Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 281
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • в 1001-та нощ
Айде, Esmee  Blush уреди се  Blush

# 271
  • SF
Уредила съм се аз.... Всички си имате ангели-пазители.
Аз всъщност не мога точно да интерпретирам как точно ме пази. Направи ли съвпад със слънцето..... Нали казахте какво следва. Simple Smile
Дано да е след 100 години!

# 272
  • в 1001-та нощ
На всеки 12 години Юпитер прави съвпад с наталното слънце, както и прави завръщане в наталната си позиция Simple Smile

# 273
На трябва да ми е направил Юпитер съвпад със Слънцето - потвърждавам за трагични събития в семейството и близкото обкръжение.

# 274
  • SF
А аз как да си го проверя? Колко време продължава този съвпад на Юпитер със Сланцето? Аз имах такъв трагичен период с огромни загуби, но той продължи около 2 години или малко по-малко.
За тези неща обаче обвинявах Сатурн в зодиакалния ми знак.

# 275
  • в 1001-та нощ
На трябва да ми е направил Юпитер съвпад със Слънцето - потвърждавам за трагични събития в семейството и близкото обкръжение.

T.e. когато при теб транзитен Юпитер е застанал над Слънцето е имало кофти събития?

При теб - Слънцето, Луната и Нептун правят тао-квадрат, при съвпад със Слънцето - Юпитер го активира и натежава в единия ъгъл - прави опозиция на Нептун (У8) в 5 дом и квадрат с Луната (У12) .....

Така наистина при теб става кофти  Peace

Esmee, първо бих погледнала Слънцето при теб на кой градус е в наталната карта - 5гр 34 мин в Скорпион. После къде е транзитен Юпитер - 28 гр в Лъв. Горе долу е в знак по година и обикаля за 12г. Така приблизително можеш да си сметнеш кога ще се завърне и кога ще направи съвпад със Слънцето ...

Горе-долу малко под 2 г - до завръщане и малко над 2г - до съвпад със Слънцето Simple Smile

С точност - може да се види в ефемеридите  Peace

# 276
Уредила съм се аз.... Всички си имате ангели-пазители.
Аз всъщност не мога точно да интерпретирам как точно ме пази. Направи ли съвпад със слънцето..... Нали казахте какво следва. Simple Smile
Дано да е след 100 години!
Ами за съжаление (или не, щото Юпитер е най-големия бенефик (уж)) прави един пълен кръг около Слънцето за 12 години.
То на всички все някога ще ни се случи последния момент... Но кога е Божа работа.
Всеки аспект може да означава много неща. По-скоро трябва да се научим да усвояваме онзи нюанс на аспекта, който ни отърва, доколкота разбира се зависи от нас самите.

# 277
  • SF
Аааааа.... не, благодаря! Simple Smile
Мислех, че всичко лошо е минало и занапред ще имам само дребни неприятности от ежедневен характер (да спре топлата вода, докато съм с шампоан на главата, да изпусна някоя промоция, да не си чуя телефона...)
Сега пък предстои съвпад на Юпитер с рожденното ми Слънце. До кога така!!!  Докато си тръгне окончателно Сатурн от Скорпион, ще останат доста по-малко от две години. Не ме интересуват тези неща. Не искам да ги знам.
Я ми говорете как хубаво са се подредили планетите в дома на кариерата, на здравето, колко хубави секстили, тригони правят, какви любови предстоят. Или може би само една!!! Нямам квадрати, нямам съвпади, опозиции.... Юпитер съвпадал със Слънцето, вещаело смърт....... Ох ooooh! Немам нерви вече. Joy

# 278
  • София
За първи път, тощу-що прочетох нещо лошо за Юпитер - че го свързвате със смърт и така нататък.
На мен в наталната карта той ми е във везни в 12 дом, заедно с още три планети. Някой ми казва, че точно там на това място Юпитер ме пази.

Юпитер в 12 дом - е милосърден,дава голяма защита,все едно,че имаш ангел хранител.
Привет и от мен след седмица отсъствие - едва ви изчетах.
И аз, и дъщеря ми имаме Юпитер в 12 дом и астролог ми е казвал, че имаме ангел хранител.

# 279
  • в 1001-та нощ
Аз погледнах при мен как е било и дали нещо си спомням.

Революция - Юпитер не само се връща, но в съвпад със Слънцето, т.е. имам натален Юпитер в 1 дом и над него транзитни Юпитер и Слънце. Било е на един РД на ММ, бях по майчинство с първото дете. Правихме голямо парти. Не си спомням нещо особено Simple Smile

Транзит над слънцето в 10 дом. Тогава над Слънцето са в съвпад транзитни Плутон и Юпитер - wow - беше връх в кариерата ми Simple Smile Бях в стихията си Simple Smile Обаче се семни един от шеовете и много ядове брах  с него.  Mr. Green

# 280
  • SF
Милата...
Алена, помогни ми и ми кажи кога при мене е бил в съвпад. Правилна ли ми е математиката, че преди около 10 години? Ако е така - нищо впечатляващо. Не съм имала някакви разтърсващи събития. Те се случиха в последните 5 години.
А тогава още съм си била шапка на тояжка. Със сигурна работа, приятели и без нищо различно от ядовете от сорта да ти спре топлата вода, докато си с шампоан или да ти светне някаква лампичка на таблото на колата и много да те дразни. Най-много с някое гадже да не сме се разбрали и това ама "много да ме е побърквало".

# 281
  • в 1001-та нощ
Септември 2005г - революция  Peace
Ноември 2005г - транзит над Слънцето  Peace

# 282
Милата...
Алена, помогни ми и ми кажи кога при мене е бил в съвпад. Правилна ли ми е математиката, че преди около 10 години? Ако е така - нищо впечатляващо. Не съм имала някакви разтърсващи събития. Те се случиха в последните 5 години.
А тогава още съм си била шапка на тояжка. Със сигурна работа, приятели и без нищо различно от ядовете от сорта да ти спре топлата вода, докато си с шампоан или да ти светне някаква лампичка на таблото на колата и много да те дразни. Най-много с някое гадже да не сме се разбрали и това ама "много да ме е побърквало".

Esmee, споко де!
Аспект                                    Значение
Юпитер съвпад Слънце    Популярност, късмет, чувство за благополучие и искрено приятелство. Ставате по-самоуверени. Светът наоколо е пълен с възможности за материален успех. Не проспивайте периода, не ставайте лекомислени, а направете съзнателни усилия да задържите благата.
От тук: http://www.anesway.info/as_asp_pl.php

# 283
  • в 1001-та нощ
Точно - винаги има нюанси и вариации  Blush bowuu

# 284
Милата...

2009-2011  си имала едновременно два много позитивни аспекти - Плутон секстил със Слънце и тригон със Сатурн , мога да предположа повишение в работата, изкарване на много пари, може би наследство
почти веднага след това е започнал квадратът на Плутон със стелиума от планети във Везни, които имаш - първо квадратура с Уран,  което дава драматични промени и необходимост да се адаптираш към тях, независимо от това дали ти харесват, но може да изпитваш много фанатични емоции, но при Плутон неща са както казва Ницше - всичко, което не ме убива, ме прави по-силен
в момента квадратурата е със Венера, което те остави без работа

лично знам какво е защото и мене Плутон почна да ме мъчи с квадратури и опозиции преди 3 години някъде

Общи условия

Активация на акаунт