Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 134
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Какво е мнението ви относно по- сполучлива имитация на Манифесто ( имам предвид по- голяма прилика с оригинала) - на Рефан или на Лорис?

# 316
  • София
Момичета, имам желание да си купя Alien на Thierry Mugler,ползвала съм няколко парфюма на Рефан,доволна съм,но ако си заслужава някоя друга фирма бих пробвала и ако може като цена да ме ориентирате,и като милилитри.Който го е ползвал да сподели мнение как е бил,като трайност и доближава ли се до оригиналния по аромат.  Rolling Eyes  bouquet
Поръчай си на Парфен! Peace
75мл.-28лв. общо с доставката+3 мостри Peace
Аз си взех Нина Ричи и едната ми мостра беше Алиен на Тери Муглер.Страхотен аромат-това ще е следващия ми парфюм! Peace

# 317
Момичета, имам желание да си купя Alien на Thierry Mugler,ползвала съм няколко парфюма на Рефан,доволна съм,но ако си заслужава някоя друга фирма бих пробвала и ако може като цена да ме ориентирате,и като милилитри.Който го е ползвал да сподели мнение как е бил,като трайност и доближава ли се до оригиналния по аромат.  Rolling Eyes  bouquet
Аз си взех Нина Ричи и едната ми мостра беше Алиен на Тери Муглер.Страхотен аромат-това ще е следващия ми парфюм! Peace

Специално за Alien мога да добавя, че е изключително добра версията на D&P. Подчертавам, че не съм ползвала тази на Парфен, но от другите, които съм тествала- Рефан, Роксан, Заг Зодиак, Гардени...на D&P  е класи над тях. Много, ама много близка до оригинала с почти идентично развитие и страхотна трайност- около 8 часа и с остатъчен аромат.

Rainbow Dust, за Манифесто не съм тествала на марките, за които питаш, но по това, което знам- Рефанският ще е по-близо до оригинала, тъй като на Лорис повечето са разминати...Им вероятност обаче на Лорис да е по-траен...

Аз ти препоръчвам с две ръце версията на Манифесто на D&P- почти идентичен с оригинала, с много добра плътност и страхотна трайност.

# 318
  • Бургас
Как е като трайност Valentino Uomo...Аз го бях взела миналата година, когато излезе за съпруга ми, но не беше хич траен- до час се измирисваше. После го тествахме и като оригинал и се оказа, че Рефанският е почти едно към едно...

KDS, стори ми се че ти наскоро (но не намирам поста) коментираше за реплика на Fuel for life, че не си намерила добра...Има го на D&P, пробвай...но не нямам лични впечатления.

Нашият магазин на D&P не зарежда Fuel for life, затова не съм пробвала тяхната версия. Помня, че Джодекс също го имаха, но и до тях не знам кога ще стигна  Rolling Eyes

Valentino Uomo предлагат и Заг Зодиак, но не съм сравнявала с оригинала нито тяхната версия, нито тази на Рефан. Иначе го харесвам като аромат - доста е сладък - шоколад, кафе, кожа. Спокойно може да се носи и от жена. Любителите на гурмета ще го харесат. Носи почерка на Olivier Polge, който е създател и на Dior Homme Christian Dior и Midnight in Paris Van Cleef & Arpels for men. И двата ми са любими, като вторият освен това е съвсем бюджетен и наскоро закупих за себе си.  Grinning

Ескада Магнетизъм не е като другите компотести Ескади. Menerva го е описала добре, така че пробвай allforone ! Peace

Момичета, сега се подсетих по повод Фрагрантика, че Рефан имат много добра имитация ето на това Кавали:
http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Caval … Parfum-13675.html

В последния месец я тествах два пъти- на блотер и на китката. Смело мога да кажа, че е много близка до оригинала и с добра трайност.

D&P също я имат. Тествала съм я и при тях, също много добра трайност и близка до оригинала.

Имитацията на Roberto Cavalli Eau de Parfum на Джодекс също е много добра.  Simple Smile

Момичета, имам желание да си купя Alien на Thierry Mugler,ползвала съм няколко парфюма на Рефан,доволна съм,но ако си заслужава някоя друга фирма бих пробвала и ако може като цена да ме ориентирате,и като милилитри.Който го е ползвал да сподели мнение как е бил,като трайност и доближава ли се до оригиналния по аромат.  Rolling Eyes  bouquet
За мен имитацията на Рефан не е достатъчно близка до оригинала, много размита ми идва, но не съм много на "ти" и с истинския  Alien. Мисля, че версията на Ди енд Пи е по-добра.
Относно тази на Парфен - поръчай първо мостра или ако намериш Gold Touch, пробвай тяхната, смятам, че ще е като на Парфен, но на по-ниска цена.  Peace

# 319
Момичета, благодаря Ви ще ги пробвам, иска ми се да е 30 мл,защото не обичам в големи количества парфюми, може и да не ми хареса толкова...ще попитам колко мл е най-малкото,а един въпрос D&P къде се намират,живея във Варна и предпочитам да не поръчвам,а да отида да пробвам в магазина и така да си купя.  Simple Smile  bouquet

# 320
Здравейте  Simple Smile Искам да Ви се похваля с черната орхидея на Том Форд. Наистина версията на зодиак е наистина много добра. Малко ми е тежък ,но аз си обичам такива парфюми. Усеща се ванилията и това го прави много по-изискан. Даже само като го помирисах ароматът стоя много време в ноздрите , даже като дадох на баща ми да го помирише той самия ми вика ,че сега и на него ароматът стой в ноздрите Grinning Grinning. Така че аз съм много доволна от ароматът и самата трайност на него. Дори и минимално пръскане е достатъчно за да се усети. Така че съм Ви благодарна за споделянето на ароматът.  Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile

# 321
  • Бургас
Nunkata333, мисля, че магазинът на Ди енд Пи във Варна го затвориха, но не съм сигурна. Нека някой друг да се включи с инфо.

# 322
Здравейте Дами, искам да ви попитам дали някой е ползвам тези парфюми испанските вносител "Камако"
Дали са качествени.

Интересува ме само 37- LOEWE 7 това ми е любимият парфюм и го ползвам от години искам да проверя дали са направили сполучливо копие на оригинала и без това в БГ оригинала не се намира или е реплика.

Просто искам мнение на хора ползвали тази марка в сравнение с оригиналната версия и от тук ли да го закупя : http://beautyarena.bg/perfumery/men-perfumery/620565d

В смисъл това ли е правилната Испанска марка за която става въпрос?

Благодаря предварително

# 323
Здравейте Дами, искам да ви попитам дали някой е ползвам тези парфюми испанските вносител "Камако"
Дали са качествени.

Интересува ме само 37- LOEWE 7 това ми е любимият парфюм и го ползвам от години искам да проверя дали са направили сполучливо копие на оригинала и без това в БГ оригинала не се намира или е реплика.

Просто искам мнение на хора ползвали тази марка в сравнение с оригиналната версия и от тук ли да го закупя : http://beautyarena.bg/perfumery/men-perfumery/620565d

В смисъл това ли е правилната Испанска марка за която става въпрос?

Благодаря предварително

Това е испанската марка. Имат някои добри неща. За цената си, която е средно около 15лв. за 125мл си заслужават. Повечето, които съм мирисала са близки до оригинала, някои са по-трайни, други по не...зависи...Като цяло обаче не са наситени.

Специално за парфюма, за който питаш, нямам впечатления.

Сподели отзивите си, ако вземеш.

# 324
Имам предположение че точно този. който искам ще е много добро копие понеже Loewe като марка са също Испанци... другото, което ме навява на това мнение е, забелязах че освен Loewe 7 имат и други копия на марката Loewe.

Ще закупя един онлайн да тествам имам и Оригинала в момента а и го знам много добре този парфюм.

Благодаря.

П.С Днес попаднах на темата ви момичета и се зачетох... 15 минути по късно отидох и си взех Black Orchid на Roxanne - Нещо страшно е приятно изненадам съм, пръснах си на ръката в 10:00 в момента се усеща така все едно току-що съм пръснал.

Някой казват че е Дамски... това са пълни глупости няма Дамски няма Мъжки това са измислици истинските парфюми а Унисекс, специално за Орхидеята пък ако забележите TOM FORD никъде не е представил парфюма за Дамски нито на бутилката нито в официалната си страница.

Зачетох се в една статистика че в световен мащаб Черната Орхидея е закупуван 40% от Мъже за това някъде го представят за Мъжки на други места за Дамски според мен си е типичен Унисекс Парфюм.

После прочетох мненията ви че на Зиг Заг Орхидеята е по-добра?! Аз съм пробвал оригинала на Tom Ford и смея да кажа че тоя на Roxanne е почти отлично имитиран. Хвърлихте ме в размисъл... сега трябва май и на Зиг Заг да търся.

Много хубава тема сте направили поздравления.

# 325
  • София
Добре дошъл  IvCho9,
Ще ми е приятно да споделяш отзиви за мъжки имитации на парфюми.
Нямах идея, че Черната орхидея го имат и Роксан, сега погледнах, че е при мъжките.

Аз днес се наслаждавам на L`Imperatrice 3 - D&G във версията на Роксан.

# 326
Добре дошъл  IvCho9,
Ще ми е приятно да споделяш отзиви за мъжки имитации на парфюми.
Нямах идея, че Черната орхидея го имат и Роксан, сега погледнах, че е при мъжките.

Аз днес се наслаждавам на L`Imperatrice 3 - D&G във версията на Роксан.

До сега не я бях чувал тази марка, както и останалите единствено бях запознат с Рефан до преди да намеря тази тема. Роксан до колкото разбрах се произвеждат в Турция по една случайност се оказа че един от дистрибуторите фирмата е на 200 метра от вкъщи та голямо съвпадения просто притичах и си го взех... закупих го за 9лв 50мл и както казах съм приятно изненадан за 9 лв толкова сполучливо попадение... Единственото копие на Loewe 7 го имат в Рефан, както казах това ми е любимият аромат и смея да твърдя че са го издокарали от 0 до 10 бих им дал 6-7 максимум.
Няма го началото на парфюма и не е толкова траен колкото поне ми се искаше, от към аромат мога да кажа 90% сходство... липсват някой нотки но все пак е Копие.

Нямам търпение да пробвам същото копие направено от  Испанските да видя там какво е положението.

Много сполучливо копие мога да предложа за вашите половинки на Рефан има доста от "мъжките" който са много добри като копия.

Tobacco Vanille - Tom Ford e един от тях много комплименти съм получавал с него, ползвал съм и оригинала този на Рефан е адски траен, наситен и сполучлив да не казвам даже, че е по дълготраен от оригинала, но предупреждавам не е за всеки Simple Smile и в същност е Унисекс
както вече казах. много е силен Сладък Тютюн със Ванилия леко Ориенталски, не е за всеки но определено е нещо различно и със сигурност хората около вас ще го усетят. Наскоро бях по морето поне 3-4 Групи Араби, Израелци и какви ли не са ме спирали да питат какъв парфюм ползвам.
Препоръчах го и на един Англичанин, който е ползвал и той Оригинала, заведох го до Рефан и думите му бяха: "не мога да повярвам че за 15 лв си взех парфюм на Том Форд Simple Smile"

Хубавото е че за 10 15лв получаваш идентичен аромат на парфюм който си е доста скъп по принцип

http://www.tomford.com/tobacco-vanille/T0-TOBACCO-VANILLE.html

ако ви интересува за вашите половинки, мога да ви напиша и други, който от личен опит знам че си заслужават поне да се пробват. Въпреки че за ме няма Дамски Мъжки истинския хубавият парфюм си е Унисекс.

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 15:34 от IvCho9

# 327
IvCho9, добре дошъл  bouquet  В тази тема дамите са идеално запознати с Тобако Ванил и със много марки и аромати- оригинали и имитации . Носим си го Тобакото  жените и то от години PeaceПисано е много пъти в темата за него. Споделяй за каквото ти е харесало и за мъжки аромати  Simple SmileИма и добри и недобри копия разбира се. Предполагам има какво да научиш от тук и ние от теб. Споделям напълно това за ароматите унисекс. Тук има доста дами които налазваме и мъжките аромати от съответните списъци или които по погрешка са сложени там. Сходството за всеки е различно. Има аромати които в оригинал са си по-добри да не си кривим душата както се казва. Всеки сам преценява от кое да мине тънко и за кое да плати повече.

# 328
Аз пък не приемам това с Унисекс парфюмите.  Rolling Eyes Не мога да си представя, че някой готин мъж ще мирише на мен примерно....
За мен си има мъжки и дамски аромати. От някои мъжки ми се подкосяват краката  Blush и не мога да си представя, че мога аз да го нося. Но хората и вкусовете са различни.
Наскоро едва накарах мъжът ми да си купи имитация от Рефан /честно казано и аз много марки научих от тази тема, всъщност май бях чувала само за Рефан/ и той си избра Инвиктус на Пако Рабан. Толкова да ми хареса този парфюм, че буквално като го усетя и се опиянявам. Ето той ми подкосява краката, особено в комбинация с мъжа ми  Heart Eyes Grinning

# 329
  • Бургас
Момичета, искам да ви похваля имитацията на Modern Muse Estée Lauder от Баргело. Мисля, че от скоро го предлагат. Самият аромат също е сравнително нов. Много хубав вариант е и все още не се предлага от другите имитационни марки. Женствен, траен и носи комплименти  Grinning Ако харесвате Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum, Lovely Sarah Jessica Parker, Le Parfum Elie Saab, задължително пробвайте, в тази категория е.  Peace
Още интересни предложения от Баргело, които другите не предлагат:
175-YOHJI YAMAMOTO YOHJI YAMAMOTO - чудесен аромат; не познавам оригинала, но много, много ми допадна; сладък, но не много, наситен, в същото време и леко свеж; по-скоро е за хладно време, но не задушава и сега; носи лек полъх на 90-те; много траен.  Simple Smile
206-EAU DE STAR THIERRY MUGLER - този също не познавам в оригинал, но много ми хареса, затова го споменавам. От далеч се познава, че е от семейството на THIERRY MUGLER, много интересен вариант за по-топло време. Не е толкова наситен и агресивен. Отново е много сладък и с много пачули,както Angel но в същото време и леко акватичен, което не му позволява да те задуши в жегата. Не съм срещала такава комбинация досега. На мен стои добре и е доста траен.
382-V VALENTINO - елегантен и женствен парфюм, добре балансиран; кремест, леко сладък, леко дървесен, леко цитрусов, има и смокиня. Може би само сандаловото дърво се усеща по-осезаемо от другите съставки. Идеален е за работа, защото не се натрапва. Идеален и за идващата есен, защото е топъл аромат.  Simple Smile
345-Bon Bon Viktor&Rolf - сладичък и момичешки; много карамелен аромат, с праскова, амбър и малко цитруси; не познавам оригинала и не мога да кажа до колко се доближава имитацията. За мен не е нещо впечатляващо, но си заслужава, особено като се има впредвид цената на истинския.  Laughing Любителите на карамел да го пробват!  Peace
Други аромати, които се предлагат и от останалите фирми, но ме изненадаха приятно от Баргело:
105-SHE GIORGIO ARMANI - много е хубав, въпреки че варианта на Ди енд Пи е, като че ли една идея по-хубав  Simple Smile
108-AMOR AMOR CACHAREL - по-добър е от имитацията на Роксан; на Рефан не съм пробвала;
113-ANGIE DAMON GIVENCHY - хареса ми една идея повече от версията на Ди енд Пи; други не съм пробвала;
201-DIAMONDS GIORGIO ARMANI - идеален е, най-добрия вариант, който съм намирала досега;
218-JIMMY CHOO JIMMY CHOO
226-Opium Black YSL - харесва ми повече от тези на Рефан и Заг Зодиак;
255-MIRACLE LANCOME - чудесен е ;
323-212 SEXY CAROLINA HERRERA - и той е много добър;
326-MIDNIGHT ROSE LANCOME - за този беше писано и преди;
Не ми допаднаха и има още какво да се желае от:
207-FUEL FOR LIFE DIESEL
268-NIGHT EMPORIO ARMANI
Това са последните впечатления от мен. Дано са ви от полза!  Hug

IvCho9, добре дошъл и от мен  Grinning И аз споделям мнението за унисекс ароматите, както и написаното от raznejena.
 6tastliva, Инвиктус не е унисекс аромат и е нормално да ти харесва   върху мъжа ти, а не върху теб. Цялата му концепция като започнеш от състава и стигнеш до рекламата и името му, е изградена върху идеята да се ползва от мъже.  Simple Smile Това не пречи да има огромен брой парфюми, които стоят еднакво добре, но по различен начин на мъже и на жени. Дамската и мъжката кожа интерпретират съставките по различен начин и точно това прави голяма част от тези аромати интересни и успешни в много от случаите.  Peace

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 16:16 от KDS

Общи условия

Активация на акаунт