Пазаруване от George(ASDA) - Тема 8

• 149 281
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
И аз имах майл за сейл  Peace

# 421
  • София
Докато дойде тоя мейл, всичко почти е свършило. Mr. Green

# 422
Здравейте, как вървят размерите на чорапите? Трябва да взема на племенника ми, който е на 2 години.. ако може малко помощ Simple Smile

# 423
  • ВАРНА
Здравейте, как вървят размерите на чорапите? Трябва да взема на племенника ми, който е на 2 години.. ако може малко помощ Simple Smile

Дъщеря ми е на 3г и носи УК6 или УК7 - значи чорапи 3-5,5 вземайте вземайте или по-добре 6-8,5 че все пак малко се посвиват при прането  Peace

# 424

Дъщеря ми е на 3г и носи УК6 или УК7 - значи чорапи 3-5,5 вземайте вземайте или по-добре 6-8,5 че все пак малко се посвиват при прането  Peace

Благодаря много за бързия отговор  bouquet

# 425
Здравейте,
случвало ли ви се е нещо да липсва от пратката?  Thinking
Последните 2 пъти, като поръчвам, пакетите пристигат отворени (разлепени), а днес вече има и липсваща дреха  smile3514 newsm45

# 426
Не ми се е случвало, но аз поръчвам до адрес в Англия. Твоята поръчка до какъв адрес беше?

# 427
Никога не ми е липсвало нищо. Дрехата описана ли е във фактурата, която слагат в пакета? Доста често разделят дрехите на няколко пратки. А понякога, след като потвърдят поръчката, пускат мейл, че даден артикул е изчерпан, не го пращат и веднага връщат парите за него. И как ги получаваш - от куриер или посредник. Ако е куриер - правиш веднага рекламация, че пратката ти е отворена.

# 428
Дали ще има скоро нова намаление на детско?Кога започват да добавят есенните дрехи?

# 429
На адрес в БГ съм пуснала.
Пратката беше разделена, но всичко пристигна заедно. Във всеки пакет имаше описание какво има в него. Съответната дреха я имаше в описанието, но не и в съдържанието.  #Cussing out

# 430
На мен ми се е случвало. Видимо пакетът не беше отварян. Бях го поръчала до английски адрес. Писах им и ми върнаха парите.

# 431
Намаление! Аз докато ги сложа в кошницата и половината неща изчезнаха...

# 432
Много благодаря, но нищо не харесах само един час след като бяха пуснали писмото. Ще трябва да търся май друг сайт да пазарувам, всичко се обира за 5-6 годишните.

# 433
 dotiraz, благодаря!
Аз пуснах няколко неща за моите дечица!

# 434
  • ВАРНА
Много благодаря, но нищо не харесах само един час след като бяха пуснали писмото. Ще трябва да търся май друг сайт да пазарувам, всичко се обира за 5-6 годишните.

Чакай да видиш 6-7г каква мъка е  ooooh! А още по-нагоре като цяло изборът е по-малък  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт