Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 131
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
О, в началото беше много приятно  Mr. Green Twisted Evil Даже не си даваш сметка как си се озовал в клетката Sad

# 511
  • SF
Е, ако е приятно, нямам нищо против. Ако не ми изнася, нали винаги мога да се изнеса.
Вижте... не говоря, ако имаме общо семейство, общи деца, общ бизнес, общи роднини. Докато имаме само общо легло и общи ваканции и почне да ми скърца, пречи и замахва, изход винаги има. Щом е толкова ревнив, ще му демонстрирам, че му изневерявам и сам ще ме зареже.

# 512
  • в 1001-та нощ
Все пак, внимавайте с пожеланията  newsm03 newsm03 newsm03 newsm76

Поръчах 4 от 6-те тома на Марион Марч - не намирам том 4 и том 5. Моля, ако някой ги види някъде онлайн да свирне или ако ги види в книжарница - да ги вземе и да се разберем за изпращане  Blush

# 513
  • SF
Внимаваме!
Аз искам ревност, колкото да се кефя на любовта. Ревност от отсрещната страна. От моята не е Окей.
Пердах и сръбска музика не искам и...   да се чуе от всички планети в галактиката и извън нея!!! - не искам такова нещо!!!

# 514
  • София
Да Алена твоя е бил много зле  Confused Иначе и ние бяхме като скачени съдове, кара ме на работа взема ме от работа, аз си мисля че е загриженост ама то не е точно така, желание за обсебване и контрол си е донякъде  ooooh! Лъв с асцедент Теле, кофти поставени луна, венера и марс  ooooh! мога да ти пратя картата ако искаш   Mr. Green

Есме това с плахата усмивка хич не ми е секси на мен  Rolling Eyes такива обичам да ги схрускам  Mr. Green

Я кажете астрото взема ли в предвид промяната на лятно часово време?

# 515
Четвърта и пета книга на Марион Марч аз поне не можах да намеря в хартиен формат дори на английски. На руски в PDF,  Грийн ги постна преди няколко страници.

Алена, понеже стана въпрос за това,че слънцето ще мине над асцендента ми, рапортувам : днес е в съпад, сега излизам да излъчвам позитивна енергия и довечера ще пиша дали някой ме е забелязал Simple Smile

# 516
  • SF

Есме това с плахата усмивка хич не ми е секси на мен  Rolling Eyes такива обичам да ги схрускам  Mr. Green

Я разтълкувай. Схрускване не е ли метафора за секси?

# 517
Поръчах 4 от 6-те тома на Марион Марч - не намирам том 4 и том 5. Моля, ако някой ги види някъде онлайн да свирне или ако ги види в книжарница - да ги вземе и да се разберем за изпращане  Blush
и аз от вчера съм се зачела в първите 3. оказаха се наистина полезни.
опитвам се да ги купя от една приятелка, която има 5 от 6-те и не ги ползва, но дали ще стане не знам. стискайте палци да се похваля другата седмица! много се надявам!

# 518
гледам, че 5 и 6 том ги има в Американския амазон на старо по 1 цент  Laughing + 3-4 долара доставка  Peace

# 519
  • в 1001-та нощ
Елч, стискам палци  Hug

Fermina Daza, благодаря за инфото за книгите - ще започна с първите 3 тома, като стигна до 4 том - сигурно и аз ще го подкарам на руски -  Hug

Lailah, явно има ли намесен Телец ... Stop Stop Stop ММ е с асцендент Телец  Crazy Ще очаквам да споделиш данните  Blush

# 520
  • София

Есме това с плахата усмивка хич не ми е секси на мен  Rolling Eyes такива обичам да ги схрускам  Mr. Green

Я разтълкувай. Схрускване не е ли метафора за секси?

Ами схрускам беше моя безуспешен опит да го кажа по-меко   Mr. Green по-скоро минавам като товарен влак  Embarassed

А и проверих астрото си смята всичко правилно като часове.

# 521
лайла, всичко си смята астрото. на мен зета понякога ми прави номерца и винаги с астрото сверявам

# 522
Определено си падам леко темерут, имам нужда от време за себе си, да остана сама да си правя мойте си неща. Need-y хората, т.е. за мен са тези които вечно вдигат шум, говорят искат да са центъра на вниманието ме натоварват. Не харесвам тясни пространства с много хора,на пример коцертни зали, отказвала съм да вляза  Shocked непонасям да ме докосват (освен интимния ми паетньор) изключително ценя личното си пространство и на всеки нарушител ясно му обяснявам коее здравословното разстояние  Embarassed мислите ли че това е само от слънцето в 12 дом  newsm78

Не мисля, че е само от Слънцето в 12-ти дом. На теб и Луната ти е ранена и Венера ти е в квадрат с Юпитер, та такива изрази на любов не са ти присъщи.

Имам човек в семейството със Слънце в 12-ти дом. Мрази да я докосват жени (освен ако не са и много симпатични), на мъже позволява Laughing . По концертни зали ходи непрекъснато.

За ревността - Скорпион, Плутон и 8-ми дом са по това. Водните знаци също са по-склонни към ревност.

# 523
  • в 1001-та нощ
СлънцеЛуна  Hug понеже зная, че синастрията ти е слабост - как би погледнала на следните 2 аспекта:

1. Марса на мъжа върху Асцндента на жената
2. Куспидата на 5 дом на мъжа върху Луната на жената

Rolling Eyes

# 524
  • SF
Моето Слънце е в първи дом. Мразя да ме докосват жени. Обичам да ме докосват (и не само докосват Simple Smile ) мъже.
Обожавам да ходя на концерти, обожавам масовите прояви, стадионите, шума, градския шум, не този на щурците. Обожавам купоните, партитата, Тиесто и феновете му. Не ми е тясно. Просторно и готино ми е на такива места.
Тясно ми е в самолет например.

Общи условия

Активация на акаунт