Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Аз също не мога да си представя какво значи само сексуално привличане да изпитвам? Какво толкова трябва да не му е наред в другите отношения, че да не се влюбя в сексуалния си партньор? А той що да не се влюби в мене?!! Измъчването от тези въпроси би било по-тежко от насладата от секса с този непукист.
Прекрасно е сексът и любовта да са си заедно. Не мога да разбера защо ще правя секс с някого, когото не желая, не мисля за него, не съм неговото момиче, а ще обичам някакъв друг, който пък не иска да е с мен. Щото, ако го обичам, не се сещам поради каква причина аз няма да искам да съм с него. Разни такива едностранчиви, несподелени неща, не са ми нито към секса, нито към любовта. Е, и любовта ми към Брад Пит, също я оставяме настрани от темата. Simple Smile
АМи на мен наскоро ми се случи да имам само сексуално привиличане т.е. пределно ясно ми  е че с този мъж не мога да имам връзка - нормална връзка поради ред причини, но ме привличаше сексуално. Можех да си легна с него, но не го направих, защото съм коректна към партньора ми в момента. Ако не бях аз във връзка сигурно щях да го направя, дори повече от сигурно, но аз все съм в някви връзки така че рядко ми се отдавала такава възможност. Лошото при мен, че после много ме преследват мъжете, това на някъв Лилит ли се дължи в картата ми??? newsm78 Много фатална им идвам, ама то на един двама ок, но на всички с които съм била??? newsm78 Чак пък толкова красива не съм - симпатична, сладка, да, но красавица не. И да забелязала съм, че когато например стоя на маса с мъже и си мълча - нищо - може и да не ме забележат дори, но отворя ли си устата и в един момент приковавам вниманието - нещо в гласа ли ми има newsm78 не знам, да естествено аз не говоря глупости. Случвало ми се е, няколко пъти да си мълча ей така и в точния момент казвам нещо, с което всички мъже са сразени, че после идват и ме питат: А ти как каза, че се казваше?  Joy
Момичета на мен май ми харесва да принизявам мъжете по един или друг начин! newsm78

# 571
  • в 1001-та нощ
... Лошото при мен, че после много ме преследват мъжете, това на някъв Лилит ли се дължи в картата ми??? newsm78 Много фатална им идвам, ама то на един двама ок, но на всички с които съм била??? newsm78 Чак пък толкова красива не съм - симпатична, сладка, да, но красавица не. ...

Съвпад на Лилит с Вертекс в 5 дом на критичен градус  Peace

Забелязала ли си, че Церера от 4 дом ти опонира на Венера в 10 дом  Rolling Eyes

Трябва да ставам - ще пиша по другите после  Peace

# 572
Ами да и за мен е така, но за много други не е Simple Smile те пък сигурно не разбират нас  Laughing
аз си признавам, че съм много консервативна на тази тема и имам някакви си мои принципи и вярвания, които искам да се спазват.

Не е никак учудващо. При теб Юпитер е на трон по дом и Венера е в 9-ти дом също, обичаш да спазваш моралните принципи + акцентиран 7-ми дом - държиш на любовта и брачните отношения. А и Марс ти е под влиянието на Сатурн, защото е в Козирог - може да контролираш желанията си.

Да, точно така.   bouquet

Много държа на брачните отношения, любовта и като цяло на морала  Blush
Мисля, че успявам да контролирам желания в тази насока. Не че не съм правила глупости като по-млада, но имало е да ми увира главата  Crazy

# 573
Обаче на мен никой не ми отговори  Tired

Аз погледнах вчера, но бях адски изморена и нямах сили да мисля дори - отдавна не съм била така  Rolling Eyes ooooh!

При теб 4 дом се управлqва от Юпитер, той в момента е в 12 дим и скоро ще направи квадрат към IC. Така, че може успешнода Ви оттърве от гаден доми хазяи  Peace

Венера не виждам какво общо има с теб в случая - изобщо - нито управлява дома, нито се намира в него - натално или транзитно ...нито аспектира значими с случая точки  Thinking

Прогресивни Уран и Сатурн са ти в 4 дом правят тригон към натален Юпитер - мисля, че е дошло време  Peace

Аленка, благодаря ти  Hug

Ами ние живеем под наем и сме с други хора в къщата. Принципно всичко беше ок, но единия съквартирант е невиждано и нечувано бедствие - супер недоволен от живота като цяло, дрънка страхотни простотии, как всички били боклуци и трябвало да се изметат, държавата в която живеем била най-скапаната и боклучава, просто не мога да ви опиша какви глупости дрънка  ooooh! зодия Овен е ама друго не знам.

Та, моя пр по принцип не е конфликтен, даже аз съм по-пиперлива, той все гледа политика да води обаче преди няколко дена явно онзи до такава степен го е изнервил, че моя пр му е повишил тон и му е казал, че създава интриги  Crazy
Та сега иска да се изнасяме, защото не можело повече да се живее така и тем подобни. И без това е като буре с барут напоследък и все недоволства и аз го отнасям.  Naughty казвам си обаче че това ме калява и в такива моменти гледам да не отвръщам, друг е въпроса че не винаги се получава.
Ще започна да търся квартира, дано скоро излезе нещо, а за собствено жилище не знам, ако всичко е наред, може по-нататък.

Аленка, ти какво мислиш?

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 11:05 от Adriana11

# 574
  • Sofia
... Момичета на мен май ми харесва да принизявам мъжете по един или друг начин! newsm78

Ли, знам, че писа 1001 неща по-горе и ги прочетох, но се хващам само за последното изречение. То просто ми направи впечатление, затова. По какъв начин да ги принизяваш, би ли пояснила? Да ги уязвяваш интелектуално / сексуално? Да показваш превъзходство по някакъв начин? Стана ми интересно и това нещо евентуално къде може да се намери в картата ти. Примерно как се "разбират" наталните ти Слънце и Луна, Марс и Венера? Къде е Сатурн?

И още нещо по темата с мъжете. Как реагираш с такива екземпляри, които чувстват превъзходство по отношение на жените? Които са твърдо против женската еманципация, свобода и независимост? Които не вярват, че сме им равни? Има един такъв мъж във форума, който страшно ме дразни, няколко пъти информирах модератор дори, че прекалява със сексистките си изказвания, и то в женски форум... ама досега реакция никаква. Дали не можеш да идеш хубаво да го насолиш?  Rolling Eyes  Embarassed  Laughing

Вчера вечерта имах интересен казус. Клиентка, която допреди година е била подчертано хетеросексуална, обвързана с мъжа си, имат и две деца. После се влюбва в ... жена. Та снощи им правих партньорски хороскоп на двете. Общо взето се видяха уникални неща в картите и на двете жени. И другата преди това влюбване и връзка, е била строго хетеросексуална, обвързана, с едно дете от мъжа си. Цели 3 часа работих върху картите им, направих и композит, и двустранна синастрия. Абе всичко.

Искаше ми се да имам повече време за астрологията! Засега ви прегръщам и ви казвам чао, че дългът ме зове! На работа съм все пак...

# 575
  • в 1001-та нощ
За Ваше собствено жилище ли какво мисля?

...И да забелязала съм, че когато например стоя на маса с мъже и си мълча - нищо - може и да не ме забележат дори, но отворя ли си устата и в един момент приковавам вниманието - нещо в гласа ли ми има newsm78 не знам, да естествено аз не говоря глупости. Случвало ми се е, няколко пъти да си мълча ей така и в точния момент казвам нещо, с което всички мъже са сразени, че после идват и ме питат: А ти как каза, че се казваше?  Joy
...

Венера ти е най-високо в картата и в Телец - точно Телец управлява - гърло, ларинкс и там другите нещица. Венера е там на трон  Mr. Green

А, като се има предвид, че и Меркурий е високо и той на трон, Слънцето в Близнаци ....

...
Момичета на мен май ми харесва да принизявам мъжете по един или друг начин! newsm78

Марс във Везни е в изгнание  Mr. Green

# 576
Аленка и за това да, има ли някакви изгледи  newsm78

Така като сте заговорили за обаянието и гърлата, тя и моята Венера е в Телец ама аз не знам дали съм омайвала мъжете с това. Аз понякога доста говоря и това не е много добре  ooooh! много съм общителна, но гледам да попритрайвам една идея повече  Laughing определено не мога да се похваля със случки като на Ли  Joy Гласът ми е плътен, не е писклив, веднъж едно момче ми каза, че ми бил секси, но аз не бих го определила така. Даже на моменти ми се струва леко груб  Stop

Междудругото, кое в картата говори за липса на сексуалност?  newsm78 аз съм такова дърво напоследък, никакво желание  Sick

# 577
  • в 1001-та нощ
Аз бих гледала аспекти на Марс, Плутон, от и към 8 дом и планети в него, У8 ...

Ще погледна за придобиване  Peace

# 578
Плутон ми е на трон в Скорпион, прави опозиция с Венера. Марс е в 5д, но няма лоши аспекти. 8д ми е празен.
Не знам защо се чувствам така, като цяло не изпитвам задоволство от секса. Много тъпо звучи, но често ми се случва  Sick или пък може би тябва да намеря някакъв супер добър мега страхотен любовник  Crazy дето така да ме завърти, че да не знам къде се намирам  Blush до сега не ми се е случвало  newsm78 или може пък да идва от прекаления морал и принципи  Joy
иначе Аленка, ако видиш нещо интересно в картата свиркай.
Аз сама нямам възможност да купя жилище, ако сме 2та тогава е друго. Принципно доста ми се иска вече,защото ми писва да живея под наем  #Crazy

# 579
А може би също и върхът на прогресивния осми дом?

# 580
Момичета, някой ползвал ли е метода пренатална сизигия за ректификация? Сега го чета в интернет, но ми е труден и не мога да се оправя.

# 581
  • в 1001-та нощ
Adriana11   Peace писах ти за имота  Peace А сексуално - от кога е така  Rolling Eyes

Аз също ясно разграничавам секс, любов и партньорство. С най-добрите си любовници - не бих встъпила в каквото и да е партньорство  Blush Някак не ми влизат в тази матрица, не че бих имала нещо против, но такъв мултифункционален и перфектен мъж, хм  Thinking Остава просто секс, но много добър, с много страст и без хлътване (от моя страна) .... Емоциите, очакванията и прочие - товарят излишно това, което просто може да е взривна страст, без усложнения  Peace

# 582
ли13, понеже аз самата съм стрелец, мм и той и имам няколко близки приятели стрелци мога да кажа, че ние сме ужасни трещялници, но в един момент някакси палачинката се обръща и се женим. и понеже сме си поживяли сме си ок. флиртове може и да има, но не ни влече повече. имаме достатъчно спомени Simple Smile

иначе според мен най-гадната черта на мъжете стрелци е самочувствието. то не е онова готино самочувствие на лъвовете, ама едно въздухарско такова. мнооого ме дразни.
не мога да преценя дали важи и за жените, защото около мен са все мъже. аз го нямам, но то е сигурно заради У асц (Луна) в съвпад с Плутон, от което имам по-скоро ниско самочувствие Sad

твоят човек минал ли е сатурновия възврат? при мм тогава стана много рязък обрат по отношение на обвързването. просто от днес за утре стана все едно друг човек и мног пъти съм го питала какво се случи тогава, но той някак не осъзнава разликата.

ли, и мен навремето мнгоо ме преследваха. винаги съм си мислила, че е заради 4-те планети (вкл. венера и у8) в скорпион в 5 дом. при теб как е там положението?

ади, според мен единственият лек от липса на желание за секс е ... друг мъж Simple Smile има една приказва, че няма фригидни жени, има некадърни любовници Simple Smile

# 583
Adriana11   Peace писах ти за имота  Peace А сексуално - от кога е така  Rolling Eyes

Аз също ясно разграничавам секс, любов и партньорство. С най-добрите си любовници - не бих встъпила в каквото и да е партньорство  Blush Някак не ми влизат в тази матрица, не че бих имала нещо против, но такъв мултифункционален и перфектен мъж, хм  Thinking Остава просто секс, но много добър, с много страст и без хлътване (от моя страна) .... Емоциите, очакванията и прочие - товарят излишно това, което просто може да е взривна страст, без усложнения  Peace

Да, Аленка, видях го. Благодаря   bouquet

От кога е така... ами и аз не мога да кажа. Принципно като се замисля май винаги съм имала моменти, в които не съм се наслаждавала на секса. Не че примерно не съм харесвала човека до мен, но така се е случвало. Разбира се, ставало е и обратното- аз да съм по-активната. Може би имам някакъв проблем и е хубаво да се обърна към сексолог, знам ли  newsm78

# 584
  • София
Момичета,
какво мислите за прогр.МС в съвпад с радикален Уран в 11-ти дом в Стрелец?

Общи условия

Активация на акаунт