Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 662
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Днес пристигна тази ютия от склада за 4,57 лири и работи засега. Това ми е най-добрата складова сделка към момента.

# 316
  • София
Никой ли не е връщал пробвана техника, до Германия?!  Thinking

# 317
...
Да питам , защо умалени ?, къде да гледам номера дали е умален или е нормален.
Щото тези дни поръчвам за децата ботушки и да не нацеля някои "умалени"   Grinning Grinning
Мъжа ми и без това ме обяви за луда, че поръчвам ботуши август месец, ако дойдат умалени вече незнам к'во ще каже  Grinning Grinning

На този модел няма отзиви никакви. МОите трекинг боти ми бяха малки,затова споделям,че бяха умалени. От опит само с един чифт.Конкретно за тези не знам.
Четеп отзиви,или поръчваш на сляпо. Така или иначе обувки без да са премерени винаги са риск.

# 318
# 319
  • Пловдив
Аз съм на вълна парфюми...някой нещо сносно да е поръчвал скоро Thinking Преди време по съвет от тук си пуснах Eternity moment на Келвин и мнооого ми допадна Grinning

на този примерно като пише,че не доставят до БГ какво следва...http://www.amazon.co.uk/Dolce-Gabbana-Parfum-Spray-Women/dp/B000 … =parfum+for+women  т.е. не пречи с посредник да се поръча,нали?

п.п. Не мога в история на поръчките да си видя моите newsm78 Вярно,че са 2 или 3 от англ.Амазон и преди поне 2г.,ама като задам търсене по години и никъде не ми излизат?

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 08:24 от mystic woman

# 320
  • Бургас
За първи път ще връщам към Амазон. Искам да ви питам адреса, които е на външния етикет, е този на който ще изпращам нали? На ръка трябва ли да пиша получател?

# 321
  • София
За първи път ще връщам към Амазон. Искам да ви питам адреса, които е на външния етикет, е този на който ще изпращам нали? На ръка трябва ли да пиша получател?

Като влезеш в Meine Bestellungen срещу всяка поръчка има опция Artikel zurucksenden oder ersetzen. Следвай стъпките и от там ще ти излязат етикетите и бланките за връщане. Ако си поръчвала до превозвач, адресът на етикета на изпращача ще е на превозвача, така че не го използвай.

# 322

на този примерно като пише,че не доставят до БГ какво следва...http://www.amazon.co.uk/Dolce-Gabbana-Parfum-Spray-Women/dp/B000 … =parfum+for+women  т.е. не пречи с посредник да се поръча,нали?

С посредник, да  Peace

# 323
  • София
Здравейте,къде да напиша на Френският Амазон да промени адреса на доставка  Praynig  bouquet

# 324
# 325
Дойдоха от склада . Перфектни са.  Heart Eyes
Само кутията не беше оригиналната. Отговарят си. Много съм доволна. Първа покупка от склада, състояние "добро", без никакви забележки!

# 326
# 327
  • Popovo
Искам да направя поръчка от Англ.амазон, но сумата е 10 лири.Добавям книжка ,както правя в немския, но тук ми начислява доставка.Така ли е дами, че не ми се е налагало до сега да пробвам, просто сумата винаги ми е била над 20 лири/а преди над 10/?

# 328
  • София
Да Рени, книжките махат доставката само в немския.

# 329
  • Popovo
Да Рени, книжките махат доставката само в немския.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт