Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 146
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Мдаа за мен няма нищо по естествено, нормално и логично от изневярата (ретро венера във Водолей) ама ако обичат да не разбирам, защото мойто си е мое, а чуждото общо  Crazy малко объркана концепция  Mr. Green

# 466
  • в 1001-та нощ
Алена, с ювелирното изкуство ме уби.  Crazy Изработвала си изделия? Никога не бих си го помислила, гледайки Венерата. Освен втори дом в Телеца да е - може да заподозре занаяти човек, но малко ми се вижда...

Да, случайно стана - уж хоби, а стана професия. Повече се занимавах с дизайн, технология и разбира се - търговската част. Лека-полека - от чирак.... нагоре  Twisted Evil

# 467
  • Сф
Да, случайно стана - уж хоби, а стана професия.

Кефиш! Браво на теб, пълна си с изненади! Hug
 А поне малко финанси нямало ли е, застраховчици? Язък за всичките ми представи.  Laughing

# 468
  • София
Да, случайно стана - уж хоби, а стана професия.

Кефиш! Браво на теб, пълна си с изненади! Hug
 А поне малко финанси нямало ли е, застраховчици? Язък за всичките ми представи.  Laughing
Абе и аз финанси виждам  newsm78

# 469
  • в 1001-та нощ
Ами аз работя от 7 клас Simple Smile Първата ми работа беше бране на череши - не на бригада - а платено - агитирах баба да ходим заедно  Twisted Evil защото не можеше да съм сама. Ама видях, че не ставам за тази работа - не от мързел Simple Smile Другите набираха 2-3 повече от мен и след 2 седмици се отказах от такъв тип работа. После при демокрацията и изборите - с две момчета се хванахме към една студентска кантора - да лепим плакати, вестници продавахме - каквото падне.

Като изкарах първата година в английската гимназия - започнах да давам уроци на по-малки деца - беше много доходно и ходех почасово към една фирма експорт-импорт - преводи, факсове, комуникация - всичко.

След това дойде бижутерията - 9 клас бях. Никога не ме е влечало - така се случи и увлича  Twisted Evil Не съм търсила или искала такава работа - но мен където и да ме посееш - ще намеря какво да правя и да ми е интересно Simple Smile

Тогава много мислех какво искам - медицина или нещо бизнес ориентирано. Ослушвах се за учене зад граница. От медицината се отказах и записах във ВИНС-а. Когато приключих с бижутата - реших да си работя по специалността - счетоводство и контрол. Уж започнах, като счетоводител, но то силата ми е в преговори, търговски дела, събирана на вземания ....

Така - била съм и търговски директор и финансов мениджър, административно управление ....

Анализите са ми сила, занимавала съм се и с бази данни - каквото падне - меля  Mr. Green

Сега съм в служба на обществото  Rolling Eyes Много е натоварващо, изпитвам удовлетворение, но ..... не ми е съвсем моето  Rolling Eyes Предпочитам нещо по-организационно Simple Smile

# 470
  • Sofia
Сега се сещам за две девойки. Едната има Венера, Марс и Юпитер в 12 дом. Но и нейното Слънце е в Скорпион. Не само, че е много потайна, но не понася да я докосват и прегръщат. Просто личният допир й е като груба намеса в личното пространство. А втората е с Луна в 12-ти - тя пък ако можеше да ходи прегърната и целуната постоянно, щеше да е най-щастлива. Слънце в Риби, ако има значение.

Вихрогонче, ами най-лесно е да пробваш да сложиш днешна дата и 7 сутринта - Слънцето ще е в 12-ти.

Хм, права си. В 6.26 Слънцето е изгряло днес сутринта и тогава точно ляга на Асцендента. А после продължава наистина в 12 дом. Идва от 1 дом преди това. Много ми стана странно. Може ли някой да ми обясни защо се получава така, при положение, че движението уж е по посока, обратна на часовниковата стрелка  newsm78

Да, и моето Слънце е в Риби, и аз щях да се чувствам щастлива, ако бях непрекъснато обгърната в топла прегръдка... Във втория случай според мен именно заради Рибешкото Слънце жената не чувства докосванията като грубо нахлуване в личното й пространство. Все пак Нептун размива граници.

# 471
  • в 1001-та нощ
Аз бях в същото недоумение, когато разисквахме изгряващата Венера и коя планета изгрява преди нея Simple Smile

Приех го, че е така - без да разсъждавам - има изгрев ....светлина - значи горната хемисфвера и после в 6 дом залез - надолу е тъмно ... Simple Smile

# 472
Ми аз нямам нищо против да има паралелни връзки и той знае, че нямам - но не си признава  Mr. Green
типично по стрелчески  Laughing
Това сега ми стана любопитно защо стрелците нямат против паралелните връзки!!! newsm78 Моя стрелец обаче по - скоро се прави че няма нищо против и че не е ревнив  Thinking Един единствен път заподозря нещо, което си беше само флирт от моя страна и няма да ви казвам за каква ексцесия ставаше на въпрос, но той сам си го изпроси от моя страна.

# 473
Ли13, стрелците обичаме свободата. Обичаме да флиртуваме с мисълта, че имаме неограничени възможности. Не е казано, че ще се възползваме от тях, но трябва да ги имаме, иначе започва да ни стяга около врата.

аз лично живея с мисълта, че всеки изневерява и умишлено не дебна мм (също стрелец), да не взема да го хвана Simple Smile

# 474
  • в 1001-та нощ
Аз съм с широко застъпен Юпитер и Асцендент Риби - обичам свободата и давам такава  Blush От Рибите - границите са малко размити.

Нямам собственическо чувство към вещи, хора .... лесно давам нещо, не се стискам.

Неестествено ми е да ограничавам някого от към емоции и трепети  Twisted Evil Да му заповядам да не чувства? Как ще стане  Blush

Когато има провокация - има и отклик - дали ще се отдаде или въздържи е негов избор  Peace

# 475
  • в 1001-та нощ
Ли13, стрелците обичаме свободата. Обичаме да флиртуваме с мисълта, че имаме неограничени възможности. Не е казано, че ще се възползваме от тях, но трябва да ги имаме, иначе започва да ни стяга около врата.

аз лично живея с мисълта, че всеки изневерява и умишлено не дебна мм (също стрелец), да не взема да го хвана Simple Smile

М... да - аз също - не дебна, не ровя - не ме интересува какво прави, когато не е с мен - важно ми е как се държи, когато е с мен - и там пронизвам  Peace

Не му сядам на лаптопа, не му гледам телефона, не питам къде отива ....Не ми е работа. Обаче реципрочно - цялата къща е опасана в камери и ми знае паролите навсякъде - дебне и чете. И после страда! Сигурно съди по себе си ... Като иска да го боли - да рови  Twisted Evil Любопитството уби котката... То доскоро нямаше какво да намери, но медалът се обърна  Peace Нищо няма да е като преди, крушката си има опашка  Peace

# 476
  • София
Аз реших да чукна какви затъмнения предстоят и какво да видя - първото на 9 март се пада да ми се случи на Асцендента  Shocked Shocked Shocked ОМГ  какво означава това - в шок съм отивам да ровя #Crazy
Назад в темата чета...При мен има транзитна Луна в квадратура с Марс...Това е добър аспект,нали?

# 477
Аз реших да чукна какви затъмнения предстоят и какво да видя - първото на 9 март се пада да ми се случи на Асцендента  Shocked Shocked Shocked ОМГ  какво означава това - в шок съм отивам да ровя #Crazy
Назад в темата чета...При мен има транзитна Луна в квадратура с Марс...Това е добър аспект,нали?
Не съвсем
Скрит текст:
Луна - Марс    Възбудено състояние, раздразнителност, нетърпение и невъздържаност, които могат да прераснат в афектирано състояние, заради което по-късно ще се разкайвате. Несъгласия, необмислени постъпки, малки опасности.
http://www.anesway.info/as_asp_pl.php
тя транзитната луна си сменя положението супер бързо така че споко.

# 478
Ами аз доста ядове брах с тази свобода на моя стрелец, защото аз гледах и ровех - ревнива съм - не знам от къде идва - Венерата ми  е в телец 10-ти дом. Много разправии имахме докато да стигне "уж" сам до заключението, че така не може да се гради връзка - до никъде няма да стигнем ако постоянно се оглежда другаде - Венера в Стрелец в 4-ти дом. Ние не сме женени и нямаме общи деца. дадох да се разбере, че ако рподължава така ще ме загуби скорострелно - към момента заради Сатурн ли или какво дава сигнали, че си е седнал на Д-то, но докога не знам. А аз....хммм ами не знам - каквото почука такова ще се обади. Разбера ли за нещо, което не ми отърва, дотам съм - сега само стоя и наблюдавам какво се случва с него като промени и осъзнаване - докъде, как, защо. И ако не ми хареса резултата - като срок съм си определила ноември - не знам защо - просто си тръгвам за винаги - надявам се да успея този път. Някакси ми се ще пак да направя генерално решение по Нова година и Нова година нов късмет - това съм го правила и преди. Имам предвид ако няма развитие тази връзка.

# 479
  • Sofia

М... да - аз също - не дебна, не ровя - не ме интересува какво прави, когато не е с мен - важно ми е как се държи, когато е с мен - и там пронизвам  Peace

Не му сядам на лаптопа, не му гледам телефона, не питам къде отива ....Не ми е работа. Обаче реципрочно - цялата къща е опасана в камери и ми знае паролите навсякъде - дебне и чете. И после страда! Сигурно съди по себе си ... Като иска да го боли - да рови  Twisted Evil Любопитството уби котката... То доскоро нямаше какво да намери, но медалът се обърна  Peace Нищо няма да е като преди, крушката си има опашка  Peace

Аленка, 1:1 ги чувствам нещата като теб в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт