Пазаруване от George(ASDA) - Тема 8

• 149 413
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Цитат
Здравейте, ще поръчвам за първи път. Харесала съм си някои неща, но какво означава това, че като вляза в кошницата си, за да плащам на някои от нещата се появява символ самолетче с надпис Delivery outside UK, а на други неща няма. Благодаря предварително!!!

Тези неща за които нямаш доставка извън Англия просто не може да поръчаш с директна доставка до БГ, а само с превозвач. Зависи дали държиш да ползваш директната доставка до БГ за 10 лири или ще ползваш превозвач с адрес в Англия, тогава може да поръчаш всичко, просто си смени горе знаменцето.

Благодаря bouquet!!!

# 646
Няма ли да има черен петък в асда?В теско са пуснали ... Peace

# 647
Доставката не е ли 15 паунда?

# 648
  • софия
Здравейте, както писах по нагоре съм решила да поръчам спални комплекти и аксесоари за стая на децата, но докато преценя са се изчерпали, даже вече не мога да ги видя Sad, знаете ли дали има вероятност да се върнат пак като налични.

# 649
Няма гаранция дали изчерпани продукти зареждат отново, но преди две седмици едно яке, което следях се изчерпи като размер и аз купих друго.След два дни го заредиха- проверявай сутрин.Прави впечатление съботните сутрини-  знаят, че хората са в къщи и на чаша кафе си браузват ей така... просто... иии пазаруват.

# 650
  • софия
Благодаря за отговора надявам се че ще ги заредят, цените тук са наполовина от другите сайтове.

# 651
Привет момичета, имам желание да поръчам от Джордж за първи път, за моята госпожица на 1г. Но така и не разбрах-как става доставката с превозвач? Има ли разлика от директната доставка и какви са им цените ? Извинявам се ако по-напред е обяснено,но прехвърлих няколко стрници и не намерих отг.
Благодаря!

# 652
На първа страница е доста подробно обяснено.
Има отделна тема за превозвачи от Англия.
Преценяваш си как ще ти излезе по-изгодно,имаш ли Еконт в страната и др.
Успех Simple Smile

# 653
На първа страница е доста подробно обяснено.
Има отделна тема за превозвачи от Англия.
Преценяваш си как ще ти излезе по-изгодно,имаш ли Еконт в страната и др.
Успех Simple Smile

Благодаря за отговора! Пак ще чета.. А само да попитам ,когато е с превозвач ,директно ли се избира в сайта или първо доставят до английски офис-куриер и от там вече поръчвам на превозвач. Дано не съм задала глупав въпрос ,че въобще не съм наясно Simple Smile)))

# 654
Куриер взема пратката и я доставя на адреса.

# 655

Благодаря за отговора! Пак ще чета.. А само да попитам ,когато е с превозвач ,директно ли се избира в сайта или първо доставят до английски офис-куриер и от там вече поръчвам на превозвач. Дано не съм задала глупав въпрос ,че въобще не съм наясно Simple Smile)))
аЗ не разбрах въпроса.

Поръчваш в сайта,като даваш адреса на превозвача,твоето име и ИД,което си получила при регистрация на сайта на избрания превозвач.Някой превозвачи изискват информиране за очакваните пратки.

# 656
  • ВАРНА
http://direct.asda.com/george/womens/nightwear-slippers/dressing … start=0&sz=20

Как се превежда на български този тип Dressing Gown,имам излишно и питах майка ми дали иска,обяснявам "халат,но не за баня,а който се слага върху пижамата" а тя ме пита : "Като пеньоар ли?"  Joy

# 657
  • Варна
Ако някой е хвърлил око на този суичър:

http://direct.asda.com/george/kids/sweatshirts-hoodies/thomas-th … 9,default,pd.html

да има предвид, че е умален. Бях поръчала р-р 104, но на сина ми, който в момента носи 98, му е екстра.

# 658
  • варна
Здравейте! Някой да е поръчвал тези http://direct.asda.com/george/kids/shoes-boots/marvel-spider-man … 3,default,pd.html , да сподели как са като размер и качество.

# 659
  • Бургас
Здравейте! Някой да е поръчвал тези http://direct.asda.com/george/kids/shoes-boots/marvel-spider-man … 3,default,pd.html , да сподели как са като размер и качество.
Размерите си отговарят, не са за много широко краче (детето ми е с такова, но тъй като са му леко големи още на дължина, ще е ОК за този сезон). Не са точно апрески, както си мислех, но ще са достатъчно топли и сухи крачетата за 2-3 часа навън, тъй като са непромокаеми и с подплата от полар. За парите са си идеални Peace

Общи условия

Активация на акаунт