Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Честито, Esmee Simple Smile Сега добави и транзитите Simple Smile

Видя ли! А още не сте ми дали програма за телефона. Едно време имах една, която показваше в момента как са се наредили горе нещата. Както и в момента ЗА МЕН как са се наредили. Не мога да разбера какво ми е пречела при наличието на толкова други безполезни апликейшъни и съм я изтрила.
Най-вероятно не съм знаела как се работи с нея.  Rolling Eyes

google-нах това https://itunes.apple.com/us/app/timepassages/id488946918?mt=8
но не мога да дам отзив

# 376
Да, с асцендент Водолей, няма как да не съм.  Hug Crazy

# 377
Есме, балерина ли си? Картини рисуваш ли?

# 378
  • София
Да, с асцендент Водолей, няма как да не съм.  Hug Crazy
А може би, в допълнение и Меркурий почти на асцендента.
Виж, аз определено не съм от приказливите. В главата ми бушуват мисли, но езика на рибарски възел

# 379
Имам съвпад на слънце с меркурий в дева в 7ми дом  Simple Smile но не харесвам по-млади мъже.
Какъв ти е асцендента? Ох, сигурно е много хубаво да не си приказлив.  Hug

# 380
  • SF
Есме, балерина ли си? Картини рисуваш ли?

Рисувам... мога да рисувам. Не рисувам картини. А балерина - не. Никога не съм била.
По принцип съм талантлива и творческа личност - рисувам, пея, свиря (свирЕХ), пиша... Но не съм художник, нито музикант, нито певец, нито писател... Нищо от това не е моя професия. Обичам спорта, практикувам много, но не съм и спортист. Бивш, като дете  и младо момиче - да. Но кариера в спорта нямам.

# 381
Лайтуъркър, с луна в риби няма как да не си състрадателна. Peace
Имаш Уран съвпад ИЦ. Нещо по Уран ли работиш?

Абсолютно, HR съм, но във фирма, която се занимава с онлайн маркетинг  Peace

# 382
Имам съвпад на слънце с меркурий в дева в 7ми дом  Simple Smile но не харесвам по-млади мъже.

Joy Joy Joy

Аз пък харесвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 383
Есме, имаш силно поставен марс. И за спорта щях да те питам. С аранжиране на цветя ли се занимаваш? Имам чувството, че изброихме всички професии.

# 384
Имам съвпад на слънце с меркурий в дева в 7ми дом  Simple Smile но не харесвам по-млади мъже.

Joy Joy Joy

Аз пък харесвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
при теб меркурий в седми дом, при това съвпад венера си е показал действието.  Party При мен не е ли поне 10 години разликата ( той по-възрастен от мен) трудно се заглеждам.   Mr. Green Sunglasses

# 385
  • SF
Ооооо неееее... Но.... хоби! Гледам цветя. Като луди растат при мене. Правя букети - арт букети. Правя и украси за сватби и други не толкова хубави събития. За съжаление ми се наложи повече за вторите. Сестра ми иска това да го работи. Много искахме да си отворим магазин за цветя. Но е трудна работа. На мен ми е само хоби.
Изобщо не си изброила всички професии... Аз не работя това, за което ме бива.

# 386
Сигурно е много хубаво да умееш толкова неща. Hug Аз нямам нито един творчески талант. Единствено нога да готвя и то не всичко.
Защо не работиш това, в което си най-добра? Имаш толкова много възможности.

# 387
  • Sofia
Есме, би ли ми казала къде си постнала данните си? Да не ровя назад из темата. А искам да ти видя картата, стана ми наистина много любопитно вече какво работиш  Hug

# 388
  • SF
Точно преди 2 страници е картата ми.
Скрит текст:

# 389
  • София
Какъв ти е асцендента? Ох, сигурно е много хубаво да не си приказлив.  Hug
О, извинявай, гледала съм картата на Есме, а съм си мислила за теб.
Моят асцендент е Козирог. А бе, голяма сухарка изглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт