Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, като подхвана нещо ново и винаги ми е трудно. Simple Smile Новата ми мечта е като се обучим да направим един център по астрология - обучение и консултации. Simple Smile

# 256
ей, знаех си, че след 3 дни на вилата ще имам какво да наваксвам Simple Smile

есме, Плутон винаги чисти това, което няма стойност, така че вярвам, че твоята работа тепърва чака да я намериш. стискам палци да е по-скоро!

плуто, по принцип не е лошо Плутон да е засегнат по време на раждане, даже съм забелязала, че това почти винаги е така, обаче при теб са се натрупали няколко кофти аспекта към него и сигурно затова те е поизмъчил Sad

лайла, за забременяване с лекарска помощ гледам или нещо, свързано с детските въпроси, в 12 дом или 8, или у7 (като дом на лекарите), но може и У9 (който е тесен специалист).

алена, този Уран в 5 дом ми мирише на изненадващи тръпки Wink

Фермина, може ли да метнеш линк на Марион Марч в електронен вариант, че аз явно съм го изпуснала това...

# 257
Книгите на М.Марч и Дж. Макевърс не знам да ги има някъде на български в електронен вариант. Затова пък отдавна ги има по руските сайтове. Заповядай: http://www.koob.ru/march_marion_mak_yevers_dzhoan/
Както и много други астрологични книги на руски: http://www.koob.ru/astrology/

# 258
А обърнахте ли внимание на съвпада на Юпитер с Регулус? Юпитер преди градус мина през слънцето на мъжа ми, питах го дали е имал някакви проблясъци, специални сънища - не (той има много планети във фиксирани знаци). След градус ще мине и през прогр. му МЦ, който е в 28гр., и тогава ако не се случи нещо, спирам да се уча на картата му:).

# 259
Юпитер е оптимистична планета
би трябвало да му е подействало като добро настроение, късмет и т.н.

не мисля, че дава специални сънища

# 260
Много често точно Юпитерови транзити  са замесени при смърт. Един вид освобождаване или отправяне на "най-дългото пътуване" на душата. Пример Чочо Попйорданов - загина точно при съвпад на Юпитер с натално Слънце.

# 261
  • в 1001-та нощ
Greene  Hug благодаря, ако ги има на хартия ще е чудесно Simple Smile

Ще погледна и сайтовете  Peace

Fermina Daza, според мен, особеното при последното пълнолуние при теб е, че луната прави точен съвпад с Юпитер, а Слънцето точна опозиция  Peace При теб Юпитер управлява 5 дом - проблясъци?  Rolling Eyes

Слънцето управлява асцендента ти и би трябвало да усещаш как наблибава да мине през него  Blush

# 262
Green благодаря за линковете! Четвърта,  пета и шеста книга са неоткриваеми в хартиен формат, и моя файл на 4тата е на руски.

Алена, признавам си нищо не усещам по повод предстоящото преминаване на слънцето през асцендента ми  Rolling Eyes. Проблясъци за Юпитер, за 5тия ми дом и пълнолунието имам, но само в главата ми Simple Smile, ако има някакво раздвижване в реалността обещавам да докладвам веднага Simple Smile

# 263
  • в 1001-та нощ
Хм, а дали часът е точен? Правила ли си ректификация?

За какъв квадрат Юпитер-Сатурн се чудиш?

# 264
Юпитер се свързва и с дългите пътувания и затова много често е замесен при смърт на човек. Смърт има Много често и при юпитерово завръщане. А някой чете ли медицинска астрология? От интернет или от книги?

# 265
Хм, а дали часът е точен? Правила ли си ректификация?

За какъв квадрат Юпитер-Сатурн се чудиш?

Да, правила съм си, при двама астролози, това е часът ми..

Квадрата между транзитните Юпитер и Сатурн, 1ви и 4ти дом. Сатурн в скорпион и 4ти дом ме поизмъчи, чак ме е страх да кажа че съм научила някакви уроци, че да не вземе да ме изпита отново преди да премине в стрелец. Та съм се замислила за тази квадратура, какво ще донесе, а и Венера ще участва..
И моля да ме извините, ако говоря глупости и да ме поправите  Hug

# 266
  • в 1001-та нощ
И аз го свързвах Юпитер само с хубави неща  Thinking Може би, ако има затъмнение в 8 дом, преди това  Rolling Eyes

Fermina Daza  Hug по-добре гледай какви аспекти правят към наталните ти планети и кои домове обхождат, къде са управителите им и какво управляват Сатурн и Юпитер при теб  Hug

# 267
  • SF
За първи път, тощу-що прочетох нещо лошо за Юпитер - че го свързвате със смърт и така нататък.
На мен в наталната карта той ми е във везни в 12 дом, заедно с още три планети. Някой ми казва, че точно там на това място Юпитер ме пази.

# 268
Благодаря Алена, сега ще погледна.

# 269
За първи път, тощу-що прочетох нещо лошо за Юпитер - че го свързвате със смърт и така нататък.
На мен в наталната карта той ми е във везни в 12 дом, заедно с още три планети. Някой ми казва, че точно там на това място Юпитер ме пази.

Юпитер в 12 дом - е милосърден,дава голяма защита,все едно,че имаш ангел хранител.

Общи условия

Активация на акаунт