Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 116
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Есме, не приемаш ли факта, че секса няма нищо общо с любовта и уважението. Някой хора имат нужда от разнообразие това ги прави щастливи, ако го обичаш този човек би трябвало да искаш да е щастлив.

Аленка аз не само във връзките съм така, а по принцип  Embarassed

# 541
СлънцеЛуна  Hug понеже зная, че синастрията ти е слабост - как би погледнала на следните 2 аспекта:

1. Марса на мъжа върху Асцндента на жената
2. Куспидата на 5 дом на мъжа върху Луната на жената

Rolling Eyes

Първият аспект е сексуално привличане/желание.
А разположението на Луната върху куспидата на 5-ти ще влия и на 4-ти и на 5-ти дом. Хубаво разположение е - желание за общо семейство, дом, деца. Разбира се зависи и от аспектите. Луна в 5-ти е сигнификатор на дълготрайна привързаност.

# 542
  • в 1001-та нощ
Li13, дано  Praynig Praynig Praynig не ми се е случвало, обаче - да изстина и да има обатимост  Rolling Eyes Може сега да е за първи път, ще видим  Thinking

Мисля си, че стъпките ще ги предприема аз - защото ми е дискомфортно и не реагирам с агресия, за разлика от него - навика се и си източи отровите. Докато аз не. И не приемам такъв подход - не води до нищо добро.

Обмислям действия, не бързам. Трябва да бъда с ясна глава и спокойна. Емоцията ми е била винаги лош съветник. Уж се научих да се владея Simple Smile

Двете затъмнение през септември май ми се падаха точно  по оста на взаимоотношенията  Blush

Добре де ама не приемаш ли факта, че секса няма нищо общо с любовта и уважението. Някой хора имат нужда от разнообразие това ги прави щастливи, ако го обичаш този човек би трябвало да искаш да е щастлив.

Аленка аз не само във връзките съм така, а по принцип  Embarassed

Именно - в 1 дом - изявата на Аз-а и се отнася по оста на взаимоотношенията  Peace

# 543
  • в 1001-та нощ
СлънцеЛуна  Hug понеже зная, че синастрията ти е слабост - как би погледнала на следните 2 аспекта:

1. Марса на мъжа върху Асцндента на жената
2. Куспидата на 5 дом на мъжа върху Луната на жената

Rolling Eyes

Първият аспект е сексуално привличане/желание.
А разположението на Луната върху куспидата на 5-ти ще влия и на 4-ти и на 5-ти дом. Хубаво разположение е - желание за общо семейство, дом, деца. Разбира се зависи и от аспектите. Луна в 5-ти е сигнификатор на дълготрайна привързаност.

Благодаря  Hug

Действително - магнетизмът между нас беше забележителен (коментар по т.1), а също беше казал, че като ме е видял е бил сигурен, че ще съм майката на децата му - каквото усещане не е имал с друга жена до момента. Харесвал е жени, бил е с тях, но без тази визия на майка на децата си  Rolling Eyes

Този негов Марс обаче на моя асцендент - мисля си, че е причината да е агресивен, груб ... войнствен  Rolling Eyes Марс в Риби трябва да е тиха вода, но личното му усещане е, че поливам с водата си - огъня му и съска, фъщи, като нажежено желязо  Rolling Eyes

# 544
Добре как може по картата - според транзитите например - да разберем дали ще се справим с тази ревност? дали ще я надживеем? променим или нещо подобно? Ок аз например ще израсна в духовен смисъл - дали не е това аленка? да си надрасна ревността, да стана още по - уверена в себе си?
Забелязвам голямо развитие в тази посока в момента при мен. Ставам все по - уверена в себе си като жена - все повече установявам моята цена, която е доста висока, но все си мислех че Панка, Драганка, Петканка може да се появят и да ми вземат мъжа - не този, по принцип с който съм, но и този. А сега, след доста проблемни ситуации на тема ревност и други жени, лека полека ставам все по - уверена в себе си и си изграждам едно мнение за себе си, че едва ли не съм много стойностна жена (не само човек), говоря за жената с главно Ж - нежна когато трябва, умна, успешна, секси в подходящите моменти и т.н. от сорта. Сложно е, трудно е, много време ми костваше. Намоменти пак изпадам в предишните състояния - нужно ми е още време, но и това не е малко и много си се кефя на себе си.

# 545
За отворените бракове да кажа...аз приемам, но не и в моята връзка Mr. Green . Разнасят се болести, а и не се знае дали няма да се пръкне някое дете от подобна афера.

Този негов Марс обаче на моя асцендент - мисля си, че е причината да е агресивен, груб ... войнствен  Rolling Eyes Марс в Риби трябва да е тиха вода, но личното му усещане е, че поливам с водата си - огъня му и съска, фъщи, като нажежено желязо  Rolling Eyes

Агресивен и груб с теб или ? Какви са другите аспекти на неговия Марс в синастрията ви ? Къде се намира Марс в натала му и какви аспекти прави ?

# 546
Li, не забелязваш ли някаква динамика в тези черти при смяна на знак на прогр. ац или луна?

# 547
  • София
Уфффф ooooh! дааа голяма бяла фтица съм, чета венера и другото го пропуснах

# 548
  • в 1001-та нощ
Добре как може по картата - според транзитите например - да разберем дали ще се справим с тази ревност? дали ще я надживеем? променим или нещо подобно? Ок аз например ще израсна в духовен смисъл - дали не е това аленка? да си надрасна ревността, да стана още по - уверена в себе си?
....

Ако ще са транзити - то на бавните планети. Аз по-скоро бих  разгледала за "узряване" - прогресии и дирекции  Peace

# 549
# 550
Li, не забелязваш ли някаква динамика в тези черти при смяна на знак на прогр. ац или луна?

Ами забелязвам да - ето сега точно с обръщането на венера - то не бяха пак караници, то не беше чудо, сега пък ни е избило в друго насока, не искам да я пиша тук каква  Embarassed с което аз съм ок, но за него не знам дали пак не ми играе няква роля и пак не ми се прави на големия уж либерален мъж.
Но да ви кажа има голямааааа разлика между жена Стрелец и мъж Стрелец - жените ми харесват, не че да се подмазвам на Алена, но е така - стъпили здраво на земята, като цяло много интелигентни, но мъжете хвърчат в облаците и особено в интимен план (във връзките имам предвид) много мъже стрелци имат проблеми - да не каже повечето - просто искат всички жени да ги боготворят, ако могат да флиртуват с всички и още ред неща, с които аз лично не съм ок, идват ми в повече. Сега на моя му показах много ясно кое става при мен и кое не и съм казала, че ако на него не му отърва вратата е широоооко отворена да напусне - включително и за дете - ако не е ок да имаме, то нямаме бъдеще заедно. Да видим кога ще започнем с опитите! Ще почакам да мине лятото и след това.....хммм...

# 551
....

Ако ще са транзити - то на бавните планети. Аз по-скоро бих  разгледала за "узряване" - прогресии и дирекции  Peace

Ами аленка уж като говорим с ММ е поузрял - повече така няма да прави, уж аз също съм по - спокойна и над нещата, но всичко ми се струва много наужким  Rolling Eyes Искам доказателства, време в което да се докаже, а не сега все едно сме се поспряли малко, но по - късно пак ще се развихрим постарому.
Не знам дали той ще си научи уроците по Сатурн.

# 552
Но да ви кажа има голямааааа разлика между жена Стрелец и мъж Стрелец - жените ми харесват, не че да се подмазвам на Алена, но е така - стъпили здраво на земята, като цяло много интелигентни, но мъжете хвърчат в облаците и особено в интимен план (във връзките имам предвид) много мъже стрелци имат проблеми - да не каже повечето - просто искат всички жени да ги боготворят, ако могат да флиртуват с всички и още ред неща, с които аз лично не съм ок, идват ми в повече.

Преди време правих едно разследване за най-дългогодишни връзки на публични личности. Останах много изненадана, но имаше силен акцент при Стрелеца. А уж били ергените на зодиака Grinning .

# 553
  • в 1001-та нощ
През телефона съм и ще коментирам сега само последното (другите после), но ние сме широко скроени и затова държим във връзка Simple Smile

# 554
Esmee, Li13, Lailah   bouquet

И аз съм същата. Не съм попадала на много ревнив човек и не знам какво е, но донякъде и на мен ми харесва леееко да ме ревнува.  Crazy
аз от друга страна съм огън  Crazy наистина съм супер подозрителна и ревнива, казвала съм не веднъж, че съм губила и хора заради това нещо.
Опитвам се да се променям, но ще видим докъде ще я доведа.
При мен снощи нещата пак доста се влошиха. "Отнесох" си го за нещо, за което нямах никаква вина и накрая дори изпитах леко отвращение.
Исках да ви попитам, знам, че венера е ретроградна, но много ли ще е зле ако сменя жилището в този период? Не говорим за купуване на такова, а просто местене на друго място? Не се издържа вече и колкото по-скоро, толкова по-добре  Tired

Общи условия

Активация на акаунт