Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
allforone, вчера си пръснах на ръката Енджъл Иносент на Тери Мю/г/лер на Инфинити Лов, а не го виждам в твоя списък. Момичето каза, че Рафаела го нямат този парфюм  newsm78 и ми стана странно, различни ли номерации имат, пък ти си пуснала един списък и за двете?  Rolling Eyes

# 436
Ивчо, allforone, благодаря и на двама ви за списъците!!!
 Hug

# 437
Номерата на Рафаела и Инфините едни и същи ли са? В магазина ми показаха списъци започващи с К за дзмските и Е за мъжките аромати.? newsm78

# 438
Момичета, различни са номерата на Рафаела и Infinite Love.

Написала съм го в скоби за подсещане, че то е фирма към Infinite Love и с продават при техните парфюми.

# 439
Здравейте, има ли хубава имитация на Инвиктус на Пако Рабан? В момента има промоции в Германия и 50 мл са 34 евро, а 100 мл са 47 евро. Тъй като обаче отдавна престанах да давам много пари за парфюми, предпочитам, ако има имитация, която да съвпада поне на 90% с него, да си взема нея. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 10:54 от sowie

# 440
Здравейте, има ли хубава имитация на Инвиктус на Пако Рабан? В момента има промоции в Германия и 50 мл са 34 евро, а 100 мл са 47 евро. Тъй като обаче отдавна престанах да давам много пари за парфюми, предпочитам, ако има имитация, която да съвпада поне на 90% с него, да си взема нея. Simple Smile

ДА на Рефан,мога да кажа смело много добра имитация и много трайна. Simple Smile

# 441
119 на Рефан ! Силен е иначе  Wink

# 442

119 на Рефан не е ли Paradiso-R.Cavalli? newsm78 Rolling Eyes

# 443

119 на Рефан не е ли Paradiso-R.Cavalli? newsm78 Rolling Eyes
Даа, той е

# 444
Вчера получих от онлайн магазина на рефан 020- narciso for her. Много странен аромат и по нотките описани в сайта при сравнение не открих прилика с нотките на оригинала. Определено доста различен като аромат от всичко което имам досега.

# 445
  • BG-DE
Narciso-то на Рефан е много добре изкопирано и, поне според моя нос, доста близко до оригинала http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Parfum-14319.html  Peace

# 446
Момичета, случайно да сте ползвали 808 на Парфен

Или да препоръчате Sahara noir   Tom Ford на друга марка?

Благодаря
Сахара ноар не съм чувала да има друга имитация освен на Джодекс. Аз имах Джодекса, хубав е но има разлика с оригинала който имам сега. В имитацията и оригинала началото за мен е почти еднакво, но в оригинала в края се усещат и едни смоли и омеква самия аромат. Това за мен го прави носим когато ми се прииска тамян.  За моя нос имат около 90 % прилика. Джодекса установих че на мъжка кожа стои по-добре и се разделих с него. Добра имитация е.  Трайността  и при двата е добра не съм я засичала точно.

# 447
Вчера получих от онлайн магазина на рефан 020- narciso for her. Много странен аромат и по нотките описани в сайта при сравнение не открих прилика с нотките на оригинала. Определено доста различен като аромат от всичко което имам досега.

A доволна ли си от онлайн магазина,доставка коректност? Не съм поръчвала още нищо от там,но скоро мисля да го направя.Та интересувам се дали си струва...харесах си някои неща.

# 448
  • Deutschland

На мен ми ухае точно на мускус и рози, но не мога да сравня с оригинала Confused

# 449

A доволна ли си от онлайн магазина,доставка коректност? Не съм поръчвала още нищо от там,но скоро мисля да го направя.Та интересувам се дали си струва...харесах си някои неща.
Определено съм много доволна,коректни са и доставката е бърза. Получих пълен списък на парфюмите им и няколко подаръчета   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт