Гинекологичен проблем!

• 4 182
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте, мили дами и мами!
На 21г съм, преди 3 месеца имах гинекологичен проблем и сега той отново се появи, пиша за да се допитам и до вашето мнение.. Е преди 3 месеца в най-чувствителната женска област получих гъбична инфекция (според гинеколожката ми) имах страшно раздразнение, възпаление и най-вече обилно бяло течение.. Както следва, тогава отидох при гинеколожката ми, тя ми изписа свещички и хапчета, както и крем за раздразнението.. на партньора ми също изписа крем, тъй като сметна, че и той може да е причина за гъбичната инфекция. Общо взето слушах и изпълнявах всичко, което тя ми каза. И така, днес отново ми се случва същото, но преди утре или други ден, да отида пак на гинеколог реших да пиша тук, за да споделите с мен, каквото знаете.. просто вече ми омръзна да ходя по гинеколози и тем подобни, да си натоварвам постоянно организма с разни хапчета.. А те поне да помагаха, но не! Всичко е наред, докато не спра с лекарствата.. вече имам чувството че каквото и да ми изпишат, няма да ми помогне..
Моля Ви, дайте си мнението, съвети или каквото и да било, че вече наистина се отчайвам и не знам какво да правя..   Sad

# 1
  • София
Изследване за причинител? Може да е бактериална инфекцията, а не гъбична.

# 2
  • Тук... някъде
Микробиология с антибиограма правена ли е или само от преглед гинеколга заключи,че става дума за гъбички?

# 3
Взе ми цитонамазка, но каза че всичко е нормално с нея..
А и една приятелка ми препоръча, да си направя подмиване с калиев перманганат, мнение и за това??

# 4
Някой да е имал киста на щитовидна жлеза и да е успял да я махне с билколечение?

# 5
  • Тук... някъде
Аз не бих правила каквито и да е промивки-най-добре към момента е микробиология и ако излезе някаква бактерия,да направят антибиограма.
Ако наистина са гъбички,хлебна сода,разтворена във вода облекчава(1ч.л. на 2-3л. вода и киснене в нея-т.е седене).Но пак казвам-без МБ,никакви промивки и самолечения!!!!

# 6
Благодаря ти, ще те послушам.. че да не си навлека по-голям проблем :–)

# 7
  • София
Взе ми цитонамазка, но каза че всичко е нормално с нея..
А и една приятелка ми препоръча, да си направя подмиване с калиев перманганат, мнение и за това??
С калиевия перманганат трябва много да се внимава, че лесно можеш да се изгориш. Аз съм правила вана с него на долната част на тялото при аналогичен проблем (бактериален) по препоръка на АГ-то. В няколко литра вода (по-голям леген) се слагат само няколко зрънца - да стане много бледо розов разтвор. Това облекчава външните усещания за известно време, но не решава проблема, който ги причинява.

# 8
Днес ми пусна микробиология с антибиограма, сега чакам да станат изследванията за да видим резултата и после заключението от гинеколажката за диагнозата ми.. Искам да Ви Благодаря за всичко, за съветите, за въпросите, за всичко мили дами! Simple Smile

# 9
Микробиология - задължително. След курса на лечение - отново.
Изобщо не се шегувам - осем месеца трима гинеколози ме лекуваха от "очевидно гъбична инфекция". Що кремове, хапчета, глобули - отрових се. Не стига аз, ами и партньора ми. А колко пари на вятъра...
Отделно от това неприятните усещания в интимните части. Все питах - защо не мога да се излекувам, а дежурния отговор - "Ами те кандидозите са упорити..."
Накрая, друг лекар, след като му цъфнах с тестето рецепти и обясних от колко време се лекувам ми назначи микробиологично изследване и се оказа, че са коки, които излекува с антибиотик за десет дни. Назначи ми ново изследване, за да е сигурно, че съм излекувана и вече половин година съм ОК.

# 10
https://www.facebook.com/groups/1637229243228197/ Лекувасе почти всяка болест

# 11
Здравейте, мили дами и мами!
На 21г съм, преди 3 месеца имах гинекологичен проблем и сега той отново се появи, пиша за да се допитам и до вашето мнение.. Е преди 3 месеца в най-чувствителната женска област получих гъбична инфекция (според гинеколожката ми) имах страшно раздразнение, възпаление и най-вече обилно бяло течение.. Както следва, тогава отидох при гинеколожката ми, тя ми изписа свещички и хапчета, както и крем за раздразнението.. на партньора ми също изписа крем, тъй като сметна, че и той може да е причина за гъбичната инфекция. Общо взето слушах и изпълнявах всичко, което тя ми каза. И така, днес отново ми се случва същото, но преди утре или други ден, да отида пак на гинеколог реших да пиша тук, за да споделите с мен, каквото знаете.. просто вече ми омръзна да ходя по гинеколози и тем подобни, да си натоварвам постоянно организма с разни хапчета.. А те поне да помагаха, но не! Всичко е наред, докато не спра с лекарствата.. вече имам чувството че каквото и да ми изпишат, няма да ми помогне..
Моля Ви, дайте си мнението, съвети или каквото и да било, че вече наистина се отчайвам и не знам какво да правя..   Sad
https://www.facebook.com/groups/1637229243228197/ лекуватсе почти всички болести

# 12
Незнам дали тук е подходящото място за това , но без се радвала, ако ми да те те съвет.
Е аз съм на 14 години- за първи път цикъла ми дойде преди 5 месеца всичко ми изглеждаше нормално, но течението беше много слабо, цикълът си беше 3 дни но много слаб.На следващия месец дойде на време  беше 2 или 3 дни, но  отново беше много слаб и от тогава не е идвал .
Моля Ви дайте ми съвет да хода ли на доктор или да изчакам още време, аз си мисля , че тялото ми може още да не е готово и е за това.  Знам , че в началото може да е нередовен и че е нормално , но той в началото беше редовен но слаб , нали уж тогава трябва да бъде обилно и силно.
Благодаря Ви предварителено , просто почвам вече да се притеснявам.
Извинете отново,  че тук може и да не е подходящото място и тема за това.

# 13
  • Тук... някъде
МарияТ Г . ,сподели с майка ти и може да посетите заедно гинеколог.
Моят първи цикъл(през далечната 1996  ooooh!) беше по същия начин - дойде ми 1 месец и след това няколко месеца изобщо не ми идваше,след което се нормализира.

# 14
Незнам дали тук е подходящото място за това , но без се радвала, ако ми да те те съвет.
Е аз съм на 14 години- за първи път цикъла ми дойде преди 5 месеца всичко ми изглеждаше нормално, но течението беше много слабо, цикълът си беше 3 дни но много слаб.На следващия месец дойде на време  беше 2 или 3 дни, но  отново беше много слаб и от тогава не е идвал .
Моля Ви дайте ми съвет да хода ли на доктор или да изчакам още време, аз си мисля , че тялото ми може още да не е готово и е за това.  Знам , че в началото може да е нередовен и че е нормално , но той в началото беше редовен но слаб , нали уж тогава трябва да бъде обилно и силно.
Благодаря Ви предварителено , просто почвам вече да се притеснявам.
Извинете отново,  че тук може и да не е подходящото място и тема за това.

Сподели с майка си, в началото е нормално да не е редовен, не си мисли, че има проблем. Вземи си календар и записвай датите кога ти идва и кога свършва.

Общи условия

Активация на акаунт