Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 266
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А иначе соларът за 2015/2016 ми изглежда доста интересен - поне за мен

# 316
  • София
Примерно - последното и предстоящо новолуние Simple Smile
Аленка,
последното новолуние в 7ми дом на 29гр в Рак
предстоящото на 14 август - 7ми дом в Лъв - на градус преди Вертекса. И на 15 август предстоящият съвпад.

# 317
  • в 1001-та нощ
Хубав солар, да Simple Smile

По другия въпрос - защо не Simple Smile

Новолунието ще е на Вертекс в широк съвпад с Венера  и широк секстил с Марс в 5 дом  Blush

# 318
2009-2011  си имала едновременно два много позитивни аспекти - Плутон секстил със Слънце и тригон със Сатурн , мога да предположа повишение в работата, изкарване на много пари, може би наследство
почти веднага след това е започнал квадратът на Плутон със стелиума от планети във Везни, които имаш - първо квадратура с Уран,  което дава драматични промени и необходимост да се адаптираш към тях, независимо от това дали ти харесват, но може да изпитваш много фанатични емоции, но при Плутон неща са както казва Ницше - всичко, което не ме убива, ме прави по-силен
в момента квадратурата е със Венера, което те остави без работа
Абсолютно и категорично не. Период, в който нямах работа. Цитираш ми точния период без работа, без доходи, без шансове. Драма в семейството, загубихме.... не ми се говори дори кого... Края на 2011 започнах работа с хубава заплата и си купих доста красиви неща. Но лошият период за семейството не спря и се случиха най-лошите неща. Не са свързани с пари или провалени покупки...
....
Значи предстои квадратура с Меркурий. После със Слънцето ми, нали. Поправи ме, ако греша.
Досега каквото ми казахте, всичко беше вярно, но периодът 2009-2011 беше най-тежкият във финансово отношение и по отношение на работа. По цял ден правех нищо и мечтаех за работа.
Дано този път загубата на работа да не е толкова фатална.

според мен работата и парите са дошли от Плутон както писах, но е станало в края на транзитния период, при последното преминаване в аспект със Слънцето и Сатурн

ПЛУТОН И СЛЪНЦЕ –.При тригон и секстил - типично мъжки аспект за пари, бизнес, власт. Човек осъзнава силата си, придобива власт, растеж, кариера, авторитет, слава, придобивки. Духовно, умствено и физическо самоусъвършенстване. В бизнеса и професията се заема лидерска роля. Благоприятен период за започване на голям бизнес, за занимания с нови технологии, научни или окултни изследвания. Вътрешен растеж и усъвършенстване.
ПЛУТОН И САТУРН – при тригон и секстил – дългосрочни перспективи, нарастване на концентрацията и волята. Осъзнаване на интриги и борби в политиката и бизнеса. Удачно време за решаване на юридически въпроси. Изобретателност в професията, амбиция. Ефективна работа и възможност за големи постижения.

предстои ти квадратура на Плутон с Венера (започнала), Юпитер и Меркурий, след това Слънце

# 319
  • София
И аз имам транзитен Плутон в секстил с Сатурн и с Марс, но в същото време минава през Асц. и прави опозиция със стелиума ми в Рак.

# 320
мене Плутон ''ме почна'' преди 3 години  едновременно с квадратура с Венера в 5 дом (един изтощаваш любовен четириъгълник, който ми ''разказа играта''), но за щастие беше и в тригон със Слънце, та имах късмет на други фронтове и доста сила да издържа
в момента ми прави опозиция с рачешката Луна, голям тормоз!!!

# 321
  • София
мене Плутон ''ме почна'' преди 3 години  едновременно с квадратура с Венера в 5 дом (един изтощаваш любовен четириъгълник, който ми ''разказа играта''), но за щастие беше и в тригон със Слънце, та имах късмет на други фронтове и доста сила да издържа
в момента ми прави опозиция с рачешката Луна, голям тормоз!!!
Наистина е голям тормоз - при мен е в опозиция с Рачешките ми Слънце, Венера, Луна и Мерк. И така още около 2 години.

# 322
Грийн, много мерси за линковете. малко ми е зор с руския, но тъкмо да го опресня Simple Smile

алена, викаш бедрата са ти проблемна зона Mr. Green Mr. Green Mr. Green

лейди ира, ние не гледахме ли солара? ако не сме, дай картинка! Simple Smile

и ми е хрумнало да дадете данни, та да си цъкаме някой като се чуди нещо, че така само с аспекти е голям зор. поне тези, дето редовно си бистрим картите можем да си ги гледаме.

# 323
  • София
Грийн, много мерси за линковете. малко ми е зор с руския, но тъкмо да го опресня Simple Smile

алена, викаш бедрата са ти проблемна зона Mr. Green Mr. Green Mr. Green

лейди ира, ние не гледахме ли солара? ако не сме, дай картинка! Simple Smile

и ми е хрумнало да дадете данни, та да си цъкаме някой като се чуди нещо, че така само с аспекти е голям зор. поне тези, дето редовно си бистрим картите можем да си ги гледаме.
Да, Елч, гледахме го.
Давам данни веднага - 29.06.1984, 21.30ч, София.

# 324
Аленка, права си - имам луна тригон юпитер, от там ще са големите гърди.  Heart Eyes  С толкова силно застъпен юпитер в картата, 100% работата ти е свързана с чужбина, чужди езици, може и след време да попътуваш...  Hug От картата ти се вижда и това, че имаш творчески талант  Blush
Момичета, бях сега в книжарницата и си купих не книга по астрология, а книга на Лариса Ренар - "Направи мъжа си милионер" Grinning Joy Rolling Eyes

# 325

Пусни карта да видим колко е интересен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 326
И Аленка, краката ти са супер - при теб юпитер не се е отразил като уголемяване, а като добротворна планета, планета на късмета. Heart Eyes Crazy Между другото понеже юпитер ти е на върха на 10-ти дом, т.е. У10 се намира в 1-ви,а това означава, че ще постигнеш в кариерата си всичко със собствени усилия. Wink

# 327
  • София

Пусни карта да видим колко е интересен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пуснала съм.

# 328
  • в 1001-та нощ

И Аленка, краката ти са супер - при теб юпитер не се е отразил като уголемяване, а като добротворна планета, планета на късмета. Heart Eyes Crazy Между другото понеже юпитер ти е на върха на 10-ти дом, т.е. У10 се намира в 1-ви,а това означава, че ще постигнеш в кариерата си всичко със собствени усилия. Wink

То до сега е било винаги така  Thinking и бях голям индивидуалист, но ми се наложи се науча да се сработвам с хора, да събирам екипи, да делегирам отговорности и да на съм навсякъде "всичко коз"

Искам още обаче, няма насищане това катерене, не ми стига постигнатото и не изпитвам удовлетворение на този етап, както беше преди  Peace

Затова се радвам, че ми предстоят такива дни  Blush

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 09:31 от a.l.e.n.a

# 329
  • София
Ето го соларът на Лейдито Simple Smile

То до сега е било винаги така  Thinking и бях голям индивидуалист, но ми се наложи се науча да се сработвам с хора, да събирам екипи, да делегирам отговорности и да на съм навсякъде "всичко коз"

Искам още обаче, няма насищане това катерене, не ми стига постигнатото и не изпитвам удовлетворение на този етап, както беше преди  Peace

Затова се радвам, че ми предстоят такива дни  Blush

Аленка, това не ми е соларът.

Общи условия

Активация на акаунт