Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Малките пакетчета при нас ги натъпкват в пощенските кутии. В 3 квартала съм получавала пратки, и в трите беше така.

# 556
  • Бургас
На мен от нашата поща ми носят дребните пакети направо в къщи. Но ако няма никой оставят известие, не захвърлят пратката пред вратата. Peace

# 557
Търся си изгодно,хубаво зимно палто или яке  . Може ли да ми препоръчате ?

# 558

Обаче като вляза пак в ордера и свети червено и изписватова Payment revision need,.Какво да правя още вчера сутринта заредих картата си.Нямам и друг мейл в който да пише че не е минало плащането ,след като вкарах данните наново,а вчера имах такъв.Защо обаче ми изписва още този надпис  newsm78

Понякога малко по-късно се маха червеният надпис за проблем с плащането.
Другият вариант е парите да не достигат.

# 559
  • БУРГАС
Аз съм от Бургас и искам такава кутия за hрана за училище. Ако има желаещи да се комбинираме  ми пишете.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 23:53 от anita_anita

# 560
  • ВАРНА
МОмичета,моля за някакви мнения за тази кафемашина - в момента е на промоция в МЕТРО - 680лв

http://www.technopolis.bg/bg/Coffee-makers/Coffeemaker-PHILIPS-S … D8662-09/p/823633

Нищо не разбирам от кафемашини,исках да видя рейтинг в Амазон,но не намерих никъде.ММ се е навил много да я вземе,но ми се иска поня някакви отзиви да видя  Rolling Eyes

# 561
Здравейте, отдавна пазарувам в Амазон, напоследк предимно в немския, особено с курса на лирата.  Wink

Пиша с една молба- харесала съм страхотна кутия за храна на дъщеря ми, която ще е първи клас този септември. Проблемът обаче е че е add-оn item. В момента обаче нямма нищо належащо за пазаруване освен това, а и септемврийско не ми се харчат пари просто за няккави щуротии, за да направя 20 лири.
Много ще съм благодарна за помощ от някой, който ще поръчва в близката седмица.  bouquet

Ето и кутията :

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002KKCLPA/=ox_sc_act_title_4 … id=A3P5ROKL5A1OLE
И аз бих купила една кутия, но ни трябват още трима желаещи Simple Smile
И аз искам една розова.

# 562
  • софия
Здравейте, отдавна пазарувам в Амазон, напоследк предимно в немския, особено с курса на лирата.  Wink

Пиша с една молба- харесала съм страхотна кутия за храна на дъщеря ми, която ще е първи клас този септември. Проблемът обаче е че е add-оn item. В момента обаче нямма нищо належащо за пазаруване освен това, а и септемврийско не ми се харчат пари просто за няккави щуротии, за да направя 20 лири.
Много ще съм благодарна за помощ от някой, който ще поръчва в близката седмица.  bouquet

Ето и кутията :

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002KKCLPA/=ox_sc_act_title_4 … id=A3P5ROKL5A1OLE
Кутията е доста голяма и не се събира в преден джоб на чантата.  Peace За това основно седи в шкафа.

# 563
# 564
  • Балчик

Това мъжко С дали ще стане на слабо високо момче на 16 г? newsm78 Той по принцип носи М размер за тениски, но панталони има различни.

# 565

Това мъжко С дали ще стане на слабо високо момче на 16 г? newsm78 Той по принцип носи М размер за тениски, но панталони има различни.
Дават го за талия 79см. За мен е леко уголемен, обичайно S е за талия 76. Поръчах и аз за слаби тийнове, които  носят този размер. И техните фланелки са един до два размера отгоре. Peace

Благодаря за споделения линк!    bouquet

# 566
# 567
# 568
  • София
Не разбирам защо не се отваря. Може би от тук ще стане, банерът най-горе
http://www.amazon.de/s?_encoding=UTF8&bbn=78689031&ie=UT … f_rd_i=5988739031

# 569
Здравейте, трябва да поръчам апарат за кръвно налягане и моля, ако някой може да ми препоръча изпробван, от който да е доволен. Ще се ползва от болен човек, който трябва по няколко пъти на ден да следи кръвното си налягане и е много важно да е максимално точен, а и лесен за употреба.

Общи условия

Активация на акаунт