Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 31

• 60 387
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • при късмета
Един рус въпрос за играта на Милка - ако имам 5 кода, ги регистрирам един по един, нали така. Как системата ще схване, че искам да играя за телевизора, а не за 5 игри Катан?
Няма как, не е това принципа, обяснили са го.
Ако ти се падне игра на четвъртия код примерно, за ТВ трябва да играеш с нови 5. И той е ако ти се падне

# 646
Благодаря! Аз точно това не искам - не искам да играя за Катан, а направо за телевизор, но явно не е възможно.

# 647
  • София
Благодаря! Аз точно това не искам - не искам да играя за Катан, а направо за телевизор, но явно не е възможно.

Молиш се да спечелиш с първия код игра и тъй като от един телефон може да се печели само веднъж от дадена награда, кодовете повече не играят за нея.  Wink Но пък остава "риска" да спечелиш Нинтендо на всеки трети код.  Laughing

Пуфовете от последните дни на играта достигнаха ли до печелившите? Приятелка е спечелила 1-2 дни преди края и още го чака. Дали трябва да се притеснява?

# 648
  • София
Пуфовете от последните дни на играта достигнаха ли до печелившите? Приятелка е спечелила 1-2 дни преди края и още го чака. Дали трябва да се притеснява?
[/quote]
пред последния ден спечелих и го получих около 20 август

# 649
  • при късмета

Моя пристигна с разправия. И аз си чаках и реших да звънна докато не е сменена играта от началната страница на Милка. Беше ми изчезнал телефона от печелившите, пуфовете бяха по-малко от 220 в страницата. Казаха ми, че съм зпуснала срока да си заявя наградата на телефоните. Нали пристига СМС, въпреки, че като ти излезе формата за попърване на данните ти казва, че е изпратена успешно. Аз не бях получавала СМС, а те търдяха, че всички са получили. Дадоха ми имейл на който да пиша за проблема. Писах, ама и в Монделийз пак звънях.
Направиха си справките и номера ми пак се появи в печелившите, даже с номера на бележката и дойде имейл, че ще получа наградата на адреса който съм дала във формата.
Значи все пак си имат всички данни, ама за някои е удобно уж да не са ги приели.
Ако не е получавала СМС да звънне и да каже, че не е получавала такъв, предполагам, че наистина не е. Ето и телефоните 0898150509, 02/4191209. От там на СМС ще й пратят мейла на който да пише

# 650
На някой обадиха ли му се/ пратили емайл  от Виваком (  онлайн играта "На гребена на вълната" ) ?  newsm78 newsm78 newsm78

# 651
  • София
Ma ko, Kelly, благодаря ви! Ще се обади по телефона.  Hug

# 652
  • Телиш/Плевен
Игра на Fibellabouquet

# 653
Благодаря! Ако не намеря Якобс, ще потърся Фибела.   bouquet

Лаленце, честито за вчерашните награди!

# 654
Някой виждал ли е Фибела с кодове? Става въпрос за Варна.

# 655
Един рус въпрос за играта на Милка - ако имам 5 кода, ги регистрирам един по един, нали така. Как системата ще схване, че искам да играя за телевизора, а не за 5 игри Катан? От 1 номер можеш веднъж да спечелиш Катан

# 656
Здравейте, момичета!
Записвам се с Катан, само след 2 кода  Wink

# 657
Здравейте, момичета!
Записвам се с Катан, само след 2 кода  Wink
Тук няма само момичета, макар че сайта се пише- bg mamma Simple Smile

иначе в колко часа спечелихте играта? Simple Smile

# 658
В 12.34 със  смс, ако има значение.

# 659
Честито на всички!
Дамата,която беше спечелила от БОЧКО получи ли мейл, обаждане?
На болярка в сайта не виждам къде да регистрирам кодовете,някой да помогне?

Общи условия

Активация на акаунт