Отговори
# 15
Понеже знам от педиатърката, че капките се дават сутрин на гладно-поне 5-6 часа от последното ядене и след това , за да подействат трябв да изчакам около 20 мин. при което детето съвсем се изтормозва.Е и аз много не ги спазвам тия.
ZOy, давай на детенцето ти да яде нощно време. Не може да го държиш гладно. Моят въпрос е по- скоро за порасналите кърмачета- към годинка и нагоре.
За вит. Д са ми казвали да давам непосредствено преди кърмене, за да може хубаво да ги глътне с кърмата, но за 5-6 часови паузи е абсурд да се говори при малко бебе. То ще опищи света от глад заради едните капки. Не си мъчи детето излишно така.

# 16
При нас единствения период с нощно кърмене беше в началото на тази година (т.е. когато Цветина беше на година и половина!) разболя се за първи път, имаше висока температура и отказа да яде каквото и да било и да суче. Но нощем се излъгваше и сучеше по веднъж-два пъти. Като оздравя си върна огромния апетит, но си запази и нощните кърмения, като вече ги беше направила четири! Бях полудяла, но ми беше далеч по-лесно да кърмя в просъница, отколкото да се чудя как да я успокоявам  ooooh! Оттогава минаха почти три месеца и вече не се кърмим нощем. Ако се събуди, казвам че няма "ам" сега, а чак сутринта и обикновено номера минава. Е, ако сме кисели и зъбите ни мъчат не минава, но не се и пробвам.... За сметка на това, когато суче през нощта по-късничко (към 3-4) си пропуска сутрешното кърмене (което при нас е в 6-7) и в природата пак има равновесие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт