Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 651
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • SF
Здравей, evil.
Не, нищо. Както вече казах, търговията изобщо не е моята област. Не умея да продавам. Не умея и да се продавам. Не умея да се пласирам, да се представям. (Дори много мразя фразата: "Кажи нещо повече за себе си.")
Все го възприемам като натискане и навлизане в чуждото лично пространство. Все ми се струва, че е някакво дразнещо афиширане - "Вижте ме колко съм `убава и кви неща мога!"
Аз на този принцип и мъже не свалям. Да не си помислят, че им се натискам. Седя си и чакам някой да се сети, че съм хубава.

Професията ми е криейтив, съчетана с технически умения.
Точно каквато съм и аз - артист, същевременно добър в математиката. Обичам математиката и много често се осланям на нея. Обяснявам си много неща в живота. Помагала ми е и в музиката. Аз съм от тези, които твърдят, че в живота всичко е математика. Май в медицината и в човешките отношения не всичко е математика, но това много ме дразни. Simple Smile
Не възприемайте думите ми буквално. Не съм нито артистка, нито математичка.

# 421
  • Сф
Есме,
страньор, графичен дизайнер, фотограф в някаква медия?

# 422
  • в 1001-та нощ
редактирано от потребителя  Peace

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 10:40 от a.l.e.n.a

# 423
  • София
Какво би означавало транзитно слънце в съвпад с натално слънце?

# 424
  • SF
Това остава, да!  bowuu

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 10:38 от Esmee

# 425
  • в 1001-та нощ
Хе хе, разкрихме те (с много пот на челото  Laughing )

Какво би означавало транзитно слънце в съвпад с натално слънце?

Означава, че имаш рожден ден Simple Smile Нарича се още "слънчева революция" или завръщане  Peace Случва се веднъж годишно, всяка година  Peace

Прави се карта за момента, в който слънцето е на същия градус, където е било при раждането ти и за мястото, на което се намираш, като се случи. Нарича се солар и е показателна за предстоящата година - до следващата революция  Peace

# 426
  • SF
Ама аз исках да ме разкриете!! Номерът беше да гледате картата ми и да четете звездите. Там обаче май не е много ясно написано.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 10:39 от Esmee

# 427
  • в 1001-та нощ
Все пак не е "хвърляне на боб"  Mr. Green Вижда се по-скоро в какво би успяла  Peace

Аз пък съм работила толкова различни неща, че ако някой реши да ме разгадае - все ще уцели  Mr. Green

# 428
  • SF
Ти си, ти си, ти си.... офис мениджър!!!

# 429
  • Сф
Алена, за теб все си представям нещо като застраховане, финансов анализ, инвестиционен посредник. Логистика също би могла да пасне.

# 430
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green

Преди малко се сетих, че не съм пускала на ММ карта за прогресии и дирекции  Thinking Та - нека видя и О!!! То и при него прогресивна Луна минава през  Асцендента, а пък прогресивни Марс и Венера са в съвпад над Венера и опозиция на Плутон  Sick

Прогресивен Юпитер навлиза във 2 дом - това поне е добре  Mr. Green

# 431
  • SF
Да, и аз така си я представям. Жената с таблета и папките с документите. Полата молив и ризата с широката яка.

Аз съм жената с дънките и авиаторките с огледални стъкла.

# 432
  • SF
Алена, и той като мене е със стелиум в 12-и дом.
Графичен дизайнер ли е? Обича ли изкуствата? Венера също е в 12 дом, където е и моята. Сигурно е много всеотдаен в любовта, но не го афишира. Обича те тайничко, но силничко и само тебе. Моногамен тип. Предпочита светлите цветове - бяло, тюркоаз, мента...
Юпитер в първи дом - позитивен човек. А в 8 дом, точно както и при мен е Луната му. Мммммммм... да не си се оженила за мен!!!!??!

# 433
  • в 1001-та нощ
Инженер е и с математическо мислене, техничар. Обича всичко да е перфектно, конте. И жена му да е "най-най-най", всеки да я забележи и да ми каже:"Евалла!!!"  ooooh! ooooh! ooooh! Това и за дома се отнася, за колата.... Търси одобрение и възхита в очите на околните и като не я открива се спича  Sad

Е, с тази Венера на 3 градуса от Слънцето  Whistling Whistling Whistling

# 434
Не знам дали се отваря файла с каратата ми в астро, но и аз да постна отнсно професиите, а и от септември ми предстои силен период относно кариерата.  Praynig

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 12:27 от Li13

Общи условия

Активация на акаунт