Маша за перфектни къдрици Babyliss Pro - мнения

• 16 604
  • 12
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте момичета
някой има ли мнение за тази маша за коса
Маша за перфектни къдрици
http://olx.bg/ad/masha-za-perfektni-kadritsi-babyliss-pro-ID5cmqK.html

така и не успявам да накъдря тази метла,която имам,вместо коса....
 #Cussing out

# 1
моя позната имаше такава но при нея не вършеше работа .... или поне така каза тъй катонейната коса е доста къдрава  (но не подредена ... абе по скоро рошава Grinning )а тя искаше да си си оформя къдрите ....

# 2
Изглежда интересно, но много зависи от типа коса, според мен.

# 3
  • София
Честно казано аз перфектни къдрици надали ще задържа на главата си за повече от половин ден....
Какво ли не съм пробвала...не е трайно много при мен
Но това поне изглежда по лесно сам да го правиш,защото със сешоар,четка ,преса или маша, сама не се справям добре...

# 4
Цената на оригиналната маша е над 300 лева. Машата от обявата в olx е някаква реплика. Предполагам няма да върши никаква работа.

Цък!

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 11:15 от Caroline Coyll

# 5
  • Пловдив
Здравейте, може би ако попитате и в темата за поръчки от Алиекспрес, там ще ви отговорят, защото доста момичета си поъчваха таава маша, но за по-подробно мнение не съм срещала

# 6
Може ли линк към тази тема?

# 7
# 8
малко да подбутна темата. Има ли доволни от тази маша?

# 9
Ами аз от клипчето къдрици не видях, по-скоро някакви чупки... Не ми се струва да са много трайни, но пак си зависи от косата... Според мен една маша тип шиш прави много по-стегнати къдрици, друг е въпроса, че човек трябва да може сам да си ги прави на цялата глава... И аз ще чакам коментари, защото и аз съм си наумила да се пробвам малко с къдриците... Mr. Green

# 10
  • София
сама да си отговоря на темата  Laughing
отидох в Технополис - там машата е 300лв и помолих да я пробвам
резултата на най-силната степен беше подобие на букла,която се развали веднага
С машата от WC Teleshop беше същия резултат

Добре че не си купих

# 11
сама да си отговоря на темата  Laughing
отидох в Технополис - там машата е 300лв и помолих да я пробвам
резултата на най-силната степен беше подобие на букла,която се развали веднага
С машата от WC Teleshop беше същия

Добре че не си купих

не съм се сетила да отида някъде да я пробвам, но е добра идея

# 12
Машата е много полезна, просто трябва да знаеш как да я ползваш. Моята коса е много гъста, жива и чуплива, но неподредена. С тази маша си правя страхотна прическа, с която не оставам незабелязана и постоянно ме питат как си правя косата, дори и в Лондон ме питаха и искаха да я пипнат. Та понякога си правя кичури, да я "поубия" да не е така жива. Но най-важното - слагам пяна обилно и чакам да изсъхне, вдигам косата с шнолки и пускам по няколко кичура, навивам и пръскам с лак. Накрая пак гипсирам с лак и така ми трае цяла седмица. Не я реша, не се занимавам с нея. Великолепна свобода! На дъщеря ми косата е много дълга, жива и права и пробвах. Без лак и без пяна не става, но като сложих, беше прекрасна! Направих и няколко приятелки и една абитуриентка, че фризьорката не е могла. Явно им хванах цаката и вече трета маша ще купувам. След 2 години все ми гори мотора и ако не я оправят, ще купя нова.

Общи условия

Активация на акаунт