Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 599
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
някой правили поръ4ки от амазон 4е на мене ми е трудно ако може за съдействие

# 436
Здравейте! Моля за отзиви за тази машина за кисело мляко http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ELDTI1Y?psc=1&redirect … id=A1AFJESMA8SCN6 , ако някой е ползвал!

# 437
Момичета, бихте ли ми казали горе-долу колко би излязла покупка на този часовник с таксите до БГ: http://www.amazon.com/GUESS-U10075L1-Feminine-Hi-Shine-Silver-To … RNCFMSJM5RNV9ADTT

# 438

Притеснявам се че не си довърших стъпките докрай при извършване на поръчката . Видях нещо че ми предлагат за 1 месец безплатен PRIME и реши че съм завършила поръчката . Но никъде я няма. Нито информация получих по ел. поща нито пък в сайта amazon.de като отида на mein bestellungen има информация , че съм направила поръчка .

Дали е трябвало да продължа и е имало още стъпки по-нататък или просто не се отразява веднага новата поръчка  newsm78
Страхувам се че ако повторя , ще получа 2 пъти една и съща поръчка  Embarassed

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 20:10 от 77

# 439
  • Бургас
Подобна машина за кисуло мляко имаше в Лидл миналата година. Всъщност единственото, което прави е да поддържа определена температура 8часа. Ти сама определяш кога да сложиш закваската (което за мен беше същественото) и освен това тези 7 бурканчета са много малки. В крайна сметка си подквасвам млякото без уред Simple Smile

# 440
  • Sofia
В склада , номер 34 - на цена 20 Е
http://www.amazon.de/gp/product/B00PH50544?psc=1&redirect=tr … mid=A8KICS1PHF7ZOМного ми харесват ! Даже се чудя дали да не ги взема за дъщеря ми , която в момента носи 31 номер  Embarassed . Ще ги пазя 2-3 години .

Притеснявам се че не си довърших стъпките докрай при извършване на поръчката . Видях нещо че ми предлагат за 1 месец безплатен PRIME и реши че съм завършила поръчката . Но никъде я няма. Нито информация получих по ел. поща нито пък в сайта amazon.de като отида на mein bestellungen има информация , че съм направила поръчка .

Дали е трябвало да продължа и е имало още стъпки по-нататък или просто не се отразява веднага новата поръчка  newsm78
Страхувам се че ако повторя , ще получа 2 пъти една и съща поръчка  Embarassed

Питало те е дали искаш прайм, трябва да избереш да/не в зависимост от желанието ти и автоматично да преминеш напред към плащането и завършването на поръчката.

# 441
# 442
Здравейте,
получих часовник от английския склад с пукнатина в стъклото. Понеже досега не съм връщала, искам да попитам на чата ли трябва да си пиша с тях, за да ми покрият и пощенските от бг до ук (и въобще биха ли ми ги покрили) или да следвам стъпките за връщане и там ще има някаква опция, която да избера?

И още пише ми returnable until 31/08, това значи, че до утре трябва да пусна заявката, нали?

bouquet

# 443
  • София
Здравейте,
получих часовник от английския склад с пукнатина в стъклото. Понеже досега не съм връщала, искам да попитам на чата ли трябва да си пиша с тях, за да ми покрият и пощенските от бг до ук (и въобще биха ли ми ги покрили) или да следвам стъпките за връщане и там ще има някаква опция, която да избера?

И още пише ми returnable until 31/08, това значи, че до утре трябва да пусна заявката, нали?

bouquet

Пиши им на чата. Най-вероятно ще ти пишат да го задържиш и ще ти пуснат рифънд  Peace

# 444

Пиши им на чата. Най-вероятно ще ти пишат да го задържиш и ще ти пуснат рифънд  Peace

Magrat*, благодаря   bouquet

P.S. Така и стана - казаха, че ще ми върнат парите и да го задържа. Благодаря отново   bouquet

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 12:44 от Strawberry Cupcake

# 445
Моля за помощ, момичета  Praynig
Накратко случаят е следният: Днес си харесах едни обувки от немския склад и понеже цената им беше под 30 евро, реших да си избера още нещо, та метнах още един чифт обувки. След около час-два обаче видях, че вторите обувки не са в желания от мен цвят и реших да откажа цялата поръчка и да я направя повторно. Да обаче след отказа се оказа, че първите обувки са вече на реводна цена от 130 евро, а аз очаквах да са отново за 25 евро. Дали ще има полза ако има пиша писмо?  Cry Cry Cry

# 446
  • София
Но може и да не пристигне за 14 дни.
Ти писа ли им, че си в БГ?
След като си ги питал може ли да върнеш тестван продукт и това са ти отговорили, явно можеш, вероятно от бг ти ще си поемеш транспорта.

Питах до БГ доставят ли но не отговориха, казаха ми че може да се върне в 14 дни, ако не ми хареса.

Разписката от пощата /копие/ за изпращане до Германия - не е ли "края" на срока ми? 5-7дни е транспорта до Германия. Иначе и пътя обратно - влиза в срока - няма голям шанс. Peace
Ще ползвам превозвач за доставка до БГ /pratki.de/.

Курс 105    Планиран    Германия   03-09-2015   09-09-2015

Според вас на 1ви или на 2ри да го поръчам най-късно?

# 447
  • София
Смени си превозвача. Цяла седмица от DE...
Скрит текст:
GGBG - 31 Плануван   28 Авг '15   31 Авг '15
Аз бих поръчала на днес или утре, ако държиш да е този превозвач, след това малко руска рулетка. Докато видят поръчката, докато я обработят, докато я пуснат...

# 448
  • София
Смени си превозвача. Цяла седмица от DE...
Скрит текст:
GGBG - 31 Плануван   28 Авг '15   31 Авг '15
Аз бих поръчала на днес или утре, ако държиш да е този превозвач, след това малко руска рулетка. Докато видят поръчката, докато я обработят, докато я пуснат...

Идеята ми е да я поръчам-получа за под 7дни

ПП: Само че днес сме 30 авг, а не 26-7ми  Peace
Следващия курс се изравнява с този на пратки.де

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 15:27 от Starrydream

# 449
Момичета, бихте ли ми казали горе-долу колко би излязла покупка на този часовник с таксите до БГ: http://www.amazon.com/GUESS-U10075L1-Feminine-Hi-Shine-Silver-To … RNCFMSJM5RNV9ADTT
Преди две-три седмици получих директно до бг  часовник с продавач амазон.де, цената за доскавката беше около 8-9 евро. Винаги ползвам превозвач,  но в този случай предпочетох този начин на получаване  т.к. стойността на артикула беше по-висока и не исках за имам потенциални поводи за драми. Peace
Ако сложиш артикула в кошницата ще можеш да видиш цената на доставката, която ще ти начисли, без това да те обвързва с поръчка. Дано съм помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт