Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 262
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
Ами значи съм ти записала грешно данните  Thinking

# 331
# 332
  • в 1001-та нощ
М, да - 3 години разлика  Crazy Добре, че стана въпрос Simple Smile

# 333
  • София
Ами значи съм ти записала грешно данните  Thinking
Аз съм с лятно часово време, т.е. +1час.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 16:56 от Lady_Ira

# 334
Аленка, твоето слънце е в 29-тия градус на Стрелец. Нямам близки със слънце в последен градус и винаги ми е било чудно кои качества повече се проявяват - в твоя случай на стрелец или на козирог? Или характера се определя и от двата знака. newsm78

# 335

През настоящата соларна година,особенно значение ще отдаваш на партньорствата, било то в служебните и в бизнес контактите, било в личните,имтимните отношения.
Поява на важен доста силен приятел през годината.
Шанс в игри и лотария,а така също и в пътувания за удоволствия.

# 336
  • София

През настоящата соларна година,особенно значение ще отдаваш на партньорствата, било то в служебните и в бизнес контактите, било в личните,имтимните отношения.
Поява на важен доста силен приятел през годината.
Шанс в игри и лотария,а така също и в пътувания за удоволствия.

Благодаря.  bouquet
Започвам да пускам тото, а това с пътуванията много ми харесва.

# 337
  • SF
Дайте линк, къде да си гледам транзитите?
Може и приложение за айфон, ако знаете такова. Безплатно, разбира се.

# 338
  • София
Относно 29ти градус
http://astroto.com/sarticle.php?id=57

# 339
Мерси,Лейди Ира.  Simple Smile Hug

# 340
  • в 1001-та нощ
На 5 минути от Козирог (29 гр и 55 минути Simple Smile Критичен градус - съвсем съм на ръба Simple Smile

Юпитер е много силен при мен - управялва асцендента, заедно с нептун, също 9 и 10 дом, Слънцето, в 1 дом е ..... Властва категорично ......

Но пък има в мен една упоритост - преследвам си целите и съм много устремена, като гоня нещо - това го давам изцяло на граничноти влияние от Козирог - особено в кариерен план - там е най-изявено. Влизам от първо стъпало и стъпка по стъпка стигам върха. Тогва поглеждам за следващия и така - докато нещо не ме събори долу. Облизвам раните и започвам пак - стъпка по стъпка. Няма протекции, няма благодетели - всичко сама ....

Интересно влияние на Юпитер е, че каквото и да работя - намирам си как да ми е интересно - и връзки за обувки да продавам - няма да съм отегчена, ще си намирам предизвикателства, ще горя ....

Може би, в това е част от успеха - не мрънкам, не мисля колко е трудно и т.н. - просто продължавам напред с усмивка  Peace Плутон ме събори грубо - от върха в пропастта, е - преживях го и не спрях да гледам напред Simple Smile

Сатурн при мен управлява 11 дом и е в 5 дом. Там не виждам особен ефект.  Blush

# 341
Да, упоритостта, постоянството и амбицията се дължат на козирога. А Плутон тогава какви аспекти ти правеше?

# 342
  • в 1001-та нощ
Беше в 10 дом, някъде между Слънцето и Меркурий Simple Smile квадрат с натален Плутон ....  Sad

# 343
Саспортас пише, че най-трудният момент е когато транзитен плутон квадратира натален. Той тогава е станал инвалид. При теб проблемите в кариерата ли бяха или и в личния живот имаше?

# 344
  • в 1001-та нощ
Бях по майчинство тогава. Илиана настояваше да се върна на работа по-рано, коментираше какво се случва - аз изобщо не вярвах - толкова си бях повярвала, че се чувствах недосегаема. Е, като се намеси мафията - всеки е досегаем  Mr. Green Когато вече се връщах на работа и отидох да си подам документите за прекъсване на майчинството и да си пусна отпуск .... ми подадоха допълнителното споразумение и направо онемях .... Дори не си бяха направили труда да ме информират....То очи са нямали - ясно е  ooooh!

Когато се върнах в офиса ефективно - всичко беше "разграбено", т.е. преразпределено - върнах се на друго място - все едно от оазис да се озовеш на Луната и да не знаеш къде се намираш .... За няколко месеца побелях, а нямах нито един бял косъм - такъв стрес - нямам думи ....

Но .... изтупах прахта и започнах да се оглеждам за път на някъде .... Животът продължава, нужно е търпение, воля и да вярваш в себе си. Тогава пък започнах да се занимавам и с други неща, обаче отвътре ми беше много бунтарско.

Е, дочаках си звездния миг - в много критичен момент се опря пак до мен. Минах през голяма мелачка отново - плутонов стил ... и тъкмо построих комунизма и ММ ме забремени отново  Crazy  - без да ме пита .... Отново на работа стана много критично .... ситуацията беше, като при предното майчинство. Очаквах да няма ново предателство - все пак беше възможност за реванш и този път бях "пощадена". Но нищо сигурно няма и нищо не се знае.

Както каза мацката с ведическата астрология - или индийска ли беше - при мен Юпитер дава, но нищо сигурно няма - днес съм добре, утре в дупката .... Обаче, един човек, като ляга на собствените си сили - успява"навсякъде", където попадне - ако не е там - ще е другаде Simple Smile Просто не ми се занимава да се утвърждавам наново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт