Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 137
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • SF
Луна в Близнаци, 8 дом, Венера във Везни - 12.
Нещо подобно на Адриана съм и аз. Но..

Много съм ревнива, горда, безкомпромисна, но не ревнувам без причина. Наистина.
Страх ме е, когато усетя това чувство, защото знам, че....
Знам, че вече знам.
И понеже не искам да прощавам, знам, че това ще е и краят.

Иначе на мене пък ми е много секси да ме ревнуват. Simple Smile Проявена от другата страна, ревността ми изглежда като проява и изява на чувства. Нещо като обратното на все ми е едно! ако си с мен - супер, ако избираш друг - здраве да е!
Проявята на ревност от негова страна, ме гъделичка приятно Simple Smile Като сигнал за него, че ако ме иска, трябва да си ме пази. А мъжът пази с любов, отношение и внимание, не с юмруци.

# 496
Adriana11 едно към едно съм и аз. Много точно. Но пък не обичам да ме задушават от друга страна - при мен май е по - сложно - обичам да доминирам, но и над мен да доминират.  ooooh!

# 497
  • SF
Да, сложно е.
И аз съм доминираща, а в същото време искам да знам, че мъжът до мене е мъж. И как ще съм убедена в това, ако много доминирам?!
Ако аз съм доминиращата, бих била доволна.
Ако двамата сме равнопоставени и се съобразяваме непрекъснато един с друг, бих била щастлива.

# 498
  • в 1001-та нощ
Когато има промяна в ревността - хубаво е да се види и мястото на Прогресивна Венера  Peace

# 499
  • SF
Когато има промяна в ревността (ми), Алена, знам, че няма никакво значение къде е прогресивната Венера.

# 500
Не съм ревнива, ако става въпрос за флирт или дори за физическо привличане. Но да ми въздишат влюбено по някой докато вечерят с мен, не мога да търпя. Много свободолюбива съм, не мога да поставям граници на други хора, но не искам някой да прекрачва моите, въпреки луната в риби ( много ми пречи тази луна  Rolling Eyes)

# 501
  • SF
Моля, научете ме как да си направя карта с транзитите в астро.ком

# 502
  • в 1001-та нощ
Момичета, в astro.com могат ли да се пускат транзити за определен час от деня?

Все ми излиза към дата, а искам да е за час? Примерно за днес в 13:51 ... Мога да направя втора карта и да я гледам в синастрия с наталната, но  Rolling Eyes Най-вече за луната ми  е нужно  Blush

Моля, научете ме как да си направя карта с транзитите в астро.ком

Ако си пуснала натална карта - горе в дясно има един сун бутон "with transits".

Другото е - като чукнеш нa името си - най-долу в дясно има "Extended Chart Selection" - от там можеш да избираш всякакви карти Simple Smile

Ако не се оправиш - ще направя скрийншотове  Peace

# 503
Проявята на ревност от негова страна, ме гъделичка приятно Simple Smile Като сигнал за него, че ако ме иска, трябва да си ме пази. А мъжът пази с любов, отношение и внимание, не с юмруци.

Това и на мен ми харесва. И да и аз искам мъжът също да е мъж, но как става това като съм доминантен типаж - границата при мен е много тънка и мъжете не могат да я уцелят.

# 504
  • в 1001-та нощ
Абе хора, не сте подали на ревнивци  ooooh! ooooh! ooooh!

Направо - внимавайте какво си пожелавате, за да не Ви се случи - аз мислех, като Вас, но бях на 16г ... Е, не само, че ми се случи, ами направо ме разкости  Twisted Evil

# 505
  • София
Ли, Адриана и аз съм същата   ooooh! хем да доминирам хем да не се оставя да му се качвам на главата абе сложна работа  ooooh!

Моля да ми кажете дали ми се вижда карата която качих че не мога да се оправя с тез картинки и това си е  Crazy

Алена бившия ми мъж беше ревнив, но не чак крайно де, доста е неприятно, особено за човек като мен с повече приятели мъже  Rolling Eyes наложи се да прекратя контакт с повечето от тях, а тези който ни бяха общи според него можеше да се виждам с тях само ако сме двамата  ooooh! хубавото докато бях с него е, че основно с болници се занимавах  Joy

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 10:50 от Lailah

# 506
Съгласна съм с Алена, макар да не съм имала връзка с толкова ревнив мъж. Ама това да обичаш някой, не значи че и той трябва да те обича.. хубаво би било де, ама не винаги се получава.. Когато една любов поставя ограничения, да  не се контактува с определени хора, да не се практикуват определени спортове и т.н, аз не мога да приема за любов,
прилича на клетка в която се грижат за теб...

# 507
  • SF
За всяка от нас любовта може би е нещо различно.
Да внимаваме какво си пожелаваме, разбира се, но аз нямам нищо против да попадна в една красива любовна клетка. Уютно ми е там.

# 508
  • в 1001-та нощ
Ами аз не съм била бита, например, но идваше с мен навсякъде - дори на изпити  Rolling Eyes Не ми даваше да тренирам - защото в залата има мъже. Той беше с титли от боен спорт и тренираше всеки ден - аз бях с него в залата - гледам и "никой да не ме пипа"  ooooh! Naughty То кой ще посмее да погледне, камо ли пипа  Stop

Телец, с много силно собственическо чувство. Обожаваше ме и това е малко да се каже, но всички други екстри ...

Веднъж бях взела една книга - пита ме от къде е - аз учех във ВИНСа тогава - казвам от Варна от една будка. Е, на следващото ходене - дойде с мен да му покажа и като видя, че мъж продава - момче (и то съвсем не красиво)- такъв шамар ми отвъртя - отвинти ми главата  Rolling Eyes Не ме е удрял повече - но тогава направо ми изкара акъла  Rolling Eyes Защо съм я купила от там, няма ли я на други будки и прочие.

Ненормална история  Naughty Не искам да чувам за никакви ревности  Sick

Бяхме по 24 часа заедно - беше обсебен от мен, но и аз не можех да дишам. Изключително сексуално активен. Когато си тръгнах - получи инсулт. Не контактуваме.

# 509
  • SF
Еееее.... това е някакъв краен случай. В моя живот и според моите разбирания, е краен.
Аз говорех за приятното усещане, че някой те харесва и те иска за себе си. За такива прояви на ревност. Нарекох го гъделичкане, игра. Умерена игра.
Не трябва да ги провокираме нарочно, за да не стане от играчка-плачка.
На мен ми е приятно да ме ревнуват, но не и да ме бият, защото съм си купила кафе от барман, който се е усмихвал по интрукции на шефа му и професията му.
Има едно плахо погледче в очите на несигурното, притесненото момче, което на мене ми е секси.

Общи условия

Активация на акаунт