Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 115
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз във връзка с ретроградната венера исках да попитам. На брат ми са му казали че ще му дадат да подпише постоянен договор тези дни. При положение че е продължение на вече започнато дали е зле  Rolling Eyes той май почна работа по време на ретромеркурия   ooooh! работата му няма нищо общо май със сферите ръководени и от двете  Rolling Eyes

# 556
Аз доколкото знам за договори и работа повече се гледа Меркурий, а той става ретрограден другия месец.
За жилището ме интересуваше, защото не съм сигурна дали ще мога да изчакам още доста време.  Tired

# 557
Никак не ги спазвам тези неща с ретроградните планети. Клиентите ще ми се смеят ако отказвам да подписвам договори защото Меркурий бил ретрограден Laughing .

# 558
  • София
Ами и аз си мислех точно това  Rolling Eyes ако засяга само мен да се съобразя ама иначе....  Mr. Green

# 559
  • в 1001-та нощ
И аз във връзка с ретроградната венера исках да попитам. На брат ми са му казали че ще му дадат да подпише постоянен договор тези дни. При положение че е продължение на вече започнато дали е зле  Rolling Eyes той май почна работа по време на ретромеркурия   ooooh! работата му няма нищо общо май със сферите ръководени и от двете  Rolling Eyes

Тя управлява ли 6, 7 или 10 дом? Прави ли аспекти с управителите им или с планети в тях?

# 560
Обаче на мен никой не ми отговори  Tired

# 561
  • SF
Есме, не приемаш ли факта, че секса няма нищо общо с любовта и уважението. Някой хора имат нужда от разнообразие това ги прави щастливи, ако го обичаш този човек би трябвало да искаш да е щастлив.

Не разбирам какво ме питаш, Lailah.

Есме, не приемаш ли факта, че секса няма нищо общо с любовта и уважението. - Не, не го примам.
Ако няма любов и уважение, какъв секс? С кого? Аз не правя секс с разни хора просто така. Особено с хора, които нямат общо с любов и уважение. И даже и кафе не пия с тях "просто така". Ама хайде, за кафе мога да се прежаля.
Може би и този въпрос не разбрах... Tired

# 562
  • София
Есме различен светоглед Simple Smile ти венера на трон в телец, аз ретроградна венера във водолей, моето предполага липса на правила и не спазване на порядки. За мен любовта и секса са отделни неща, могат да се срещнат и персонализират в някой човек, но не са неизменно и взаимно свързани. Секса е физическо привличане, което е различно от любов, това че ме привлича някой сексуално не означава, че искам да имам нещо друго с него, дори и кафе да пия, може да сме си добри приятели, може и партньори да станем, а може и да нямаме желание повече да се видим  Rolling Eyes

Алена, Венера управлява 4 и 11 дом, има съвпад в Лъв с У10 - марс, във втори дом  Confused

# 563
За мен любовта и секса са отделни неща, могат да се срещнат и персонализират в някой човек, но не са неизменно и взаимно свързани.

А това така ли е така за този с който си newsm78 ? В смисъл ако го пуснеш на свобода как знаеш, че няма да се влюби ?

# 564
  • SF
Моята Венера в наталната ми карта е във везни.
Какво означава планета да е на трон? Защо да е в телец? В момента ли ми е в телец?
Секс без любов не ми е сладък. Даже... не искам такъв. Искам да знам, че ме обича и че ме желае. Искам да чувствам същото - че го обичам и желая. Ако не го обичам и не го желая, не се сещам, че може да ме привлича сексуално. Всъщност "не се сещам"... ако ме е привлякъл, бих се сетила. Simple Smile

Laila, как да го опростя максимално. В живота не е толкова просто и елементарно, но... Примерно. Ако видя хубав мъж, много хубав, по моите разбирания за хубав, не си казвам "Леле, как ми се прави секс с този!!", а си мисля, че би било хубаво,
ако... ...и той ме харесва,
ако... ...ми се обади,
ако...  ...се влюби,
ако... се влюбиМ,
ако, ако... И така всички хубави неща, които се случват на двойката преди секса.
Е, ако се влюбим, и цялата тази розова история е налице, естествено че... Simple Smile
Досега никога не ми се е случвало да правя секс с приятел. Досега никога не ми се е случвало с мъж да бъда само приятел. Заради пустия секс Simple Smile

# 565
Esmee, моята Венера е в Телец Wink може би Лайла се е объркала.
Определено мисля по същия начин относно връзките. И за мен секса и любовта вървят ръка за ръка и не съм имала връзки, в които изпитвам само сексуално привличане към партньора. Някак си ми е неестествено  newsm78
хубаво е да имате свобода, но някак си стигне ли се до там единия да гледа встрани, значи нещата са пречупени.
На мен също би ми било ужасно да знам, че както си ляга с мен, така го прави и с друга  ooooh! за мен това вече няма да е връзка.
Аз дори не вярвам в това, че двама човека, които са имали сексуален контакт, после могат да се нарекат чисто и просто приятели. Знам, че има много такива случаи, но аз някак си не го приемам. И определено си страдам от това де  Stop

# 566
  • SF
Аз също не мога да си представя какво значи само сексуално привличане да изпитвам? Какво толкова трябва да не му е наред в другите отношения, че да не се влюбя в сексуалния си партньор? А той що да не се влюби в мене?!! Измъчването от тези въпроси би било по-тежко от насладата от секса с този непукист.
Прекрасно е сексът и любовта да са си заедно. Не мога да разбера защо ще правя секс с някого, когото не желая, не мисля за него, не съм неговото момиче, а ще обичам някакъв друг, който пък не иска да е с мен. Щото, ако го обичам, не се сещам поради каква причина аз няма да искам да съм с него. Разни такива едностранчиви, несподелени неща, не са ми нито към секса, нито към любовта. Е, и любовта ми към Брад Пит, също я оставяме настрани от темата. Simple Smile

# 567
Ами да и за мен е така, но за много други не е Simple Smile те пък сигурно не разбират нас  Laughing
аз си признавам, че съм много консервативна на тази тема и имам някакви си мои принципи и вярвания, които искам да се спазват.

# 568
Ами да и за мен е така, но за много други не е Simple Smile те пък сигурно не разбират нас  Laughing
аз си признавам, че съм много консервативна на тази тема и имам някакви си мои принципи и вярвания, които искам да се спазват.

Не е никак учудващо. При теб Юпитер е на трон по дом и Венера е в 9-ти дом също, обичаш да спазваш моралните принципи + акцентиран 7-ми дом - държиш на любовта и брачните отношения. А и Марс ти е под влиянието на Сатурн, защото е в Козирог - може да контролираш желанията си.

# 569
  • в 1001-та нощ
Обаче на мен никой не ми отговори  Tired

Аз погледнах вчера, но бях адски изморена и нямах сили да мисля дори - отдавна не съм била така  Rolling Eyes ooooh!

При теб 4 дом се управлqва от Юпитер, той в момента е в 12 дим и скоро ще направи квадрат към IC. Така, че може успешнода Ви оттърве от гаден доми хазяи  Peace

Венера не виждам какво общо има с теб в случая - изобщо - нито управлява дома, нито се намира в него - натално или транзитно ...нито аспектира значими с случая точки  Thinking

Прогресивни Уран и Сатурн са ти в 4 дом правят тригон към натален Юпитер - мисля, че е дошло време  Peace

Моята Венера в наталната ми карта е във везни.
Какво означава планета да е на трон? Защо да е в телец? В момента ли ми е в телец? ...

Всяка планета управлява определен знак и дом - като естествен управител - например - Марс управялва Овен и ест. управител на 1 дом. Венера управлява Телец и Везнии е ест. у-л на 2 дом.... Има много инфо в нета за това  Peace Можеш да се запознаеш в детайли  Peace

При теб Венера е във Везни, там тя управлява и е на трон по знак  Peace Куспидата на 12 дом също е във Везни и ето, че е на трон и по дом. Ако върхът на дома беше в Дева - то Венера щеше да е на трон по знак, но нямаше да е на трон по дом  Peace

При мен например, ВенераевСкорпион, в 8 дом. 8 дом се управлява ит Плутон и се свързва със Скорпион. Венера в Скорпион е в изгнание - по знак, а понеже е в 8 дом, е в изгнание и по дом  Peace

Това означава, че е много чувствителан тема за мен, нещата не се слъчват с лекота и от самосебе си, както и че имам много дълбок вътрешен потенциал - да действам - дълбоко в себе си знам, че тази градинка имам да я копам и не се помайвам  Peace

Също така Венера ми е в съвпад със СЛВ - мисия "Любов" - това ми е rulership-а и по ХД. ПРави тригон с асцендента - снощи ми казаха, че това означавало хубава жена  Thinking Ама аз искам да видя термата, в която е, че си бях едно грозно патенце, като малка  ooooh! Но пък това ми даде много импулс да се поддържам. И изобщо позицията на Венера ме кара винаги да се опитвам да изкарам най-доброто от своята женственост- именно - защото е потисната и аз искам да я изявя.

Например - да спортувам всеки ден - да намирам време - колкото и да няма,  да ставам в 5 часа - за да има време за душ, масаж с вендузи, маска на лице и коса, грим .... Не прост ода стана в 7ч, да си измия очите и да хукна на работа ....

Отплеснах се  ooooh!

...
Алена, Венера управлява 4 и 11 дом, има съвпад в Лъв с У10 - марс, във втори дом  Confused

Бих искала да погледна повече - най-вече дирекции и прогресии и дали има аспекти към стелиума във 2 дом - не звучи добре, но може да е самопривидно.

Е, каквото и да гледаме - едва ли няма да подпише, но все пак да направим прогноза  Hug

Общи условия

Активация на акаунт