Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 54 164
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
smileys, толкова много ти благодаря за бързия отговор! Права си, че има причини, поради които да се радвам, но понякога просто забравям за тях. Искам да бъда с тяло на модел, не го отричам. И все пак реших да започна постепенното влизане в трета фаза, онова с трите периода...

На 21-ви декември (седмицата с КОЛЕДА), започвам... като тази седмица и следващата с нова година схемата ще ми е малко разбъркана, но после ще я променя.
Ето:

ПОНЕДЕЛНИК: ПРОТЕИНИ
ВТОРНИК: ПРОТЕИНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
СРЯДА: ПРОТЕИНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
ЧЕТВЪРТЪК: НИШЕСТЕНИ (БЪДНИ ВЕЧЕР)
ПЕТЪК: ГАЛА ВЕЧЕРЯ (КОЛЕДА)
СЪБОТА: ПРОТЕИНИ
НЕДЕЛЯ: ПРОТЕИНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

после седмицата с нова година

ПОНЕДЕЛНИК: ПРОТЕИНИ
ВТОРНИК: ПРОТЕИНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
СРЯДА: ПРОТЕИНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
ЧЕТВЪРТЪК: ГАЛА ВЕЧЕРЯ (НОВА ГОДИНА)
ПЕТЪК: ПРОТЕИНИ
СЪБОТА: ПРОТЕИНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
НЕДЕЛЯ: НИШЕСТЕНИ

и след това започвам стриктно да се придържам към:

ПОНЕДЕЛНИК: П
ВТОРНИК: ПЗ
СРЯДА: ГВ
ЧЕТВЪРТЪК: П
ПЕТЪК: ПЗ
СЪБОТА: ПЗ
НЕДЕЛЯ: Н

честно ли не може повече от един протеинов?

# 616
  • Испания
...Искам да бъда с тяло на модел, не го отричам...
...честно ли не може повече от един протеинов?

То и аз искам да съм София Лорен, ама съм само Клаудия Кардинале.  Joy

По книгата е един.  Peace Иначе, всеки има глава на раменете си.  Laughing

# 617
и аз да се включа за успокоение на нашия кавалер Simple Smile
според мен също се депресираш напразно - 75 кг за мъж, предполагам висок поне 1.70, са си напълно ок, даже ми се струват малко - аз съм висока 1.75 и на 75 кг, което съм сега, изглеждам що годе добре, а на 70 - което си ми е целта - съм си е направо екстра... така че ми се струва, че мъж, тежащ 70 си е слаботелесен. приеми се такъв, какъвто си, и се обичай - гледай се с гордост в огледалото - постигнал си адски много! моите адмирации!!!
бъбреците според мен рабтят повече, защото пиеш мн вода (ако пиеш, разбира се). аз не преживявам нощ, без да стана да пишкам поне веднъж.
п.с. и аз планирам гала на коледа Wink

# 618
Здравейте и от мен. Няма да се оплаквам, само имам 1 въпрос. Нормално ли е през 3 фаза да си върна 1.5 кг и то за 1 седм ? Уточнявам, че си имам протеинов ден.... newsm78

# 619
Неееееее, няма още конско.
Захарче, при теб направо ида с гьостерицата.......ти анорексия ли искаш да си спретнеш, ама хич няма да те галя с паче перце. Веднага да отиваш на психолог-ама съвсем сериозно ти говоря. Едно време с гладуване по Лидия Ковачева се бях докарала до ръба на нещо средно между булимия и анорексия. Това, че съм психолог при мен не винаги работи-обущарят ходи бос. Но съвсем сериозно ти говоря, посъветвай се с терапевт, защото и елементарната депресийка не е за подценяване.

# 620
  • Испания
Здравейте и от мен. Няма да се оплаквам, само имам 1 въпрос. Нормално ли е през 3 фаза да си върна 1.5 кг и то за 1 седм ? Уточнявам, че си имам протеинов ден.... newsm78

Възможно е, да. Организмът ти се пренастройва. Зависи от това дали си си поставила реална цел и не си свалила до много ниско тегло, зависи дали стриктно спазваш трета или си позволяваш интерпретации /напр. да си досипваш на гала или да поемаш по-голямо количество храна/, дали спазваш позволеното количество нишестени, дали пиеш достатъчно количество течности и т. н.

И всичко да спазваш стриктно, пак е възможно. След първите седмици, теглото се регулира.

# 621
Здравейте! Записвам се при вас, на 27г. съм, 73кг. ръст 168см. Поставила съм си за цел 60 кг. и твърдо съм решила да ги постигна. Започнах да свалям кг. от юни и от 84 сега съм на тези 73.
И да ви питам, още в ударния период се започва с триците, нали?

# 622
  • Плевен
Да, Тити, от ударния се почват триците! Добре дошла и добре си ги подгонила килцата! Браво!
Лени, слушай каките! Мисля,че много добре си решил за плавно влизане в трета и специално за празниците е супер идеята ти! Човек склонен да дебелее най-добре да е предпазлив! Ако можех бих карала цял живот на ПЗ- не виждам от какво ще лиша организма си.
Аз пак съм си на същите кила... Нещо понастинах, пия хомеопатични, но не съм ходила в залата днес с този запушен нос и няма свалане и това е! Мъка!
Тери, благодаря за поздравите! Свикна сърцето с тренировките, но си ми пречат килцата! Поздравявам те за хубавите резултати! Омая ли околните, а! Красавице моя!
Алинка, скачай тука да слабеем, че повече аз няма накъде да раста...
Мимсче, ми то не е честно ама сега ми падна! Но си плащах за това удоволствие и малко болеше...и какво- накрая пак същите кила! Ама така се насладих на твоите протеинчетаааа! Супер! Благодаря!
Ври, и ти вървиш смело надолу с килцата! Браво за това и за усилията във фитнеса! Всичко се възнаграждава да знаеш!
Тази вечер замесих една кайма от смляно телешко месо за утре. В почивните дни бях на сьомга филе на оребрен тиган и пилешки бутчета на фурна. Обаче нередовно се хранех нещо и все със салата... Но не изпадам в отчаяние! Не съм модел и съм щастлива! Може да нямам формата, но имам съдържанието!
Бебешки, ще се оправят нещата, бе! Дай му още малко време на тялото да свикне!
Мамаслони, ето ти си модела тук! Супер мерки! Смени ника, че само ни заблуждаваш!
Само бъбреците са активни нощем!
Лека нощ, сладурчета! Гушки!

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 08:22 от ArhMih

# 623
Здравейте, банда  Hug
Рано, рано тази сутрин си спретнах една тренировка във фитнеса. Да ви споделя своето колебание обаче - споменах ви, че моята треньорка хич не уважава Дюкан. Тя ми предлага хранителен режим, т.нар балансиран, включващ и малко въглехидрати (днес очаквам да ми го прати на мейла и после ще ви го нахвърля на две, на три). По думите й, Дюкан не е препоръчителен при засилен етап на тренировки, като ми препоръчва да спазвам нейния режим.
Та, питанката ми е към всички, които са съчетавали режима - този или друг, с тренировки. Кое смятате, че ще има ефект, спазвали ли сте Дюкан + активен спорт/фитнес, как се е отразявало на организма и прочие? Наистина се колебая  Thinking

# 624
  • UK
Та, питанката ми е към всички, които са съчетавали режима - този или друг, с тренировки. Кое смятате, че ще има ефект, спазвали ли сте Дюкан + активен спорт/фитнес, как се е отразявало на организма и прочие? Наистина се колебая  Thinking
Не съм чела предишния ти пост, но бързам да ти споделя моя опит. Направо си е изтезание за тялото, но пък най-много отслабнах с фитнес+2-ра фаза с много малко храна, споделяла съм тук, към 800-1000 ккал П и ПЗ, което си е глад. Кардио всеки ден 10 мин крос+всички уреди, гирички+20-45мин HHIT на пътеката. Обаче имунната ми система толкова отслабна, че ми се върна кожната болест (лишеи по цялото тяло) и няма какво друго да е освен диетата. Сега в момента уж ям повече, но пак забелязах, че не съм толкова продуктивна в работата и у дома, изморявам се бързо и съм в лошо настроение. Целта ми е да сваля 5 кг и минавам в трета, която на практика си е ниско-въглехидратна, но се чувстваш по-добре от плодовата захар и зеленчуците.
Ако смяташ да тренираш редовно: трета фаза ще свърши работа и ще е по-лесно, но по-бавно.

Между другото след над 20 свалени кг нямам увиснала кожа, а преди 10г когато отслабнах с друг режим кожата на корема беше доста отпусната. Дюкан форевър  Peace   Grinning

# 625
Здравейте дюканки ( и Дюканчо  Grinning )! Присъединявам се и аз към вас и надявам се така диетката да ми е по-лесна Simple Smile ! На 26 години съм 167 см и в началото на диетата бях 73,7 .Аз вече направих 7 ударни дни от които след 6-тия бях 69.6 ,но след 7 мия 70.4 ....това надявам се се дължи на МЦ ,затова сега ще се изтегля чак след него. Ще ви дам още малко информация за себе си ( дано не ви досадя  Laughing) Започнах борбата с килограмите от края на април тази година като тежах 92 кг. Първо бях 24 дена на моно диета след това реших да не си товаря повече организма и минах на балансирано хранене и така по бавничко и славничко стигнах на килограмите 71-2-3 ...но моята крайна цел е 60-62. Simple Smile. През 2010 година двете със сестра ми правихме Дюкан и резултатът беше поразителен ,затова реших отново да мина на него . Забравих да спомена ,че откакто отслабвам доста активно спортувам около 5 пъти в седмицата ,преди ходех на фитнес , а сега с гаджето бягаме в парка ( около  6-7 км на ден леко темпо ) , а ако е гадно времето си имам едно колело вкъщи и си го въртя. От първия дена ударната фаза ви чета доста интензивно и все се каня да се включа .... много сте сладки всички и много ви се кефя за волята ви

# 626
А и последно искам да ви споделя какво закусвам напоследък ,защото ми е уникално вкусно и дори и да не съм на диета пак бих си го правила  Laughing .Тричава палачинка намазана с малко екскузия ,стръкче пресен лук , малко копър  , едно парченце пилешко филе и накрая за разкош едно печено на тиган рохко яйце.Така го прав в П дните ,а сега в ПЗ добавих и малко печена червена чушка . В неделя така хубаво замириса ,че правих и на гаджока , нищо че той си яде иначе пастички и тортички .Каза ми че съм станала истински майстор на здравословните рецепти и даже искаше още хахахаха

# 627
Архмихче, ама аз съвсем отпуснах края......покрай боледувания и т.н. сега съм 92-направо безвадеждно ми се струва вече  Sad

# 628
  • Плевен
Ври, и аз когато съм спортуваща позарязвам Дюкан! (не, че не го правя и когато не съм спортуваща, но тогава смятам, че е задължително да включа и калории от сурови ядки, черен шоколад, зеленчуци - задължително и даже някой плод. Ако имаш волята, направи като Тери - фитнес + 2-ра фаза, но пък наистина енергията се стопява бързо, барабар с килцата. Имаш и вариант - когато си на фитнес да си на ПЗ+1 плод и по-голямо количество режимна храна. Почиващият ден пък да ти е чист протеинов ден! Заслужава си усилията! Вие сте млади дами и имате голям шанс да се отървете от излишното тегло и да се радвате на живота в ново тяло и бодър дух! Аз като Алинката съм му опуснала края и незнам дали ще намеря волята и пътя да съм стриктна дюкеса. А и тялото ми си е свикнало вече почти на ПЗ с полусъединител - сурови ядки и рядко, но някое изкушение все се вмъква в менюто ми! Изненадвам го с гимнастиката само и много чисти протеинови дни. Чакам да оздравея още 1-2 дни и пак съм в залата.
Тери, ти си наясно с твоето тяло и изискванията му! Много се радвам на разумните ти и правилни действия в това отношение! Така е - с по-малко калории не е добре и даже се застопорява свалянето. Пак ще кажат някои, че тук калории не се броят, но с протеинов режим са си малко, за да се спортува правилно. Ние търсим пътя не само към сваляне на килограми, а и към здраве и хармония, което без спорт няма как да стане! Много си права, че най-добре ще е успоредно с фитнеса да се храним по 3-та фаза!!!
Диди89, добре дошла при нас! Ти много килца си смъкнала, браво!!!  bouquet Знаеш си режима отпреди, така, че - ще вървиш успешно напред! Как ще си досадна - така трябва да се представят новопостъпилите в темата! Поздравления за кулинарните творчества! Много ми е кеф, че толкова млади дами вече знаят що е здравословна кухня!  bouquet Много вкусна рецепта за палачинката даваш! Супер!
Алинче, хайде, мило, да видим ние двете дали наистина е безнадеждно положението! Давай да се стартираме, но без никакви волности и изкушения и да се отчитаме редовно тука всеки ден с резултати! "Аз съм безнадежден случай"- точно това си казах и аз тази сутрин като стъпих на кантара и той взе, че ми хвърли присмехулно един плюс от 200 грама (а чаках минус, естествено!) Laughing  

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 13:29 от ArhMih

# 629
Ама Архмихче, ти откак си започнала диетата, колко килца смъкна  Sad

Общи условия

Активация на акаунт