Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • SF
Имаш ли роднини или приятели в чужбина? Можеш да отидеш при тях и там да започнеш работа?

Не.
Може да започна работа като камериерка, да гледам баби или бебета, ама не искам.
Може да се сродя с някой чичка чужденец, ама не искам.
Оставам тук, докато не спечеля от тотото.

# 406
Не е задължително. Моя позната замина за Англия и започна като салонен управител на ресторанта в 5 звезден хотел. И е много доволна.

# 407
  • SF
Аз в 5-звезден хотел само съм спала. Какво разбирам от управляване на хотели?! А и в Англия не познавам никого. Аз не мога да живея в самота и изолация.
Ако сега можех да рестартирам системата и да се върна на 18, бих избрала професия, която 1. да мога да пътувам често и редовно в командировки и 2. да мога да практикувам и в чужбина.
Например лекар.

Освен това аз ти казах, че мога да съм камериерка или детегледачка. Ти ми даваш пример с управител на 5-звезден хотел.
Такава работа не знам как да си намеря.

# 408
Тя си я намери без връзки, без английско образование. Английска гимназия е завършила в България.

# 409
  • Sofia
Есме, все по-трудно ми става да позная професията ти  Rolling Eyes  Ще помисля и утре. Лека нощ от мен, дами, беше ми приятно във вашата компания!

# 410
  • SF
Не се подвеждай по другите, Вихрогонче! В картата ми виждате и сте прави за много неща. Аз съм сбъркала професията си. Не работя по призвание. Работя... ей така са се стекли събитията. От дума на дума работя нещо.
Много неща ви казах за себе си. Помисли! Лека нощ!

# 411
  • София
Fermina Dazaq този Уран как ти се отразява?

# 412
  • Sofia
Последен опит от мен за тази вечер, касаещ Есме:
1. Майстор - готвач /заради стелиума във Везни/, но примерно сладкарка или на някои по-засукани и красиви ястия?
или пък
2. Служител в институция /дом за сираци, общежитие, болница, затвор, клиника, лечебно заведение/ - заради няколкото планети в 12 дом? Рехабилитатор на подобно място?
или последно,
3. Хирон ти е силен /ако не се лъжа/, това може да ти дава някаква умения, свързани с медицината и лекуването, например рехабилитатор?  newsm78
Все по-интересна става темата!   bouquet
П.П. Хирон е в твоя 6 дом, в Овен. Където ти е работата. Това е планетата-ключ към Космоса, наречена още и "ранЕният лечител".

# 413
  • SF
Вихрогонче, лягай си! Simple Smile
Мнооооого далече. Даже ми изброи професии, които НЕ харесвам и не бих работила.
Аленка най-така се доближи с рекламата... (жокер) Wink

# 414
  • Sofia
Ще взема да те послушам  Hug
Утрото е по-мъдро от вечерта /понякога/   bouquet
Нещо, свързано с Човешки ресурси тогава? /ама съм си тъпо и упорито, а?  Laughing/

# 415
  • SF
Не, нищо.
Студено, студено! Simple Smile

# 416
Fermina Dazaq този Уран как ти се отразява?

Последните 2 години ме бодна мисълта да се преквалифицирам, но напоследък чак съня си загубих за да го измисля. Но и обстоятелствата така се подреждат, все едно не ми остават друга възможност.

# 417
  • София
Здравейте писателки  Mr. Green
Значи с тоя Плутон ме депредирахте  Rolling Eyes на ме ми престои транзитен Плутон да направи много аспекти с наталните - съвпад със Слънце, опозиция Луна и квадрат Сатурн, Плутон и Марс  ooooh!
Моята професия дали може да я познаете, въпреки че и аз съм я споделяла  Embarassed

# 418
  • Варна
Добро утро,  сладурки, много сте изписали пак.
Аленка, момиче е няма тема, която  да започнеш и да не
увлечеш хората и да стане интересна за четене и писане.  Hug

Есме направо се припознавам в думите ти на няколко
пъти в темата. Нещата които нахвърли за себе си,като интереси
и желания..., и това което ме изненада- " мога, ама ме мързи" все
едно описваш състоянието ми през последната година .
За професията - нещо свързано с промотиране на стоки и услуги?!
Хубав ви ден!  Hug

# 419
  • в 1001-та нощ
evil-че  Hug благодаря  bowuu

Момичета и Брадли Купър, пожелавам Ви един страхотен и усмихнат ден Simple Smile Аз снощи почти не съм чела, та сега се връщам да наваксам Wink

Общи условия

Активация на акаунт