Прекрасно е сексът и любовта да са си заедно. Не мога да разбера защо ще правя секс с някого, когото не желая, не мисля за него, не съм неговото момиче, а ще обичам някакъв друг, който пък не иска да е с мен. Щото, ако го обичам, не се сещам поради каква причина аз няма да искам да съм с него. Разни такива едностранчиви, несподелени неща, не са ми нито към секса, нито към любовта. Е, и любовта ми към Брад Пит, също я оставяме настрани от темата.

Много фатална им идвам, ама то на един двама ок, но на всички с които съм била???
Чак пък толкова красива не съм - симпатична, сладка, да, но красавица не. И да забелязала съм, че когато например стоя на маса с мъже и си мълча - нищо - може и да не ме забележат дори, но отворя ли си устата и в един момент приковавам вниманието - нещо в гласа ли ми има
не знам, да естествено аз не говоря глупости. Случвало ми се е, няколко пъти да си мълча ей така и в точния момент казвам нещо, с което всички мъже са сразени, че после идват и ме питат: А ти как каза, че се казваше? 
Момичета на мен май ми харесва да принизявам мъжете по един или друг начин!

казвам си обаче че това ме калява и в такива моменти гледам да не отвръщам, друг е въпроса че не винаги се получава.