Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 154 970
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз веднъж съм си правила кислородна терапия, абсолютно не съм доволна.Кожата ми стана наистина по-мека, но след това възпали ли се..не знам , едни пъпки като ми излязоха, стоеше ми и по-мазна кожата.Самата струя, която излизаше направо ме задушаваше и едвам изтърпях процедурата.По ТВ съм виждала такава терапия, но с маска за лице, за да се избегне явно неприятния ефект от силната струя въздух.

аз също не съм доволна от кислородната терапия, не е за мен процедура

# 451

Да, може Peace. Слагала съм си три пъти ботокс. Два пъти около очите и веднъж на гневните бръчки, при мен те са две вертикални. Не бяха кой знае колко изразени, но ме дразниха. Ефектът е страхотен. Много съм доволна. Лицето изглежда много подмладено без тези бръчки, и естествено Peace. Болка има минимална, много по-малко боли от поставянето на ХК. Не ползвахме упойка при поставянето на ботокса, и пак не бих казала, че боли кой знае колко Peace.
Това при Никита, няма нищо общо с контролираното поставяне на ботокс Naughty.
На 38г. съм. Изобщо не мисля, че ми е рано, или пък възраста е определяща. Много е индивидуално. Моя приятелка (също на 38г.) има три страшно изразени хоризонтални б-ки на челото. Аз такива изобщо нямам, но пък при мен са изразени назолабиалните, така, че....различни сме Wink.

mamaden,  Благодаря ти много за включването, а къде ги правиш?  bouquet
Може и на лични, ако не е удобно в темата.

# 452
Сийка, благодаря... Аз се чудя защо поставянето на ХК боли повече от поставяне на ботокс?
Значи като ви чета излиза, че поставяне на ботокс под очите е по-добре и по-безболезнено пред филър с ХК... А кое е по-трайно все пак?
Искам да съм по-информирана, защото като отида на консултация съм сигурна, че ще започнат да ме агитират към по-скъпото и по-нетрайното... Не живея в Бг и тук знам от опит как по принцип процедират... Mr. Green И ако не си съвсем на ясно, могат да те набутат... Рядко някой се интересува от какво наистина имаш нужда или да ти кажат предимствата и недостатъците и на двете, а ти да си прецениш... ooooh!

# 453
За бръчици около очите - ботокс /чудесно се повлияват и няма силна болка при поставяне/. При хлътване - хиалуронова киселина, още събирам смелост да пробвам.

И може да се сложи ботока само на гневната бръчка, също много добър ефект се получи при мен.

# 454
Аз мисля, че химическия пилинг ще е добро решение на първо време за мен.От втората бременост ми останаха едни бледи кафеникави петна тук-таме по лицето и при слънчеви бани изпъкват.Кожата ми има някак си нужда от освежаване.Мисля в скоро време да направя консулт с дерматолог, който се занимава с такива процедури.

Индивидуално е, в какво състояние е кожата ти, как си я поддържала и какво очакваш, но задължително минава през консултация с дерматолог. Преди година  бях убедена, че трябва ботокс и ХК да  сложа, но след разговора с  дерматпложката стигнахме до извода, че за мен по-добрия вариант е да започна с пилинг и мезотерапия. Като гледам резултата съм доволна, че ме убеди да отложим ботокса и ХК. Пак ще стигнем до тях, но на този етап тези процедури са достатъчни кожата ми да изглежда здрава и свежа. Simple Smile

# 455
  • Пловдив

Да, може Peace. Слагала съм си три пъти ботокс. Два пъти около очите и веднъж на гневните бръчки, при мен те са две вертикални. Не бяха кой знае колко изразени, но ме дразниха. Ефектът е страхотен. Много съм доволна. Лицето изглежда много подмладено без тези бръчки, и естествено Peace. Болка има минимална, много по-малко боли от поставянето на ХК. Не ползвахме упойка при поставянето на ботокса, и пак не бих казала, че боли кой знае колко Peace.
На 38г. съм. Изобщо не мисля, че ми е рано, или пък възраста е определяща. Много е индивидуално. Моя приятелка (също на 38г.) има три страшно изразени хоризонтални б-ки на челото. Аз такива изобщо нямам, но пък при мен са изразени назолабиалните, така, че....различни сме Wink.

mamaden,  Благодаря ти много за включването, а къде ги правиш?  bouquet
Може и на лични, ако не е удобно в темата.

Пловдив, ботокс при д-р Чолакова. ХК при д-р Пепина Власева(зъболекар е).

# 456
  • София
Скрит текст:
Дами, само на гневната бръчка между очите може ли да се сложи ботокс или тлябва на цялото чело? Аз имам две на това място и искам да ги махна. Правила съм веднъж ботокс, но на цялото чело ми постовиха, доста добре се получи, но след време ми се получава едно хоризонтално набраздяване по чело едва забележимо (и при други съм го виждала след ботокса), което ме дразни. Та се чудех дали може само но гневната бръчка? ... споделете, моля ви ако знаете и имали ли сте такова хоризонтално набраздаване. Аз съм на 41 г., ако това е ориентир. Simple Smile
Да, може Peace. Слагала съм си три пъти ботокс. Два пъти около очите и веднъж на гневните бръчки, при мен те са две вертикални. Не бяха кой знае колко изразени, но ме дразниха. Ефектът е страхотен. Много съм доволна. Лицето изглежда много подмладено без тези бръчки, и естествено Peace. Болка има минимална, много по-малко боли от поставянето на ХК. Не ползвахме упойка при поставянето на ботокса, и пак не бих казала, че боли кой знае колко Peace

mamaden, в момента гледам ББ. Коя е тази Никита. newsm78 Дай линк. Praynig
За това, което гледах до сега , заради ББ, ми дължиш обезщетение от поне 2 фейслифтинга. Mr. Green Wink Laughing 

# 457
  • В.Търново
Скрит текст:
Дами, само на гневната бръчка между очите може ли да се сложи ботокс или тлябва на цялото чело? Аз имам две на това място и искам да ги махна. Правила съм веднъж ботокс, но на цялото чело ми постовиха, доста добре се получи, но след време ми се получава едно хоризонтално набраздяване по чело едва забележимо (и при други съм го виждала след ботокса), което ме дразни. Та се чудех дали може само но гневната бръчка? ... споделете, моля ви ако знаете и имали ли сте такова хоризонтално набраздаване. Аз съм на 41 г., ако това е ориентир. Simple Smile
Да, може Peace. Слагала съм си три пъти ботокс. Два пъти около очите и веднъж на гневните бръчки, при мен те са две вертикални. Не бяха кой знае колко изразени, но ме дразниха. Ефектът е страхотен. Много съм доволна. Лицето изглежда много подмладено без тези бръчки, и естествено Peace. Болка има минимална, много по-малко боли от поставянето на ХК. Не ползвахме упойка при поставянето на ботокса, и пак не бих казала, че боли кой знае колко Peace

mamaden, в момента гледам ББ. Коя е тази Никита. newsm78 Дай линк. Praynig
За това, което гледах до сега , заради ББ, ми дължиш обезщетение от поне 2 фейслифтинга. Mr. Green Wink Laughing 

Аз ще ти пусна линк:

http://bigbrother.novatv.bg/videos/view/458/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-% … 0%B8%D1%82%D0%B0/

# 458
 6tastliva,  Naughty

Код:
На 50г. примерно вече с внуци едва ли ще ти е да оправяш бръчки.
Но това е мое мнение. Докато още сме млади, да младеем по-дълго време  Peace , пък после вече ще му мислим. Но не вярвам някоя чак след 50-55г. да тръгне да се опъва за първи път, да се поддържа във времето - да.
Аз съм на 50+   Wink

Esmee,

Код:
Аз искам да попитам за тези мезоконци.
Два вида са - зъбчати и линейни.
Те са три вида, даже и един още по-нов и много скъп вид има.
 Слагах миналата година по това време линейни, 24брх30лв. До лятото май не остана и следа от тях.
 Сега, заедно с ботокса, сложих само над горната устна -пет броя по 25лв. на конец, но виждам че са малко, смятам да сложа още пет (по пет са в опаковка тия, които ми слагат). А за останалата част от лицето не мога да отделям по толкова пари за толкова кратък ефект.
Е, сещам се, че за моята възраст трябват не 24, а сто, ама кое ми гарантира, че ще е за по-дълго време?!

Скрит текст:
Тук се бръчките между веждите се виждат, че бретона е кофти: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=513646832056230&set= … ;size=1536%2C2048

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 00:13 от milanda

# 459
  • В.Търново
Тези мезоконци сериозно ме заинтригуваха.Може би това е по-безвредния начин за поизпъване на бръчици и кожа.Мисля, че с тази ХК и ботокса, който е и токсичен може да има последствия след време.

# 460
milandaHug ти си 50+, но предполагам си се поддържала във времето. А не тепърва да почваш поддръжката, нали така? Жена, която няма навика, трудно би започнала тепърва на тези години... поне така мисля  Rolling Eyes
Иначе то е ясно, че ни се иска винаги да сме свежи и сияещи, независимо от годините.  Peace

Мен пък точно мезоконците ми се струват тежка артилерия, но досега не съм ги проучвала и не съм наясно.

# 461
  • Стара Загора
Според д-р Ванеска мезоконци не се поставят на всяко лице. Например при мен нямало обем и трябвало да продължа с филъри, само в областта на шията можеше.

# 462
Според д-р Ванеска мезоконци не се поставят на всяко лице. Например при мен нямало обем и трябвало да продължа с филъри, само в областта на шията можеше.
Може ли координати на тази лекарка ?

# 463
И аз се интересувам от д-р Ванеска. Дали ще стане да си запиша час и като се прибера в България, да отида директно да оправим зоната под очите, че не мога да се гледам с тия сенки? Sad

# 464
milanda , би ли споделила за усещането при поставянето на тези мезоконци,понеже гледах клипчета как се слагат( имам лошия навик да гледам всичко предварително,не ме питайте как легнах под ножа да раждам със секцио,след като изгледах няколко такива клипчета  Crazy) таа, като видях огромните "неща" които набиват под кожата ми се стори болезнено  newsm78

Знам,че болката при всеки е различна,но все пак,ако има дами слагали мезоконци нека разкажат по-подробно какво са преживели и резултатите след това.

a.l.e.n.a. , как си?  Hug

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 15:44 от RadianaG

Общи условия

Активация на акаунт