Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 156
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • SF
Да, да... такива неща си писала и за мене. Виж нагоре - с техническо мислене съм си отвсякъде. Но Венера в този дом нещо ви обърка, че не съм или някоя друга планета ви подведе, че може да съм ТРЗ служителка. Не съм. Simple Smile
Между другото, ще се върна да трия това с разкритието на професията ми, защото не ми върши работа за едни други теми, в които пиша.
А и следващата работа, която ще търся, не я виждам в тази област. Нароихме се много, конкуренцията е силна, фирмите слаби, стана евтино, не получават много за това, което предлагат, не плащат, фалират...

# 436
  • SF
Lи13, Моля те, махни веднага тази карта!

# 437
  • Сф
Аз съм жената с дънките и авиаторките с огледални стъкла.

Есме, за теб мога да си представя да се вихриш в интернет, да изпълняваш големи и малки поръчки за чужди фирми, да печелиш от направени от теб снимки, лога, проекти - изобщо всякакъв интернет бизнес за далечни заявители, извън България. Дори да нямаш директен контакт с тях, чрез някакви сайтове, без да се налага директно да се пазарите за нещо. Би трябвало най-добре да се чувстваш, ако сама си си началник, в същото време да не се налага да комуникираш на живо с много хора.

# 438
  • в 1001-та нощ
От този линк - на всеки ще излезе неговата карта, вероятно  Peace

Esmee  Hug ако искаш и аз да изтрия какво съм писала  по твоя въпрос Peace

# 439
  • SF
Ох.... вие виждате ли моята карта???

Аленка, то не е толкова сериозно. Просто от вас не се притеснявам, тук знаете толкова много за мен. Ама насам-натам .... няма нужда. Споделях и за работата си прекалено много... да не се разсърди някой.
 Дай да изтрием само професията. Ти много я нацели - трий сега, като толкова знаеш! Laughing

# 440
  • в 1001-та нощ
Не знам дали се отваря файла с каратата ми в астро, но и аз да постна отнсно професиите, а и от септември ми предстои силен период относно кариерата.  Praynig
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?gm=a1;nhor=1;nho2=1;btyp=2;mt … mp;stx2=s=outs=24

Чукни с мишката на картата - ще ти се отвори gif файл в нов прозорец и дай линк към него - би трябвало да стане

# 441
  • в 1001-та нощ
Ох.... вие виждате ли моята карта???

Аленка, то не е толкова сериозно. Просто от вас не се притеснявам, тук знаете толкова много за мен. Ама насам-натам .... няма нужда. Споделях и за работата си прекалено много... да не се разсърди някой.
 Дай да изтрием само професията. Ти много я нацели - трий сега, като толкова знаеш! Laughing

Добре, Барни  Laughing трия  Peace

От този линк - на всеки ще му излезе неговата карта, ако е логнат - или картата ан първото лице в списъка  Mr. Green

# 442
  • SF
Ах, добре. Помислих, че всички виждате това, което и аз.

GorognZ, аз много обичам да ходя на работа, да общувам с колеги, да си ставам приятелка с тях. Това ми липсваше много в предишната работа - не се понасяхме един друг и хората не бяха "моите" хора. Чат-пат с някоя жена си говорехме за гримове и кремове. Като цяло са теми, изсмукани от пръстите, за да не мълча по 10 часа, но съм имала и такива дни. Там или се крещеше, или се мълчеше.
Не искам да си стоя вкъщи. Не мога да си организирам времето сама. Все го отлагам за после. По тази причина не си правя гривничките, не плета чанти, плажни тоалети... После! Утре! Довечера!... Аз не ставам за началник дори и на себе си. Много ми се комуникира наживо с много хора. Самотата не е моя свят. Мразя да съм сама! Искам хора около мен и шарен свят. Искам да се гримирам, парфюмирам и да се гмурвам в градския живот. Обичам градския живот. Не ходя на вили, на тихо, на зелено, на осамотено. Не си почивам така. Почивам си в бара. С приятели. Със смях и с вицове, с флиртове. Обичам силната музика. Не съм меланхолик, не съм романтик, не съм човек, който обича да разполага с времето си. Обичам да го споделям с хора. Утре ще ходя да купувам обувки за сватбата на моя приятелка. Тя не може сама. Трябва аз да я заведа - такива неща обичам. Става ми мило, като ми се обади някой с молба. Втурвам се. Днес ще преслушам нета за магазините с готините обувки. Ще се явя на срещата подготвена. Гласувано ми е доверие. Трябва да се представя блестящо. Като колата на мъжа на Алена. Да съм Дъ бест! Тя да е щастлива. Да знае, че другия път пак на мене трябва да се обади. Аз ще го направя най-добре!
Ей такива неща са ми важни. А не да се скрия и да се покрия у нас.  Да работя през нощта, когато другите се забавляват. Да не ме знае никой и да не ме вижда никой.
Я по-добре да си показвам дрехите и гримовете в някой офис. И да има свят около мене. Другото го оставям за след пенсионирането.

# 443
  • Сф
Есме, много интересно. Simple Smile Това, което описваш е силният пети дом. Северният възел ти е там. Фортуната също. А управителят Нептун ти е точно във втори дом - можеш да печелиш от това по някакъв начин.

Интересното е, колко различно при хората се проявява пълният 12 дом. Аз не съм веща в астрологията, но определено 12 дом ми е от най-интересните неща. Благодаря, че сподели.

# 444
  • SF
Няма  проблеми, gorgonZ! Аз в тази тема се държа така, сякаш никой друг не я чете. Все едно, че тук се влиза с ключ. Отпускам се с вас и ви споделям много лични неща.
Моля те, обясни ми защо точно пък 12 дом ти е интересен? С какво? Какво крие той?

# 445
  • Sofia
И аз съм така, Есме  Heart Eyes  Явно има защо  Hug  Относно работата ти, тъкмо вече смятах да хвърлям боб  Mr. Green

# 446
  • SF
Абе аз на тебе още снощи ти казах, ама ти вече спеше....
Между другото знам защо не ви сработиха бобените зърна. Нали знаете вече всички, даже и врабчетата разбраха, че от 3 дни съм безработна. Официално по документи от вчера. И понеже искам нещо ново и уау!, каквото моето не беше, вие няма как да видите старата ми професия. Обърках ви.
Хем съм безработна, хем ви карам да познаете какво работя. Нищо не работя. Пиша в бг мама.  :Р
А следващото може изобщо да не е предишното. Е, лекар няма как да стана. Но съвсем скоро ще познавате пак с какво съм се захванала. Simple Smile

# 447
  • Sofia
Чудно! Много се радвам за което  Heart Eyes

# 448
  • Сф
Есме, много ми е труден този 12 дом за осмисляне, може би затова. Хем е домът на тайните и скритите неща, хем е домът на изгрева, а уж планетите са най-ярки когато изгряват.
Четох, че преди този дом е имал основно отрицателни значения, но сега го преосмислят и свързват доста различни неща с него. Познавам няколко човека, които имат пълен 12-ти дом и се уча на тях, ама май не много успешно.  Laughing

# 449
  • SF
Е сега... парадокс! Аз съм потайна.
Възползвам се от някаква анонимност и на вас ви споделям разни работи, но пък и веднага пожелах да замажа професията си. Да остана максимално неразпознаваема от чуждо око. Категорично съм потайна - прибавям ти щрих към 12-и дом. Не обичам да се знае много-много и всичко за мен. Имам тайни и от най-близките си хора, на които иначе лесно уж се доверявам. Е, да, ама не всчико.

Общи условия

Активация на акаунт