козметиката на ТАЛОДЕРМА - 2

• 86 933
  • 538
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти Веси за информацията. Ще се опитам да изнамеря етикета.

Льоши, и аз ти благодаря!
Ще ти бъда много задължена!
  bouquet

# 166
Веси, здравей!
Благодаря за изчерпателния отговор - около очите все още са малки бръчици - значи ще се спра на гелчето. А ще си взема и от дневния крем, ама като си свърша сегашния /на Avon - ANEW/. Понеже сега през лятото ми излизат много луни4ки и въобще проблеми с петната  -- Талодерма има ли дневен крем с по-висок фактор с който да се мажа от май например или трябва да си взема направо слънцезащитен и да го ползвам като дневен. Въобще може ли така да се прави? И кога ще излязат тези кремове в търговската мрежа?
И къде във Варна мога да намеря всички продукти накуп - че само в единия Лечител /до кукления театър/ намерих гелчето с Ройбос.

Sunglasses

# 167
Понеже сега през лятото ми излизат много луни4ки и въобще проблеми с петната  -- Талодерма има ли дневен крем с по-висок фактор с който да се мажа от май например или трябва да си взема направо слънцезащитен и да го ползвам като дневен. Въобще може ли така да се прави? И кога ще излязат тези кремове в търговската мрежа?
И къде във Варна мога да намеря всички продукти накуп - че само в единия Лечител /до кукления театър/ намерих гелчето с Ройбос.

Sunglasses

Здравей Неви!  Flutter
Да - най-добре направо си вземи слънцезащитен продукт. Скоро пускаме и един тоник, 1вия от избелващата серия, който можеш да използваш и лятото, защото не е много силен и няма да направи кожата свръхчувствителна и в комбинация със слънцезащитен продукт оказва желания ефект.
Слънцезащитната серия 2006 ще е на пазара към средата на следващия месец, но миналогодишните ни продукти са си в продажба. Още от миналата година имаме крем сън-блок 50+, с физични филтри за екран.
Продуктите ни можеш да намериш в аптечната мрежа (със сигурност в Марешки и Санита) и Пикадили, както и магазини Лечител  Wink
Продуктите с Ройбос са произведени от нас изключително за Лечител, по тяхна поръчка,  и се продават само във веригата им магазини- другаде няма къде да ги намериш   Peace

bouquet кожа!

# 168
  • гр. София
Здравей Веси!Да се отчета и аз.Вчера ходих до аптеката на Графа и след дълго умуване си взех Дневен крем -магия от АНТРАКТИЧЕСКО МОРЕ защото продавачката ме убеди,че за момента няма крем с по-висок UV фактор-12.Тази сутрин се намазах веднага ,но сега около час по-късно усещам едно леко лютене в очите.Отдавам го на факта че дълго време ползвам друг тип крем-РоК противобръчков LaughingОсвен него си взех и кремче за крака,цветуща кожа.Той определено не ми люти Mr. Green
п.п.на 38 г. съм и кожата ми е нормална към суха.

# 169
Здравей Веси!Да се отчета и аз.Вчера ходих до аптеката на Графа и след дълго умуване си взех Дневен крем -магия от АНТРАКТИЧЕСКО МОРЕ защото продавачката ме убеди,че за момента няма крем с по-висок UV фактор-12.Тази сутрин се намазах веднага ,но сега около час по-късно усещам едно леко лютене в очите.Отдавам го на факта че дълго време ползвам друг тип крем-РоК противобръчков LaughingОсвен него си взех и кремче за крака,цветуща кожа.Той определено не ми люти Mr. Green
п.п.на 38 г. съм и кожата ми е нормална към суха.

Hug
Чудесен избор с Магия от Антарктическия океан за типа кожа и възрастта   bouquet
Но лютенето на очите си има обяснение - УВ филтрите! По принцип УВ филтрите не трябва да се поставят в областта около очите! Избягвай! Нощният крем Магия се използва и за околоочния контур, тъй като и мазнините му са подходящи, а Антарктицин повлиява най-добре бръчиците (и бръчките) в областта около очите, по челото и между веждите  Peace

Желаем ти   bouquet кожа!
(след няколко седмици се похвали с видими резултати  Wink )

# 170
Веси, много ти благодаря за изчерпателните отговори.
Ще изчакам до средата на месеца и ще си взема слънцезащитния крем 50+ направо.

Лек ден и   bouquet

# 171
# 172
  • София

Здравей, Веси Simple Smile
Аз в предната тема те бях питала, явно си пропуснала, но на някои от питанките ми в последствие си намерих отговори Wink Обаче се чудя за моята кожа на лицето какво би било най-подходящо и за това отново ще си пусня питанките  newsm78 Значи, принципно ми е уж нормална кожата на лицето, като в различни моменти се проявява по различен начин. В Т-зоната, най-вече по челото мазнее, а по бузите ми пък понякога е доста суха, като изпръхнала. Напоследък пък се появяваше и нещо като обрив и зачервявания, все едно имам пъпчици, но не са грапави. Вече съвсем се обърках какъв ми е типа на кожата и какво да си търся  Confused Преди исках да имам и слънцезащитен фактор, но вече не държа особено Simple Smile
Около очите пък, като се усмихна и ми се обарзуват много бръчки от типа пачи крак, чак се плаша като се гледам. Та за там какво би било по-подходящо - гел или крем за очи? Ако те интересува възрастта ми - през юли ще ударя 30-ка Wink
Благодаря ти предварително Simple Smile

# 173

Здравей, Веси Simple Smile
Аз в предната тема те бях питала, явно си пропуснала, но на някои от питанките ми в последствие си намерих отговори Wink Обаче се чудя за моята кожа на лицето какво би било най-подходящо и за това отново ще си пусня питанките  newsm78 Значи, принципно ми е уж нормална кожата на лицето, като в различни моменти се проявява по различен начин. В Т-зоната, най-вече по челото мазнее, а по бузите ми пък понякога е доста суха, като изпръхнала. Напоследък пък се появяваше и нещо като обрив и зачервявания, все едно имам пъпчици, но не са грапави. Вече съвсем се обърках какъв ми е типа на кожата и какво да си търся  Confused Преди исках да имам и слънцезащитен фактор, но вече не държа особено Simple Smile
Около очите пък, като се усмихна и ми се обарзуват много бръчки от типа пачи крак, чак се плаша като се гледам. Та за там какво би било по-подходящо - гел или крем за очи? Ако те интересува възрастта ми - през юли ще ударя 30-ка Wink
Благодаря ти предварително Simple Smile

Blush ауууу, много извинявай - не съм те пропуснала нарочно

Но ти май си взе някакви продукти преди немного време, или греша?  newsm78
Щом кожата ти се проявява различно в различните зони, то тя се класифицира като смесен тип. Незнам защо, но повечето хора категоризират смесената кожа директно и единствено към мазния тип - ами не е точно така  Peace
Щом имаш сухи места и пачи крак ( Peace ) мисля, че комбинацията в твоя случай трябва да бъде:
1. Тоалетно мляко - чувствителна кожа
с Глицерин, екстракти от Див кестен и Лайка, вит. А и Е, Урея
2. Тоник - ревитализиращ
с Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Салвия, Хвощ, Слез, Глог и Трицветна теменуга, вит. А и Е, без алкохол.
3. Дневен крем - мазен и смесен тип кожа
с екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, Урея
4. Нощен крем за около очи
с Морски колаген, вит. А и Е, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа.
 (или Околоочен КРЕМ с Ройбос)
с екстракт Ройбос и натурални масла от Гроздови семки и Кайсиеви ядки.
Целта е вечер да използваш след тоника отново млякото - вместо крем, за да подпомогнеш нормалните бариерни функции на кожата и да тушираш евентуални възпаления и дразнене, а тоника да действа овлажняващо, тонизиращо, успокояващо дискомфорта от сухите участъци и противобръчково (поради екстракта от Трицветна теменуга).
А околоочните кремчета са точно за твоя случай.

Какво мислиш?  Grinning
Ще чакам да пишеш пак.
  bouquet кожа!

# 174
  • София
Много добре ми звучи   Peace Непременно ще се възползвам от комбинацията и ще докладвам после Wink Наблизо има една аптека на Санита, а ако пък ли няма там - ще ида до халите Simple Smile
А пак да попитам за около очите - мога ли през деня да ползвам за около очите Околочния крем с ройбос, а другия крем да си е за през нощта? Или за през деня ще е по-добре гелчето с Ройбос?

# 175
  • Варна
Здравей Веси! Simple Smile Прочетох всичко написано до сега и мисля , че знам какво да си взема, но все пак ще те попитам лично: На 25 съм, кожата ми е нормална към мазна, проблемна,най вече по бузите-често ми излизат пъпки, понякога и подкожни. Препоръчай ми някакъв тоник и обезателно кремчета за предстоящото лято(може и маска). Мерси  bouquet

# 176
Много добре ми звучи   Peace
А пак да попитам за около очите - мога ли през деня да ползвам за около очите Околочния крем с ройбос, а другия крем да си е за през нощта? Или за през деня ще е по-добре гелчето с Ройбос?

Crazy
 Mr. Green ами за през деня, което предпочетеш - но мисля, че гелчето с Ройбос ще е ок, тъкмо ще можеш и вечер да си слагаш от него на цялото лице, преди тоал. мляко вместо крем. Става ли така?
А като свършиш Нощния крем за около очи можеш да го смениш с околоочния крем с Ройбос и после пак нощния и така .....
 Peace

# 177
Здравей Веси! Simple Smile Прочетох всичко написано до сега и мисля , че знам какво да си взема, но все пак ще те попитам лично: На 25 съм, кожата ми е нормална към мазна, проблемна,най вече по бузите-често ми излизат пъпки, понякога и подкожни. Препоръчай ми някакъв тоник и обезателно кремчета за предстоящото лято(може и маска). Мерси  bouquet

Здравей!  Hug
Предлагам ти следното:
1. Тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа
с Глицерин, билкови екстракти от Лавандула и Репей, вит. А и Е, Урея
2. Тоник - нормална кожа
с Алантоин, Д-пантенол, билкови екстракти от риган, Мащерка, Розмарин, Мента и Жълт кантарион, вит. А и Е, без алкохол
3. Дневен крем - мазна и смесена кожа
с билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел, Бял равнец, Урея, вит. А и Е, УВ филтри - СПФ 12
4. Да си правиш маска от кашичка хума и капки камфорово и лавандулово масло

Слагам ти млякото за мазна до смесена кожа, понеже Лавандулата има и противовъзпалително действие, а и действа благотворно като цяло, с епителизиращото си действие, а аз смятам да те карам да си правиш маска с хума и масла през ден. Репеят от своя страна, както и Лавандулата, регулира дейснотта на мастните жлези. След почистването с млякото и освежаването с тоника ще можеш да нанесеш малко от млякото вместо крем за лице (вечер). За лятото този трик е особено подходящ, понеже знаеш как в горещините кремовете идват тежки на кожата (и аз съм с твоя тип кожа  Peace).
Слагам ти тоника за нормална към суха кожа, понеже при по-честото почистване с хумата ще имаш нужда и от нещо такова Wink - Риганът и Жълтия кантарион ще се погрижат за регенрацията, заедно с Д-пантенол и вит. А, а Мащерката, Розмарина и Ментата имат и своите противовъзпалителни, анти-микробни, почистващи, стягащи и тонизиращи свойства.
Дневното кремче е ясно Wink - освен ако не ми изтъкнеш причина да се нуждаеш от по-висок защитен фактор за личицето...
А маската с хума, за която сигурно си прочела неколко кратно в темата, но все пак ще кажа отново разбира се, се прави така:
кашичка от фина хума с хладка вода, към която се прибавят по 3-4 капки от камфорово и лавандулово масло (дермални разтвори). Използвай я 3-4 пъти в седмицата, а в моментите, когато по-бузките излизат повече пъпки, може и всеки ден, локално върху пъпките. Можеш и леко да ги разтриваш с капка от лавандуловото масло (само върху пъпката).
 Peace
Съвпадам ли с намеренията ти за покупка?  Grinning

bouquet кожа!

# 178
Веси талодерма предлагатли слънцезащитни кремове и ако има такива кой е най високия фактор

Peace Точно в постинга над твоя бях изредила 10-те слънцезащитни продукта, които ще предлагаме през сезон 2006  Blush
най-високият фактор, както за възрастни така и за деца, ще бъде 50+, със съдържание на физични филтри, които образуват екран.

bouquet   Благодаря ти Веси  .Пуснатили са в продажба  ако не кога

# 179
Веси кожата ми е мазна в т зоната на бузите ми е суха.Преди два месеца ми се появиха по лицето едни ситни пъпчици със сърбеж.Дерматоложката при която ходих ми каза да ползвам Еудермол 3 .Бях и на инжекций и хапчета .От тогава не съм ползвала никаква козметика само Еудермола и вода .Моляте за съвет какво да си взема за лицето за почистване и някакво кремче.Казами че е алергия .Благодаря ти .

Общи условия

Активация на акаунт