ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 185

• 30 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Привет и поздрави от морето  Hug Hug Hug

Много ми харесва новата визия на Чачко  Crazy Crazy Crazy Нищо не е останало от Яман, но пак е страхотен. Не предполагах, че толкова ще ми хареса с брада и мустаци. Не съм им голям фен, но на него страшно му отиват. Прическата също  Crazy Crazy Crazy
За себе си мога да кажа, че до тук Чачко само като Емир не ме впечатлявал особено  Peace

# 496
Вени, я пак погледни  Wink  Hug Hug Hug

# 497
Оф, не мога да стана...

# 498
  • ... да усещаш мириса на море ...

'Delibal'ın çekimleri başladı

Свалил е 7.5 кг за ролята? newsm78

# 499
Вени, я пак погледни  Wink  Hug Hug Hug

Ча си е Ча. Той си е изначално красив.  Peace И като Емир има снимки, на които ми харесва, но като цяло... абе няма значение. Всичко е въпрос на вкус  Peace

# 500
Много е хубав, много  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 501

Hug Hug Hug

Да, Дани го е публикувала по-нагоре  Peace

Видяхте ли сега за кво бяха диетите  Whistling Whistling Crazy

# 502
Вени, я пак погледни  Wink  Hug Hug Hug

Ча си е Ча. Той си е изначално красив.  Peace И като Емир има снимки, на които ми харесва, но като цяло... абе няма значение. Всичко е въпрос на вкус  Peace

newsm10 newsm10

# 503
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Вени, я пак погледни  Wink  Hug Hug Hug

Ча си е Ча. Той си е изначално красив.  Peace И като Емир има снимки, на които ми харесва, но като цяло... абе няма значение. Всичко е въпрос на вкус  Peace

newsm10

Ча го харесвам всякак Heart Eyes Heart Eyes, но към Баръш ще имам особено отношение, защото е баш моят тип Crazy Crazy Crazy Особено с тази коса Heart Eyes Heart Eyes

Обаче веднага са извадили от някакво интервю на Лейля какво е казала за Джони Деп Joy Joy Joy

Питат я кой е актьорът, чиято покана за вечеря би приела, ако я покани...  

Без колебание - Джони Деп. Flutter Много го харесвам. Независим дух. Свободен в избора си. Не преследва номинация за Оскар. Играе различни характери. Не се бой от тях. Влиза във всяка роля. Вдъхновявам се, когато го гледам.

Ей сега си има турския Джони Деп Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 13:00 от Reni - BG

# 504
Оле бе........................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 505
  • Пловдив
Добър неделен ден!
С интерес прочетох новостите около новия филм на Ча! Винаги ни държите в час с всички новости ... Hug
Харесва ми новата му визия, но на мен не ми прилича на Джони Деп, а по скоро на един от 3-та мускетари!  Joy Отива му така, но лично на мен малко ми се губи свежарското му  излъчване.
В крайна сметка Ча си е Ча и всякак е готин!
И нещо за събуждане след обилния неделен обяд!

# 506
  • Яко в Матрицата...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Стели Hug Hug Hug

От Ай Япъм са написали във ФБ страницата си, че сценарист е Yıldırım Türker. Историята ще е пълна със страстна любов и много изненади... Ча е вземал специални уроци за барабаните и моторите... И пак - ноември е датата за големия екран. Хади бакалъм Joy Joy Joy

# 507

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Стели Hug Hug Hug

От Ай Япъм са написали във ФБ страницата си, че сценарист е Yıldırım Türker. Историята ще е пълна със страстна любов и много изненади... Ча е вземал специални уроци за барабаните и моторите... И пак - ноември е датата за големия екран. Хади бакалъм Joy Joy Joy

Стели  Hug Hug Hug Рени, благодаря  Hug Hug Hug
Поздравче

# 508
Добър неделен ден!
С интерес прочетох новостите около новия филм на Ча! Винаги ни държите в час с всички новости ... Hug
Харесва ми новата му визия, но на мен не ми прилича на Джони Деп, а по скоро на един от 3-та мускетари!  Joy Отива му така, но лично на мен малко ми се губи свежарското му  излъчване.
В крайна сметка Ча си е Ча и всякак е готин!
И нещо за събуждане след обилния неделен обяд!

Вярно на Арамис прилича  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 509
що нищо не казахате за часовника, яяяя Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Йълдъръм Тюркер ми е световно непознат  hahaha hahaha hahaha Дано е с резкрепостено мислене  Blush

Общи условия

Активация на акаунт