Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 143
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Ееее вие ме разбихте!!! Къде е Adriana!!! Имам нужда от разбиране!
Много сте либерални всички. На мен откъде ми идва тая смотана ревност и няма ли някви индикации в картите ми да я превъзмогна??? newsm78 Опитвам се повярвайте ми, но този екземпляр прави всичко възможно да си подхранва егото и самочувствието - поне такова усещане вече имам. След това аз съм била ревнива!!! Ами ако нищо не прави няма да съм ревнива. Не може да се правиш на плейбой, какъвто не си, а после да искаш доверие от отсрещаната страна. Е това ако не е да си чешеш егото не знам.
Аленка, ти сега хептен ще го зачеркнеш  Joy
Явно трябва да си извървя пътя аз на тази връзка. Усещам й края, но да видим. Дано да е по - лекичък за мен.

# 481
  • София
Ооо Ли и аз съм супер ревнива, не само ревнива, но и контролираща и настроена собственически. Сега с тази тежка карта не се очаква да съм хрисима  Mr. Green Просто приемам изневярата за неизменна част от отношенията. Хвана ли те ще те кастрирам  Mr. Green т.е. знам, че рано или късно ще стане, въпроса е дава ли ми поводи да търся, който търси намира  Rolling Eyes и после клъц-клъц  Joy

# 482
ли13, Венерата в телец иска да притежава, така че е нормално да си ревнива, но имай предвид, че един стелец никога не иска да бъде притежаван и да, стрелците, особено мъжете са самовлюбени и имат нужда от безобидни флиртчета, за да поддържат имиджа си пред себе си. приеми, самоубеди се, че те спират дотам и не го мисли Wink

# 483
Тук съм, Лии13  Laughing

Чета ви аз постоянно, но по-рядко пиша.
Абсолютно те подкрепям-и аз съм много ревнива и не мога да приема чак такава свобода. Какво да се прави.
Моята венера също е в телец, опозиция на плутон. Та от там идва тази жажда за притежание. Не казвам, че е хубаво. Но да, на тези теми съм сухарка, ако си с мен добре, ако не, няма смисъл  Blush
Много искам да променя това нещо в себе си, но не ми се получава. Да ревнуваш сигурно е едно от най-безсмислените неща на света, но ето, на практика ми е много трудно да го прилагам.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 20:17 от Adriana11

# 484
  • София
ли13, Венерата в телец иска да притежава, така че е нормално да си ревнива
Моята Венера е във водолей, не би трябвало да е ревнива  newsm78 явно и друго има значение  Rolling Eyes аз го отдавам на претрупания 8 дом и аспекта на Луната с Плутон   Rolling Eyes
Вие как мислите  Rolling Eyes

# 485
лайла, при теб и аз освен аспекта на луна с плутон друго на виждам...а и луната е в рак, може би е малко по-идеалистично настроена, към традиционните семейни ценности.

# 486
  • София
Мерси Елч  Hug

Момичета не казахте нищо за моята професия и как си ме представяте, много любопитен  Embarassed

# 487
  • София
лайла, при теб и аз освен аспекта на луна с плутон друго на виждам...а и луната е в рак, може би е малко по-идеалистично настроена, към традиционните семейни ценности.
И моята луна е в рак. До преди няколко години и аз бях ревнива, но вече - не. Иначе много държа на семейните ценности. Според мен - кой, каквото иска да прави - но да го прави така че никой да не разбира и да запази достойнството на партньора.

# 488
  • София
Лейла, защо не пуснеш карта?
Имаш ли други планети в 12 дом, освен слънцето?

# 489
Луна в Лъв, Венера в Скорпион, Асцендент Риби - не съм ревнива изобщо  Laughing  
Но пък мразя да ме правят на глупачка  Twisted Evil  Тогава ядът, а не ревността ми, излиза наяве  Sunglasses

# 490
  • София
Охх аз съм я пускала мислех че я имате  Embarassed
През тел ми е сложно  Rolling Eyes
Ама ще пробвам  Mr. Green

Часа на раждане не е сигурен, има вероятност и венера и меркурий да са в 12 дом Sad

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 10:39 от Lailah

# 491
Кои планети и аспекти се гледат за ревността освен Венерата-моята е в овен. ooooh! ,но познавам много добре човек с Венера в скорпион-последното нещо,което се отнася до него е ревнив.

# 492
Елч, в УНСС съм докторантка. И ти ли си?  Simple Smile

# 493
При мен освен че Венерата е в Телец, но и Луната е в Риби т.е. едно че съм ревнива, че друго и чувствителна. Ужас!!! А в същото време имам Водолей в 7-ми дом - искам за себе си свобода и равни права във връзката - ако единия може да прави нещо, то и другия трябва да може, а не той флиртува, а аз да стоя със забучена глава - връщам веднага жеста, ама веднага и то тройно  Laughing после глава ги боли, ама късно чадо.

# 494
При мен Венера е в Телец, Луната ми е в Риби и е в 7д.  Wink
Аз съм страшен сухар на тая тема, безкомпромисна. Много съм ревнива и не търпя двойнствени работи.  Naughty
Искам да има равнопоставеност във връзката и да няма налагащи се (може само ако съм аз де  Joy). За мен е много важно човека до мен да е честен и да не прави глупости. Ако усети нещо по-добре да ми каже отколкото да разбирам впоследствие. Абе като цяло не съм либерална в това отношение  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт