Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 154 949
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Подвела съм ви при Валянова бях , но и двете са в хил клиник. http://hillclinic.com/spetsialisti/d-r-eleonora-valyanova-spetsi … log-v-hil-klinik/
Ами в областта под брадичката ми поставяха линейни и болката не е по-голяма от филърите. Просто убождане и месец след това се усеща като натъртено, но не е болезнено.

# 466
Подвела съм ви при Валянова бях , но и двете са в хил клиник. http://hillclinic.com/spetsialisti/d-r-eleonora-valyanova-spetsi … log-v-hil-klinik/
Ами в областта под брадичката ми поставяха линейни и болката не е по-голяма от филърите. Просто убождане и месец след това се усеща като натъртено, но не е болезнено.

А резултата? Стегна ли се кожата?По-плътна ли остава или си е същата?

# 467
  • Стара Загора
Просто беше увиснала под брадата и ме дразнеше това, сега е на 80% прибрана. Кожата според мен няма промяна.

# 468
  • в 1001-та нощ
Благодаря Simple Smile По-добре вече Simple Smile Направих тежка медикаментозна алергия - за капак на всичко, но вече излизам от мрака и се надявам всичко да е само напред и нагоре Simple Smile

# 469
RadianaG ,
не е толкова страшно като усещане, колкото като го гледаш. Слагат ти обезболяващ крем и боли колкото от комар. Но малко повече в сравнение с ботокса. 

# 470
Боже на какво сме готови заради едната хубост...; Mr. Green
Тези мезо конци на същия принцип ли са дето навремето много звезди си слагаха златни нишки за опъване на кожата.... Rolling Eyes
На това не бих се подложила, странно ми е някак си... Но за филър под очите сега събирам кураж... Joy А да не говорим как ме е страх от перманентната очна линия, другия месец може би ще ходя... Кажете каква е болката, търпи ли се? Подуват ли ти се очите след процедурата, слагат ли упойка и такива работи? Много ме е страх и не знам как ще стоя легнала и "заклещена" към леглото 1-2 часа докато трае процедурата... Долна и горна очна линия на веднъж ли ги правят, офффф..... ooooh!

# 471
Много съжалявам a.l.e.n.a  ooooh! очаквах да се похвалиш само и единствено!!!
Но се радвам,че всичко е минало и ти пожелавам единствено поводи за усмивки  Peace

milanda , благодаря!Не ми даваш прост отговор,а голям кураж.Нямам бръчки, но имам нужда от стягане на овала след втора бременност и си мисля,че мезоконците ще ми дойдат идеално  Wink

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 19:52 от RadianaG

# 472
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Дами, само на гневната бръчка между очите може ли да се сложи ботокс или тлябва на цялото чело? Аз имам две на това място и искам да ги махна. Правила съм веднъж ботокс, но на цялото чело ми постовиха, доста добре се получи, но след време ми се получава едно хоризонтално набраздяване по чело едва забележимо (и при други съм го виждала след ботокса), което ме дразни. Та се чудех дали може само но гневната бръчка? ... споделете, моля ви ако знаете и имали ли сте такова хоризонтално набраздаване. Аз съм на 41 г., ако това е ориентир. Simple Smile
Да, може Peace. Слагала съм си три пъти ботокс. Два пъти около очите и веднъж на гневните бръчки, при мен те са две вертикални. Не бяха кой знае колко изразени, но ме дразниха. Ефектът е страхотен. Много съм доволна. Лицето изглежда много подмладено без тези бръчки, и естествено Peace. Болка има минимална, много по-малко боли от поставянето на ХК. Не ползвахме упойка при поставянето на ботокса, и пак не бих казала, че боли кой знае колко Peace

Това при Никита, няма нищо общо с контролираното поставяне на ботокс Naughty.
На 38г. съм. Изобщо не мисля, че ми е рано, или пък възраста е определяща. Много е индивидуално. Моя приятелка (също на 38г.) има три страшно изразени хоризонтални б-ки на челото. Аз такива изобщо нямам, но пък при мен са изразени назолабиалните, така, че....различни сме Wink.

mamaden, в момента гледам ББ. Коя е тази Никита. newsm78 Дай линк. Praynig
За това, което гледах до сега , заради ББ, ми дължиш обезщетение от поне 2 фейслифтинга. Mr. Green Wink Laughing 

Аз ще ти пусна линк:

http://bigbrother.novatv.bg/videos/view/458/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-% … 0%B8%D1%82%D0%B0/

Мерси, rosinau. bouquet
Доста е прекалила с филърите, особено в горната устна. Нейна си работа...
Ама какви са тия вдлъбнатини от страни на устните? Rolling Eyes

аленка, стискам палци вече всичко да е наред. Hug Heart Eyes 

# 473
Алена, стискам палци всичко да е наред оттук нататък.  Hug

И аз си мисля, че основното на мезоконците е да опъне кожата и да повдигне, а не да изглади дълбоките бръчки. Тук някой беше писал, че бръчката всъщност е вдлъбнатина, под която липсва тъкан и е най-удачно запълването на тази тъкан. А другото е, че всъщност при запълването, мускулите отново съкращават тази тъкан и отново набраздяват кожата. Та, затова си мисля, че стопирането на мимиката с ботокс е по-уместно.
Даже съм чувала, че по този начин той предотвратява бръчката да се задълбочи. Стопира процесът на по-голямо сбръчкване.  Rolling Eyes

Моля, който е по-наясно, да обясни дали е така.  Peace
И аз ще ходя скоро на консултация, ама да видим кога, че трябва предварително да обработя мъжът ми.  Crazy Grinning

# 474
  • Vienna
6tastliva - точно така е (общо казано), както ти си го обяснила.  Grinning

# 475
За запълването на врязани бръчки се употребяват филъри,за да загладят кожата,НО те не предотвратяват появата и след време.За това след филърите е добре да се сложи ботокс,за да спре мускула да задълбае отново бръчката.
Който не иска ботокс,след появата на бръчката, отива на време пак да я заглади с филър.С времето филъра се натрупва и разгражда по-бавно и с всяко следващо поставяне се удължава периода до появата на бръчката отново  Peace  е, поне при мен така се получи,понеже отлагам ботокса за след няколко годинки.

Най-важното:няма по-голям враг на кожата и филърите от слънцето!!!
Не го забравяйте и съветвам всички,които са слагали ХК през пролетта или лятото и вече я няма, пробвайте сега,когато няма силно слънце и ще ви се разградят по-бавно филърите!

Дано не съм сгрешила нещо и да подведа някой  Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 15:10 от RadianaG

# 476
  • Plovdiv, Bulgaria
milanda , би ли споделила за усещането при поставянето на тези мезоконци,понеже гледах клипчета как се слагат( имам лошия навик да гледам всичко предварително,не ме питайте как легнах под ножа да раждам със секцио,след като изгледах няколко такива клипчета  Crazy) таа, като видях огромните "неща" които набиват под кожата ми се стори болезнено  newsm78

Знам,че болката при всеки е различна,но все пак,ако има дами слагали мезоконци нека разкажат по-подробно какво са преживели и резултатите след това.

a.l.e.n.a. , как си?  Hug

нищо, ама нищичко не се усеща
аз имам линейни, те са най-бейсик вариантът, но упойката действа по един и същи начин

# 477
  • София
RadianaG, съгласна съм с теб на 100%
Но първо се слага ботокс, после филър. Peace
Естествено, уважавам преценката ти да отложиш ботоса, тъй като той не може да се слага ен брой години. bowuu

Аз също отлагам слагане на филър в устни, именно поради причината, която каза.
 bouquet Hug

# 478
Eli_ivanova70 , благодаря за отговора  Simple Smile с крем ли те обезболиха или с местна?Къде и кой и в Пловдив ли ги слага? Доволна ли остана? Залях те с въпроси  Mr. Green съжалявам  Blush може и на лични,ако предпочиташ  Hug

MayyaI , виждала съм,как ботокс опъва бръчки на чело,пачи крак и отстрани на устните,под назолабиалните  newsm78 та след него не се ли губи смисъла да слагаш филър? Да поясня, не споря, а се информирам и събирам мнения  Peace
Филъра в устните не го отлагай,след като го искаш  Wink той се разгражда на цяло ,ако не желаеш да има и следа от него в устните ти.Аз сложих май месец,не един,а два и в момента почти няма нищо от него.Не искам да отказвам някой да си слага с този факт,понеже аз малко прекалих с морета,плажове и разходки по слънце лятото и си мисля,че това е основната причина за скоростното му разграждане.Отделно имам наблюдения на трайност през есенно-зимния период!

Някой с опит,мнение или наблюдение върху процедурите  "THERMAGE" ?

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 14:21 от RadianaG

# 479
Здравейте! Предстои ми операция скоро - уголемяване на бюст. Бих искала да попитам всички тук, които вече са се оперирали как стои въпросът с общата анестезия като усещане/процес (преди и след) ? Най-големият ми страх е свързан с нея, чела съм всякакви страшни неща  Grinning , но така и не успявам да се успокоя вътрешно. Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт