видими резултати. Simple Smile Успех!

# 569
 Laughing

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 08:10 от Black Scorpio

Общи условия

Активация на акаунт