Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 10

• 75 780
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро момичета,

направих и уринарния тест - не издържах - отрицателен.
Така че - продължавам напред. Мисля да си почина 1-2 месеца и след Нова година - нов късмет, да пробвам пак. Само ще говоря с д-р Юнакова дали да продължавам с инсе или директно да мина на ин витро.
Малко ми е кривичко, особено след кръвния тест, носигурно е било нещо от хормоните, или наистина е много ниско, за да означава бременност.

# 691
Добро утро момичета,

Така че - продължавам напред. Мисля да си почина 1-2 месеца и след Нова година - нов късмет, да пробвам пак. Само ще говоря с д-р Юнакова дали да продължавам с инсе или директно да мина на ин витро.
Малко ми е кривичко, особено след кръвния тест, носигурно е било нещо от хормоните, или наистина е много ниско, за да означава бременност.

Миличка, пусни кръвен! Не спирай лекарствата преди да видиш резултат от кръвен, ако намалява спираш лекарствата!
Моля те пусни кръвен! Аз не вярвам на уринарните!

# 692
Добро утро момичета,

Миличка, пусни кръвен! Не спирай лекарствата преди да видиш резултат от кръвен, ако намалява спираш лекарствата!

Дали е възможно? Ще взема да отскоча за един кръвен. Аз сутринта се ядосах и не си пих хапчетата. Надявам се не е голям проуск, ще ги изпия довечера. Ама хайде, да взема да те псолушами да отида за един кръвен тест. ЕДва ли има значение че пих кафе, май нямаше проблем с това

# 693
Добро утро момичета,

Дали е възможно? Ще взема да отскоча за един кръвен. Аз сутринта се ядосах и не си пих хапчетата. Надявам се не е голям проуск, ще ги изпия довечера. Ама хайде, да взема да те псолушами да отида за един кръвен тест. ЕДва ли има значение че пих кафе, май нямаше проблем с това

Няма значение дали си яла или пила. Отиди на кръвен! Ако резултатът е повишаване си купи лекарствата и ги вземи веднага не чакай довечера! Ако има развиваща се бременност трябва стойността да се удвоява на 48 часа.

# 694
  • Бургас
Слаи палци от мен, поли е права отиди на кръвен успех. Поли ще те одобрят , дано скоро обновят сраницата на фонда и да се успокоиш и зарадваш.

# 695
the slayer,

Резултатът ти е положителен за 12-ти ден след инсе! Моят на 10-ти ден след трансфер беше 19 и от него имам прекрасно момченце на 5,5 г! Никакво значение няма за ЧХГ дали си яла и пила, стискам палци днес да е още по-силно положителен!

Момичета, използвам възможността да ви информирам, че доц. Щерев ще извършва прегледи в МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе в периода 12-16.11.2015 г:

http://invitrorusse.com/bg/news/show/64

# 696
  • София
 the slayer, хич не се чуди, ами пускай кръвен  Peace
Уринарните тестове са доста коварни, как въобще си се захванала с тях!
Чакаме те с добър резултат!  Hug

# 697
Мерси момичета, но и кръвният каза "Не" - 15-и ден ЧХГ 14,04 - не само че не се увеличава ами и леко е паднал.

Нищо здраве да е- другият път.

Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 698
Мерси момичета, но и кръвният каза "Не" - 15-и ден ЧХГ 14,04 - не само че не се увеличава ами и леко е паднал.

Много съжалявам миличка!
Но все пак си стигнала до бременност, това е добре!
Аз досега не съм видяла положителен тест!
Според мен, обаче говори с д-р Юнакова и преди нов опит пусни тромбофилии, кариотип и клетъчен имунитет и антифосфолипиди. Ако не си ги правила вече. Скъпи изследвания са - 700 лева, но ще ви дадът някои отговори, защо не се е развила бременността.

# 699
the slayer,

Стискам палци да успеете още при първото ин витро, какъвто беше и моят случай след две неуспешни инсеминации. А пък защо да не стане и по конвенционалния начин?!  Heart Eyes

# 700
Скрит текст:

Много съжалявам миличка!
Според мен, обаче говори с д-р Юнакова и преди нов опит пусни тромбофилии, кариотип и клетъчен имунитет и антифосфолипиди. Ако не си ги правила вече. Скъпи изследвания са - 700 лева, но ще ви дадът някои отговори, защо не се е развила бременността.

Мерси Поли  Hug,

не съм правила никое от тези изследвания. Правих генетично, там ми излезе предразположеност към тормбофили и към спонтанен аборт - зарди това пия апсирин протект от 3 месеца всеки ден. Ще питам д-р Юнакова. Фактът че съм развила бременност и не съм я задържала е още по-гаден отколкото въобще да не съм успяла

# 701
Скрит текст:

Много съжалявам миличка!

Мерси Поли  Hug,

не съм правила никое от тези изследвания. Правих генетично, там ми излезе предразположеност към тормбофили и към спонтанен аборт - зарди това пия апсирин протект от 3 месеца всеки ден. Ще питам д-р Юнакова. Фактът че съм развила бременност и не съм я задържала е още по-гаден отколкото въобще да не съм успяла

Е, значи си правила тромбофилии. Това е едно от изследванията. Какъв тип си хомо или хетерозиготен? И аз пия всяка вечер аспирин протект.

# 702
Slayer, не  е така, факта че е имало оплождане и начална имплантация е много добър, нищо че всичко е приключило много рано. Както каза моят лекар, всяко забременяване, дори и неуспешно те води напред и е сигурен белег че накрая работата ще стане. По някакъв начин организма се учи и има памет. Даже има някакви теории че при първа бременност има по-висока вероятност да  има някакъв проблем , но след това нещата са ОК.

Силно ти стискам палци за успех и на всички останали. Аз вече 5-ти месец правя опити по нормалия начин да забременея отново, уж било по лесно след едно раждане, ама не става  Sad Та  здраве и живот май пак доктор Ганева ще помага Simple Smile

# 703
vespers, права си - като размислих и се успокоих, казах си че поне нещо се е случило - успяло е да се оплоди . Но нали знаеш,в първият момент, когато още ти е криво от едната чертичка и какво ли не казваш.  Ще говоря с лекарката и ще решим какво да правим. Но наистина - добре е, че поне е успяла да се оплоди - значи наистина на третият път може и да стане - нали късметът идва от третия опит.

Дано и ти успееш - аз в чудеса вярвам, пък и щом има едно бебенце , всички казват че после е по-лесно. Ако не - лекарите са за това.

Поли от генетичноти изследване съм хомозиготен за PAI и АСЕ (каквото и да значи това), но изрично пише че съм с повишен риск към спонтанни аборти. За тромбофилите си го знам - имам го наследствено, така че нищо изненадващо там. Това за спонатанните аборти не знам от къде се появи - не знам наследствено ли е или от нещо друго. Но и лекарите не му обърнаха кой знае какво внимание - може би трябва да настоявам за повече внимание на това следващият път.

# 704
vespers, права си - като размислих и се успокоих, казах си че поне нещо се е случило - успяло е да се оплоди . Но нали знаеш,в първият момент, когато още ти е криво от едната чертичка и какво ли не казваш.  Ще говоря с лекарката и ще решим какво да правим. Но наистина - добре е, че поне е успяла да се оплоди - значи наистина на третият път може и да стане - нали късметът идва от третия опит.

Дано и ти успееш - аз в чудеса вярвам, пък и щом има едно бебенце , всички казват че после е по-лесно. Ако не - лекарите са за това.

Поли от генетичноти изследване съм хомозиготен за PAI и АСЕ (каквото и да значи това), но изрично пише че съм с повишен риск към спонтанни аборти. За тромбофилите си го знам - имам го наследствено, така че нищо изненадващо там. Това за спонатанните аборти не знам от къде се появи - не знам наследствено ли е или от нещо друго. Но и лекарите не му обърнаха кой знае какво внимание - може би трябва да настоявам за повече внимание на това следващият път.

Да, обърни им внимание! Заради тромбофилиите имаш риск от аборти. Питай дали не трябва да си слагаш фраксипарин. Мен д-р Юнакова ме прати при доц Димова на консултация заради тромбофилиите. Аз съм с хетерозиготно носителство, което е по-добрият вариант от хомозиготното

Общи условия

Активация на акаунт