Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 259
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Много неприятно.  Cry Но Плутон явно си ни трансформира когато му дойде времето. Хубавото при него е, че той руши, но и изгражда наново. Peace

# 346
  • в 1001-та нощ
При мен натални Юпитер и Плутон са в опозиция и когато транзитен Плутон направи квадрат с натален Плутон - то прави квадрат и с Юпитер. Натално - там е Меркурий и оформя тао квадрат, та Плутон е в съвпад с Меркурой и квадрати  с Плутон и Юпитер - здраво друсане  Crazy Ама се преживява  Peace

# 347
  • Sofia
http://astroto.com/sarticle.php?id=62 - инфо за Астрологически аспекти съответстващи на възрастта на човека - статия на Румяна Кожухарова  Peace

# 348
  • Sofia
http://astroto.com/sarticle.php?id=51 - статия на Цветемира Борисова - за определянето на професията от радикалния хороскоп  Peace

# 349
  • в 1001-та нощ
Вихрогонче  Hug пазиш ли си тези линкове - да го добавяме отпред?

Аз може би ще направя една папка да ги събирам, ама не ми е хрумвало до сега Simple Smile

# 350
  • Sofia
Вихрогонче  Hug пазиш ли си тези линкове - да го добавяме отпред?

Аз може би ще направя една папка да ги събирам, ама не ми е хрумвало до сега Simple Smile

Ти можеш и сега да добавяш в първия си пост на тази тема линковете, които искаш  Peace защото ти си автор на темата и имаш това право, Аленка.

# 351
  • в 1001-та нощ
Само в отчетните теми първите постове са отворени за реакция през цялото време. В обикновените, като тази - може до 24 часа от пускането на поста Simple Smile

# 352
Определянето на професията не е лесно. Започнах да се занимавам с астрология, защото исках да разбера за каква професия съм подходяща. Завърших икономика, работих във финансов отдел и не ми хареса. Правих всякакви тестове, четях кн иги за личностно развитие. Е, нищо не помогна. Сега пък сравнително коректно мога да определя професията на даден човек по хороскопа.  Crazy Дай боже един ден да си намеря мястото и призванието.  Blush

# 353
  • SF
Хм, хм... Miss Angel Simple Smile)) сърбят ме ръчичките Simple Smile

# 354
  • Sofia
Само в отчетните теми първите постове са отворени за реакция през цялото време. В обикновените, като тази - може до 24 часа от пускането на поста Simple Smile

Съжалявам, Аленка, не го знаех  Hug

Тогава идеята ти за папка е много добра   bouquet

# 355
  • Sofia
Хм, хм... Miss Angel Simple Smile)) сърбят ме ръчичките Simple Smile

И мен, Есме, и мен  Laughing

Мис Ангел, виждам те да се впишеш идеално в някоя чисто хуманитарна професия. Където ще общуваш с много хора. И ще работиш в тяхна полза и подкрепа. Това - чисто интуитивно, следствие на прочетените от теб постове. Не съм ти разглеждала още картата.  newsm78  Flutter  Мислила ли си за психолог, астролог, социален работник, терапевт, лечител някакъв, учител, доктор?

# 356
  • София
И аз работя от много години съм във финансовия сектор - конкретно счетоводител. До скоро много си харесвах професията и се чувствах много добре с това, което работя. Чувствам се доста компетентна в професията си, но в последно време вече не се чувствам много на място и най-вече от колеги в тази област, които явно не уважават самата професия и самия труд, но и ми пречат и възпрепятстват да си върша аз самата работата, както трябва.

# 357
Лейди Ира, колкото злоба съм срещала в счетоводни/финансови отдели и проблеми с колеги...
Вихрогонче имаш страшна интуиция. Точно това са сферите, за които е подходяща картата ми. Peace
Качвайте си картите, ще умуваме заедно. Тъкмо и другите ще се включат. Hug

# 358
  • София
Miss Angel, сега с какво се занимаваш? И ако не е това, което те удовлетворява, имаш ли някакви мечти, предпочитания, влечения?

# 359

Общи условия

Активация на акаунт