Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • ... рееща се.
Просто цъкаш върху името на продавача. Оправих линка Peace

# 406
Здравейте,
Имате ли впечатления от обувки Марко Тоци, хубави ли са и как са като размер?
И аз моля за код за немския Амазон Simple Smile чудя се защо не ми пращат и на мен ... абонирана съм за  мейлите им ...
Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 407
  • Варна
Момичета, купували ли сте смесители за кухня/баня и душ панели GROHE?

Аз си купих. Но в немския амазон са по евтини. Много съм доволна от всичко, а разликата в цените спрямо българските магазини е двойна. Ако ти трябва още инфо пиши.

Благодаря, ще питам! Тепърва почвам да гледам точно немския амазаон, има доста неща с над 50% намаление и разликата с нашите цени е в стотици левове. Party

# 408
  • в тристайна гарсониера :)
Привет! Аз съм доволна от обувките Марко Тоци. Според мен са умалени с един номер.

# 409
Здравейте!
Поръчах тези на Indigo
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00OKKXRAG/=ox_sc_saved_image_1?ie … id=A3JWKAKR8XB7XF

от немския амазон, но за да избегна доставка добавих и книга, която не е налична в момента. Дава ми доставка на кецовете чак на 07.10. Възможно ли е да е заради книгата? Продавач на кецовете е амазон. Има ли вероятност по- рано да бъдат изпратени и как да процедирам?
Благодаря!

# 410
  • ВАРНА
Момичета,искам  да направя подарък на една приятелка - бизнесдама,някой стилен тефтер органайзер - имате ли някакви идеи,от нещо да сте  доволни като качество и цена?

# 411
Привет! Аз съм доволна от обувките Марко Тоци. Според мен са умалени с един номер.
Имам ботуши които си отговарят точно. Май на късмет е работата. Иначе съм доволна, много са удобни.

# 412
  • София
Имам ботуши които си отговарят точно. Май на късмет е работата. Иначе съм доволна, много са удобни.

Аз имам сандали и си отговарят. Не съм обаче очарована от качеството, но за парите, за които ги купих напълно си заслужават.

# 413
  • София
Здравейте!
Поръчах тези на Indigo
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00OKKXRAG/=ox_sc_saved_image_1?ie … id=A3JWKAKR8XB7XF

от немския амазон, но за да избегна доставка добавих и книга, която не е налична в момента. Дава ми доставка на кецовете чак на 07.10. Възможно ли е да е заради книгата? Продавач на кецовете е амазон. Има ли вероятност по- рано да бъдат изпратени и как да процедирам?
Благодаря!

Извинете ме за тъпия въпрос, щото аз от немския пазарувам отдавна  Grinning, ама как може "да се избегне доставката", има ли някакъв пениз ? Аз винаги си имам едни 5- 15 евра за доставка, там в зависимост от артикулите де, и ми идват  у дома - DHL или в пощенския клон ? Или има нещо друго , което незнам? Мерси.  Confused

# 414
  • София
Доставката до немски адрес е безплатна, ако поръчката съдържа книга или е над 29 евро. Това когато продавач е Амазон. Иначе другите търговци имат различни условия.

# 415
  • София
Здравейте!
Поръчах тези на Indigo

Благодаря!
Извинете ме за тъпия въпрос, щото аз от немския пазарувам отдавна  Grinning, ама как може "да се избегне доставката", има ли някакъв пениз ? Аз винаги си имам едни 5- 15 евра за доставка, там в зависимост от артикулите де, и ми идват  у дома - DHL или в пощенския клон ? Или има нещо друго , което незнам? Мерси.  Confused
До Б-я -няма как да я избегнеш, ако пускаш до фирма превозвач, тогава е на кг.
Има доста фирми и е много по-изгодно, от А-я са на 2лв/кг, от Германия на 3/кг. Има теми за превозвачите.

# 416
И аз имам едни боти Марко Тоци,които си отговарят. Бяха изкуствена кожа и се износиха бързо,но пък не бяха и скъпи.

# 417
  • Пловдив
Момичета, моля ако някой има код 10 от 50 от немския амазон и няма да го ползва да ми го изпрати.
Благодаря предварително  bouquet

# 418
  • Русе
За немския нямам ...

Поствам 15/50 код за фр.байвип

Conditions de l'offre : 15 euros offerts à partir de 50 euros d'achats avec le code de réduction NOUVEAU15
Cette promotion est valable du 26 août 2015 au 15 septembre 2015 sur la sélection de vêtements, chaussures, sacs, montres et bijoux présentée sur la page dédiée à cette opération et non cumulable avec d'autres promotions en cours

Simple Smile

# 419
  • София
Ако продавачът е XPRESS Multimedia формата за контакт би трябвало да е долу в дясно – Verkäufer kontaktieren

Ползвах тази форма и след 1минута получих авт.мейл с два линка, този е единия...
http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=886414)
 Tired

Общи условия

Активация на акаунт