Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Мои впечатления за хора със слънце в 12 дом, да потайни са, но не бих ги определила като обичащи уединението, по скоро добри актьори.

# 451
  • Сф
Слънце в Скорпион си е поначало потайно. Simple Smile Но в Първи дом би трябвало да е прекалено себе си, за да играе някой друг.

# 452
  • SF
Я ми виж подписа.  Peace

И редакция: Слънцето ми е в първи дом, не в 12.

# 453
  • Sofia
Есме, много ми е труден този 12 дом за осмисляне, може би затова. Хем е домът на тайните и скритите неща, хем е домът на изгрева, а уж планетите са най-ярки когато изгряват.
Четох, че преди този дом е имал основно отрицателни значения, но сега го преосмислят и свързват доста различни неща с него. Познавам няколко човека, които имат пълен 12-ти дом и се уча на тях, ама май не много успешно.  Laughing

12 дом е дом на тайните врагове, скритите неща, това да. Но на изгрева? Не мисля. 1 дом е домът на изгряването, то затова и Асцендентът се нарича още Изгряващият знак, а това е точно куспидата на 1 дом. По 12 дом са всякакви институции също така: затвори, клиники, болници, домове. По него са всякакви пристрастявания, проблеми със закона, сираците, хората, които лесно се уединяват и/или са много щедри, тоест позволяват енергията им да "изтича" към другите. 12 дом е под Риби и под Нептун. Тук границите лесно се размиват. Много неща са неясни, объркани, хаотични. Интересен дом, определено!

На моята първа братовчедка 12 дом й е много силен. По нейната карта се уча също. Има значение в кой знак се намира 12 дом и дали и кои планети има вътре. Правят ли аспекти с други планети. Картинката е както винаги, многолика и шарена. Моят 12 дом е празен, куспидата му е в 25 градуса във Везни.

# 454
  • Сф
Вихрогонче, по 12 дом са и едрите животни (по-големи от коза), и далечна емиграция, включая и по принуда. Сигурно и хиляда неща още, ама трудно се свързват едно с друго. Simple Smile На изгрева е защото като изгрее Слънцето, тръгва по 12 дом първо.

# 455
  • Варна
Разкрита най-после,  Laughing второто ми предположение
беше графичен дизай , не ставам за врачка.
За луната в 12-ти дом, доста противоречиви неща четох.
Понеже и аз имам такова чудо най- ми се връзва следното:
Скрит текст:
На човек с Луна в ХІІ дом му е сложно да изрази себе си изцяло, да демонстрира своята индивидуалност, трудно му е да прояви своите чувства – особено в ситуациите, предполагащи обятия и целувки. Независимо от огромната нужда от топли, близки отношения, в ситуациите, когато от тях се очаква точно такава проява, хората с Луна в ХІІ дом или в аспект с управителя на ХІІ дом усещат страх или несъстоятелност и охладняват или се затварят. Доколкото притежателите на подобен ХІІ дом са доста пресметливи в своите действия, те понякога нарочно намират такива места, където могат да се грижат за другите на една ръка разстояние. Те се съгласяват на неплатена или временна работа, с която могат след няколко месеца да се разделят: главното е тя да не изисква да приемат когото и да било в дружески обятия.

В това се припознавам и да потайна съм не обичам
да споделям и тръбя за идеи и планове ...

# 456
  • Sofia
Вихрогонче, по 12 дом са и едрите животни (по-големи от коза), и далечна емиграция, включая и по принуда. Сигурно и хиляда неща още, ама трудно се свързват едно с друго. Simple Smile На изгрева е защото като изгрее Слънцето, тръгва по 12 дом първо.

Да, знам за едрите животни и емиграцията. Аз ги свързвам едно с друго. Лошото е, че си е труден за тълкуване дом, защото не знаеш точно къде ще избият нещата, точно на кой фронт  Rolling Eyes  Дали по посока прекалено себераздаване, дали по посока някаква наркомания, или сблъсък с трудно разкриваема болест...

Като изгрее Слънцето на Асцендента и продължава по 1 дом, защото планетите се движат по посока, обратна на часовниковата стрелка. Така мисля аз де. Така сме го учили, но да кажат и другите. За мен 1 дом е домът на изгрева, на първа пролет, на Овен, на Марс. А 12 дом - обратно, на залеза, на края на зимата, на Риби, на Нептун. Говорим за аналогия, разбира се.

# 457
  • Сф
Сега се сещам за две девойки. Едната има Венера, Марс и Юпитер в 12 дом. Но и нейното Слънце е в Скорпион. Не само, че е много потайна, но не понася да я докосват и прегръщат. Просто личният допир й е като груба намеса в личното пространство. А втората е с Луна в 12-ти - тя пък ако можеше да ходи прегърната и целуната постоянно, щеше да е най-щастлива. Слънце в Риби, ако има значение.

Вихрогонче, ами най-лесно е да пробваш да сложиш днешна дата и 7 сутринта - Слънцето ще е в 12-ти.

# 458
Miss Angel повдигна готин въпрос за хората в последен или пръв градус на дадена зодия. според мен няма такова чудо като между 2 зодии. човек си има една зодия. вие как мислите?
а ти къде си докторантка?

есме, я дай и ти данни, че ми е много зор с това постоянно прелистване.
така като те чета бих се обзаложила, че си супер приказлива Simple Smile
и аз така и не разбрах каква е професията ти Sad

а Венера в 12 дом за мен е класическо положение на човек с влечение към тайните връзки. алена, знаеш ли нещо такова за него?

12 дом е и на мафията

# 459
  • в 1001-та нощ
Ми аз нямам нищо против да има паралелни връзки и той знае, че нямам - но не си признава  Mr. Green

# 460
  • София
Здравейте Simple Smile
И на мен 12 дом ми е труден много за разбиране, заедно с 8 а там има най-много планети   Rolling Eyes
Аз съм с 12 домно Слънце. Според мен съм много честна и открита, според хората съм потайна. Определено си падам леко темерут, имам нужда от време за себе си, да остана сама да си правя мойте си неща. Need-y хората, т.е. за мен са тези които вечно вдигат шум, говорят искат да са центъра на вниманието ме натоварват. Не харесвам тясни пространства с много хора,на пример коцертни зали, отказвала съм да вляза  Shocked непонасям да ме докосват (освен интимния ми паетньор) изключително ценя личното си пространство и на всеки нарушител ясно му обяснявам коее здравословното разстояние  Embarassed мислите ли че това е само от слънцето в 12 дом  newsm78

Много ми е любопитно мен от писаниците ми тук как си ме предствяте  Embarassed
Защото например и моята предства за Алена е както са я описали и Есме също  Mr. Green

# 461
  • в 1001-та нощ
Е, сега ще Ви кажа, че съм се занимавала с ювелирно изкуство 11 години  Mr. Green Crossing Arms

Офис мениджър никога не съм била, но след това съм работила в офис - да и съм била мениджър  Peace

# 462
Ми аз нямам нищо против да има паралелни връзки и той знае, че нямам - но не си признава  Mr. Green
типично по стрелчески  Laughing

# 463
  • в 1001-та нощ
И доста нетипично за Скорпионовата ми Венера, но тя прави тригон с Асцендента в Риби и може би затова  Mr. Green

Всичките ми гаджета са били брутално ревниви Sick

# 464
  • Сф
Алена, с ювелирното изкуство ме уби.  Crazy Изработвала си изделия? Никога не бих си го помислила, гледайки Венерата. Освен втори дом в Телеца да е - може да заподозре занаяти човек, но малко ми се вижда...

Общи условия

Активация на акаунт