Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 200
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Мис Ангел, някои неща просто наистина ги усещам, без да имам рационално обяснение за тях  Hug

Аз бих си публикувала и графично астрологическата карта, но наистина не зная как  newsm78  Работя с програмата Астролог 5.40.

Иначе данните ми са: 1 март 1978, 23.45, София. Ако някой има желание, нека се пробва и види картата ми по отношение на избраните от мен образование, професия и квалификация. Макар че не е много уместно може би, защото вие вече знаете какво съм учила, работила и работя сега.  Rolling Eyes

# 361
Есме, твоята карта съм я гледала. 100% съм сигурна, че имаш карта на лекар/лечител. Друго, което ти е подходящо е творчество - стелиум във везни при това в 12ти дом. Можеш с психология и астрология да се занимаваш. Медитация и йога също. Сега с какво се занимаваш?
Лейди Ира, докторантка съм, но след септември искам да започна и редовна работа. Много връзки, много нещо. Кандидатствах в минист. На финан. За такава позиция, точно каквато преди работех. Икарах пълния брой точки на интервюто, класираха ме втора и не ме назначиха.

# 362
Вихрогонче, аз не знам. И аз не съм качвала карти тук. Гледам, че Аленка добре се справя технически, ще помолим нея. Hug

# 363
  • София
Леле, слънце в скорпион в 1-ви дом. Скорпионите са ми любимци.
Юпитер в 12-ти дом - явно и ти имаш ангел хранител, който се намесва в много критични ситуации.
А да те питам, приказлива ли си?

# 364
  • в 1001-та нощ
Честито, Esmee Simple Smile Сега добави и транзитите Simple Smile

Аз исках да уча медицина, много исках и до сега нося това в себе си. Подготвях се 2 години и се наложи да се откажа. После още 2 години блуждаех и накрая записах Счетоводство и контрол във ВИНС-а. Реших, че е най-прктично и незадължаващо, имах бизнес ....

Обаче в работата винаги се занимавах с договори, правни казуси. Колебаех се дали да не запиша и право. Куспидите на 9 и 10 дом са в Стрелец.... Обаче реших, че няма да си струва усилията.

Работата ми от изв. време е т.нар. "в полза на обществото"  Thinking

# 365
  • SF
Много съм далече от лекар и лечител. Творческа натура съм. Непрекъснато нещо творя. Непрекъснато!!!!
С психология, астрология не се занимавам. Медитацията и йогата са много чужди и далечни неща за мен - не ме привличат дори. Не мога, не искам и не ми се медитира. Дори не знам какво всъщност е това. Не ме влече философия, религия... Отговарям ти на вече задавани въпроси от хора, които разбират от астро.
Няма да ти кажа с какво се занимавам. Опитай още. Опитай друго. Можеш да ми задаваш въпроси, естествено. Не си врачка. Ама помисли.
Освен това не искам да си единствената, която се опитва да познае каква ми е професията. Simple Smile

# 366
  • SF

А да те питам, приказлива ли си?

Не мога да ти отговоря на този въпрос. С близки хора и приятели - да. Другите обикновено не ме забелязват никога. С вас си говоря. Не знам.
Ако съм приказлива, определено не  е характерната ми черта. "Творческа личност" пО ме определя.

# 367
Качвам и аз моята  Mr. Green

Скрит текст:

Значи, заради Меркурий в Овен - бърза мисъл и МЦ в Близнаци, вероятно, някои астролози са ми казвали, че трябва да пиша. Според мен обаче изобщо не ми е силата там.
Заради Плутоновото влияние, по-скоро съм склонна да вярвам, че психологията е по-подходяща за мен. Имам интуиция, усещам веднага настроенията на хората, състрадателна съм.

# 368
По везни са модата, художествения талант

# 369
  • София
И аз не се справям с качването на карти.
Miss Angel, не го преживявай /за кандидатстването за работа в МФ/, явно не трябва да се занимаваш с нещо, което не ти харесва. А и според мен - всяко зло - за добро. От няколко години, това е моята философия. Убедила съм се в това. Може би, съдбата ти предлага нещо друго - по-хубаво и затова не са те одобрили. Успех. Peace

# 370
  • Sofia
Шивачка? Моден дизайнер? Изработваш бижута?  newsm78  - това за Есме!

Мис Ангел, мисля точно като Лейди Ира!  Hug

Имайте предвид, че години наред НЕ работих по специалността си. Научих много неща, но не бях на мястото си. Разболях се. Според астролога, който ме учи, не следвах Пътя си. Затова ми се случваха някои лоши неща, за които сега няма да разказвам... Добре, че все пак намерих работа по специалността си... оттогава се чувствам на мястото си, щастлива, удовлетворена, въпреки много ниското заплащане... много по-здрава съм. В мир със себе си съм. Благодарна съм   bouquet

# 371
  • SF
Честито, Esmee Simple Smile Сега добави и транзитите Simple Smile

Видя ли! А още не сте ми дали програма за телефона. Едно време имах една, която показваше в момента как са се наредили горе нещата. Както и в момента ЗА МЕН как са се наредили. Не мога да разбера какво ми е пречела при наличието на толкова други безполезни апликейшъни и съм я изтрила.
Най-вероятно не съм знаела как се работи с нея.  Rolling Eyes

# 372
Благодаря, Лейди Ира. Hug
Лайтуъркър, с луна в риби няма как да не си състрадателна. Peace
Имаш Уран съвпад ИЦ. Нещо по Уран ли работиш?

# 373
  • SF
Шивачка? Моден дизайнер? Изработваш бижута?  newsm78

Оооо, браво!! Много ме бива за моден дизайнер, но не съм... Да шия мога, но не шия. Мързи ме и от години не съм шила нищо. Дори имам едни чаршафи за подгъване и ще ги нося на шивач. Машината си я подарих на сестра ми. Бижута правя, да, силно казано - правя си бижутата за себе си и за приятелки. Не съм направила повече от 20 гривни. Мога, но не ме влече и ме мързи. Иначе съм накупила разни телове, камъни и корди с намерението да сядам и да правя. Дори в един магазин ми предложиха да им правя бижута срещу заплащане. Е, не правя! Не ми се правят.

# 374
  • София
Исках да питам, дали Мис Ейнджъл, е приказлива.

Общи условия

Активация на акаунт