Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 10

• 77 338
  • 734
  •   2
Отговори
# 660
Момичета,

ЧХГ е 14,840 - какво означава това?
рр

Тихичко честито!
Тестът е положителен, но наистина стойността е малко ниска. Резултатът показва, че имаш имплантация на ембриона. Не спирай лекарствата и задължително повтори теста след 48 часа. Ако стойността се е удвоила значи има нормално развиваща се бременност. Разбира се, че трябва веднага да се обадиш на д-р Юнакова, може да ти каже нещо да добавиш или да махнеш от лекарствата, да ти каже кога да отидеш на преглед и т.н. Аз бях вчера при нея. Беше много натоварена и още към 15 часа, когато аз влязох ми се видя уморена, но ще ти се обади. Ти обаче на личният ли телефон и звънна, защото днес май и е почивен ден и ако си се обадила на регистратурата може и чак утре да й предадът.
Много се радвам за теб!

Много ти благодаря Поли  Hug

Аз още не смея да се зарадвам, ще поизчакам с фойерверите - засега гледам да не мисля и да се радвам. Звъннах на регистратура, нямам личният й телефон, но момичетата казаха, че е там и като се освободи ще ми звънне.

# 661
  • гр. София
Зимна роза стимулацията беше с фемара от 3 до 7 ден и мерионал - 3 инжекции (на 3, 5 и 7 ден).

И аз бях така четвъртия път. С резултата съм се подписала.  Simple Smile
Стискам палци за успех и при теб  Hug

# 662
Зимна роза стимулацията беше с фемара от 3 до 7 ден и мерионал - 3 инжекции (на 3, 5 и 7 ден).

И аз бях така четвъртия път. С резултата съм се подписала.  Simple Smile
Стискам палци за успех и при теб  Hug

Мерси  Hug след 2 дни пак ще се ходи явно на изследвания Simple Smile

П.П. Отдавна ти гледам сладкия подпис и всеки път ми се стопля сърцето като видя тези краченца.

# 663
  • София
 the slayer - тестът ти е положителен, браво!  Hug
Ниско е, но предвид, че е от инсеминация, може да е нормално, по-късна имплантация например. Стискаме палци да се развие бременност  Praynig

Ралица Милчева е от "старите" лекари в клиниката, отдавна работи в "Щерев", беше в майчинство и сега се е върнала. Но нямам мнение за нея и не познавам нейни пациентки  Peace

# 664
Благодаря за отговорите!  bouquet

# 665
  • София
the slayer стиснала съм ти едни яки палци след 48 часа да видиш удвоен-утроен резултат Simple Smile За след инсе според мен е приемлиева ст-ст за този ден, така че чакаме следващите хубави новини от теб  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 666
the slayer стиснала съм ти едни яки палци след 48 часа да видиш удвоен-утроен резултат Simple Smile За след инсе според мен е приемлиева ст-ст за този ден, така че чакаме следващите хубави новини от теб  Hug

Мерси TitkaBanditka, нареждам се под прашеца да ме поръси здраво.

# 667

Хайде и аз да се пъхна под този прашец, да ми е на късмет!

# 668
The slayer,
Много се радвам Simple Smile
Стискам и аз палци да се похвалиш утре с двойно ЧХГ  fingerscrossed

# 669
Момичета,
Един въпрос - епителните клетки в МБ на влагалищен секрет колко е нормално да са -изобилие, много, малко, единични? ? ?

# 670
Момичета,
Един въпрос - епителните клетки в МБ на влагалищен секрет колко е нормално да са -изобилие, много, малко, единични? ? ?

Ами на моята имаше малко епителни клетки и изобилие лактобацили, и единични левкоцити. Всичко беше наред.

# 671
Момичета,

Ами на моята имаше малко епителни клетки и изобилие лактобацили, и единични левкоцити. Всичко беше наред.

Да, благодаря!

# 672
Да докладвам - говорих с д-р Юнакова, тя каза че резултатът е положителен, малко нисичък (браво момичета, страшни сте - много точно го определихте  Hug), да изчакам 2-3 дни да направя уринарен и ако е положителен, отивам при нея на преглед между 16-18 ноември. Каза че нямало нужда да се боцкам излишно, ако е положителен и на лентичката ще покаже.

Така че сега седя, медитирам (т.е. старая се да не мисля) и чакам. А , да - и отивам да си купя тест  Grinning

# 673
Да докладвам - говорих с д-р Юнакова, тя каза че резултатът е положителен, малко нисичък (браво момичета, страшни сте - много точно го определихте  Hug), да изчакам 2-3 дни да направя уринарен и ако е положителен, отивам при нея на преглед между 16-18 ноември. Каза че нямало нужда да се боцкам излишно, ако е положителен и на лентичката ще покаже.

Така че сега седя, медитирам (т.е. старая се да не мисля) и чакам. А , да - и отивам да си купя тест  Grinning

Браво миличка!
Много се радвам за теб!
Типично за д-р Юнакова е да ти спести максимално изследвания, когато може!
Страхотен лекар и човек е! Моля се и на мен тя да ми донесе късмет и да успеем заедно!

# 674

Praynig Hug

познавам момиче с чхг 10 от ин витро, роди сладичка бебона  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт