Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 140
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Значи хубаво аз обвивинявам 8дом и неговите обитатели. Тези планети така разположени имат ли някакъв позитив. То и аз не съм на 100% дръпната и аз със симпатичните ми хора позволявам физическа близост, но пак не съм от този тип вечно прегръщащи и целуващи  Mr. Green и определено не се кефя на мъже дето се гушкат постоянно,като пиявици са ми  Joy

Аз като цяло съм на крайности в един момент мога да седя сама на плажа с книжка една седмица и се чувствам супер добре, в следващия да съм в центъра на София и тълпата и пак да ми е добре, но тясните обществени места ме влудяват някакви хора да ме докосват дето миришат и не са се къпали  Sick

А някой да има линк към он лайн изданията на книгите, на англ може че руски не понимаю  Crazy ще ги видя в амазон и аз ама нямам карта с която да платя  Embarassed

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 14:19 от Lailah

# 526
  • в 1001-та нощ
Аз съм с Уран в 8 дом и може би затова ме влекат отворените бракове Simple Smile

# 527
  • SF
Абе.... какви отворени бракове??
Аз... аз не ги разбирам тези неща. И изобщо не са ми виновни планетите. Аз не искам да ги разбирам тези неща.

# 528
  • в 1001-та нощ
Е, различни сме и щеше да е скучно - да сме копи-пейст всички от една матрица  Mr. Green

# 529
алена, уран в 8 дом си е класика за отворените бракове Simple Smile
наскоро обаче забелязах, че уран в 8 дом може да даде и студенина в брака (ако не е отворен)

# 530
  • в 1001-та нощ
Ами аз охладнях, то като ме поливат с кофи лед за "добър ден" ... как няма - вече съм ходещ сталактит  Mr. Green

При мен и прогресивни Луна и Слънце са във Водолей и ми предстои прогресивно новолуние скоро, а последното пълнолуние беше точно на прогресивната ми луна и я активира   Peace

# 531
  • SF
Е, различни сме и щеше да е скучно - да сме копи-пейст всички от една матрица  Mr. Green

Да, да... говорим си и си разказваме колко сме различни. Едно от най-гадните неща за мен би било животът да ме свърже с партньор, фен на отворените работи.
Отворената връзка е като отворена стая - никой не държи нищо ценно в нея.

# 532
  • в 1001-та нощ
...
Отворената връзка е като отворена стая - никой не държи нищо ценно в нея.

С това не съм съгласна  Peace

# 533
  • Sofia
Понякога единствената честна връзка е отворената.
Напълно чувствам нещата като Аленка.
Уран ми е в първия градус на първи дом, буквално ми е полегнал върху Асцендента, в Скорпион.

# 534
  • София
Аз също много държа да се чувствам свободна някак, не мога да го обясня, не обичам рамки и правила. Честно, това не знам на какво се дължи в моята карта, освен елевирания Уран друго не виждам  newsm78
Според мен няма проблем в отворения брак стига обаче и двамата партньори да са на тази вълна. Това не означава че си спрял да обичаш този човек или си спрял да искаш да остарееш с него  Rolling Eyes

# 535
  • SF
За мене е така.
Ще изместим темата. Аз освен страха от изневярата, от това, че друга ще е по-предпочитана, и по-щастлива, и по-красива, и по-, и по-, и по-по-най, изпитвам и физическа погнуса да целувам там, където... е целувал .. Ох, неееее.... не мога!

И обичам рамки и правила. Завиждам на живеещите в общества с рамки и с правила. По-развити са ми, по-успешни са ми и са ми по-сигурни някак.
Хората без рамки, без граници, ме вбесяват.

# 536
  • София
Есме то е ясно че е имало някоя/някой преди теб  Rolling Eyes не е от сапун няма се изтърка  Joy

# 537
  • в 1001-та нощ
Аз също много държа да се чувствам свободна някак, не мога да го обясня, не обичам рамки и правила. Честно, това не знам на какво се дължи в моята карта, освен елевирания Уран друго не виждам  newsm78
Според мен няма проблем в отворения брак стига обаче и двамата партньори да са на тази вълна. Това не означава че си спрял да обичаш този човек или си спрял да искаш да остарееш с него  Rolling Eyes

Е, как да не виждаш - ретроградната Венера в 1 дом, във Водолей, под асцендента и в съвпад с Меркурий - как я мислиш тази работа  Mr. Green Хвърчат мъжки глави и още как  Mr. Green

И да не забравяме, че Венера е била ретроградна при раждането - в прогресия се движи назад - към  слънцето в 12 дом, опърля се едно хубаво под лъчите му и тогава тръгва напред - някъде 2014 е станала директна в прогресия, но още е в 12 дом и има време, докато мине през асцендента  Peace

И мисля, че юлското новолуние беше на нейния градус  в прогресия Peace

# 538
  • SF
Есме то е ясно че е имало някоя/някой преди теб  Rolling Eyes не е от сапун няма се изтърка  Joy

Преди мен може, по време на мен... Кой каза по-нагоре - не може да вечерям с него, а акълът ми да е при друг. Аз като съм с друг, съм с друг, и с тялото си, и с мислите си, и чувствата са ми при него. Не може още да мириша на него, а вече друг да целува неговите устни върху мен. Това не е кеф от ласки, това е вулгарно.
Другите преди мен не ме интересуват. Никога не се запознавам с тях, не се сприятелявам, не ми стават симпатични, не съжалявам, че са се разделили, не страдам с изоставения, не искам да знам имената им, съдбите им, колко е продължило всичко, защо е свършило, кой е бил виновен, какъв секс са правили, къде са го правили, какво са казали приятелите им (вече мои приятели, които на моята маса сядат...)
Нито аз давам инфо кой, кога и къде е наминал преди него. Това са тайни неща. Винаги разстройват другия. Разговори, които се водеха повече в тийнейджърските години, отколкото сред зрели хора, които може би някога някъде са стъпвали и накриво.
Въпросът "с колко мъже си спала?" ми е най-противният и много издава колко му е акълът на задаващия го. Сигнал, че трябва да си ходя, докато още сме на този въпрос само.

# 539
Ами аз охладнях, то като ме поливат с кофи лед за "добър ден" ... как няма - вече съм ходещ сталактит  Mr. Green

При мен и прогресивни Луна и Слънце са във Водолей и ми предстои прогресивно новолуние скоро, а последното пълнолуние беше точно на прогресивната ми луна и я активира   Peace
Аленка т.к. и моя приятел е Стрелец - ти знаеш, и той като теб при разочарование и то най-вече в чисто човешки аспект изстива към този човек. След много време и ако въпросният човек му докаже по много много начини, че е осмислил грешката си и вече така няма да прави, му прощава обаче.
Докато аз не съм така - някой разочарова ли ме, до там. Връщане назад няма.
Та искам да кажа, че е възможно след време да се оправят нещата с мъжа ти, но кога  newsm78 зависи по - скоро от него, не от теб. Та по -скоро гледай неговата карта

Общи условия

Активация на акаунт