Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 797
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Здравей,за Алиен не мога да помогна имам оригиналната проба,но не ми е любим и не съм сравнявала с имитации,Валентино-Валентина ми се стори добър във версията на Лорис.Императрицата е найй-добра в имитация на Рефан,много як аромат на диня Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМадмоазелата я имах на Рефан,но за мен няма нищо общо с оригинала,ама нищичко...Дано съм ти била полезна Hug

# 511
Здравей,за Алиен не мога да помогна имам оригиналната проба,но не ми е любим и не съм сравнявала с имитации,Валентино-Валентина ми се стори добър във версията на Лорис.Императрицата е найй-добра в имитация на Рефан,много як аромат на диня Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМадмоазелата я имах на Рефан,но за мен няма нищо общо с оригинала,ама нищичко...Дано съм ти била полезна Hug

Благодаря, Bright Crystal  Hug

# 512
  • Бургас
Колкото до Мадмоазелата,сега се сетих,че момичетата назад в темата бяха споменали като най-успешна версията на Lidl-Suddenly Madame Glamour.Пробвай нея ако решиш,сега точно чета една статия.Провел се тест с истинакия на Шанел и с тази имитация и учудвашо повечето от дамите участващи предпочели имитацията Simple Smile

# 513
Не съм почитателка на Диорските отрови съм споделяла многократно.Но на Хипнотичната имам оригинална проба и съм ги сравнявала с няколко имитации и смело мога да кажа,че Рефан и Лорис този път са се поизложили точно на имитациите на този парфюм-много са дълеч от истината Peace
Може. Не съм пробвала Хип Пойзъна на Рефан...но това е защото намерих друго нещо невероятно:
http://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Fiore-del-Dragone-7561.html
 Grinning
За жалост е невъзможно да се намери вече, но аз имах късмет и го купих случайно от частно лице...Леле - мале....само ще кажа... Heart Eyes Това е още по - добро от Хип Пойзъна!!!!  Wink И въпреки предубеждението, че се носи през зимата, аз го облякох на жегата...И....останах във възторг!!!
Та влязох в магазинчето и попитах -момичето ми показа имитацията на дамския - номер 192    и мъжкия с номер 219   .Накрая така се омотах.че блокирах и на сляпо реших да експериментирам-взех смес от двата по- горни аромати-хареса ми но  ще дам скоро резултат за трайността му.
Да разбирам ли, че си смесила 192 и 219 в едно шише   #Crazy   т.е  получила си нов аромат?
Да.  Дамският 192 и мъжкият 219.Хареса ми -въпрос на вкус. Сега остава и да е траен.
Леле....Остави ме без думи.... Laughing Мъжкият е уникално траен, с преобладаващ аромат на канела, дамският е по - нетраен и доста по - различен... Ти ме уби на място!  Laughing
Императрицата е найй-добра в имитация на Рефан,много як аромат на диня Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Потвърждавам. Имам оригинала на Императрицата - едно към едно са с рефанската.
 Peace

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 19:48 от solar_fields

# 514

173 е Hipnotic Poison, сподели, моля те, след като го разносиш как е като трайност и наситеност при теб.

Не познавам аромата в оригинал, изключвам една клиентка, която идва при мен и сега след като взех Рефанската имитация го познах. И ако правя сравнение, за мен като аромати се доближават или това, което се носи от нея и от мен в момента. Поне основната нотка мисля, че е идентична.  newsm78 Но пак казвам, че не мога да дам точно мнение.

За моят нос този аромат е убийствен, толкова тежки парфюми не харесвам,но има нещо, което адски ме грабва в него, може би сандаловото дърво, мускуса и ванилията.
За мен е траен и наситен, пръснах го на китката по обяд, усещам аромата, докато пиша в момента.

Момичета, да споделя, не съм очарована от Lacoste Pour Femme и Ultraviolet Paco Rabanne от Баргело. Не ми харесаха особено като ги получих, затова тръгнах да пробвам и други, за да сравня. Лошото е, че и другите, които тествах не ми харесаха, по-точно не усещам почти нищо, което ме навежда на мисълта, че нещо носът ми се сбърка тези дни.  Laughing Не мога да си харесам все още и Hot Couture Givenchy. Днес пробвах на Ди енд Пи, не е лош, но и той ми се видя постен. Много бързо избива ветивер и то в големи количества. На Роксан е още по-размит. Май засега ми харесва най-много този на Сан Сиро. Предполагам, че и на Джодекс може да е добър....Рефан и Лорис не го предлагат.
Ако още някой има идеи за тези три аромата и ги е тествал, ще се радвам на препоръки! Явно на моя нос не може да се разчита в момента.  Laughing  Hug
Всички, за които си писала ги имам и аз. Следя постовете за тези парфюми с интерес. Hot Couture го имам във версия на Роксан. Първото шише беше много хубаво, трайно. Вторият път...се зачудих същия номер ли е, аз ли съм в грешка. Нещо кофти партида май. Така си ми стои в шкафа. Не ми харесва.
Lacoste Pur Femme имам на La Rive, много хубав, но се изпарява за 2 часа при мен, ако не и по- бързо, а смея да твърдя, че парфюмите при мен се задържат доста време.

Сетих се да питам и за още нещо. Роксан номер 28 е BVL / Bvlgari. Много любим, много мой, но на кой точно е имитация.  newsm78 Heart Eyes Казаха ми, че е имитация на Au the blanc, но така ли е, нямам никаква идея.

# 515

Сетих се да питам и за още нещо. Роксан номер 28 е BVL / Bvlgari. Много любим, много мой, но на кой точно е имитация.  newsm78 Heart Eyes Казаха ми, че е имитация на Au the blanc, но така ли е, нямам никаква идея.

Здравейте. Включвам се за пръв път в темата, но я следя отдавна. Заинтригуваме горното. Au the blanc е най-"моят" аромат и дълго време се оглеждам за имитация, но до сега не съм попадала на такава. Ще се радвам да споделите, ако има. Тази вечер непозната жена в магазина ми замириса много приятно. Попитах кой е парфюмът и, а пък той се оказа Баргело 282, носеше го в чантата си. Убедена бях, че е на Булгари и се оказах права - Омния Аметист, която до сега не ме е впечатлявала, но при първа възможност ще пробвам тази версия.

# 516
  • София
Ulysses1, 212 VIP Rose смятам за добре изимитиран. В началото наличието на шампанско ми е малко въображаемо, тъй като в оригинала е много ярко. Началото ми е и малко какафонично, защото се смесват  всички аромати, но след 10-15 мин. започва да се усеща ароматът  на прасковения цвят, примесен с нотките плодове. След час-два се появава и ароматът на амбра, който придава на  аромата мека топлина.
А относно 212 VIP скоро забелязах, че свършвам и оригинала и имитацията на Jodex, та съм се наканила да отида да тествам версията на D&P и ще споделя мнение след това.  Peace
Desireee, споделям изказаното мнение, че добра имитация на Chanel - Coco Mademoiselle е Suddenly, който се предлага в Лидл. Имам рефанската имитация, ами не, далечна е.  Naughty Обаче за D&G - 3 L'Imperatrice мога да препоръчам Рефан - много сполучлива и трайна. Относно Тhierry Mugler - Alien, пробвала съм тази на Рефан, не е лоша, но има разлики с оригинала.
kiara69, аз също мога да препоръчам Zen Shiseido на D&P. Мнооого добра имитация.  Simple Smile

# 517
Зачетох се аз из разни сайтове и навсякъде дават като най-сполучлива имитация на Alien Stars на Milton-Lloyd Cosmetics. Някой има ли представа дали в България изобщо се продава тази марка? Иначе в Амазон струва 5 паунда, а коментарите отдолу са само суперлативи  Simple Smile

# 518
  • BG-DE
Много моля за съвет, поех ангажимент към познат, който живее в чужбина да му пратя Рефански Тобако Ванил и веднага реших, че по моята си схема ще го направя 2:1, но днес случайно срещнах позната, която преди време е продавала Рефански парфюми и ми каза, че при някои аромати това съотношение променя аромата (обаче тя не познава точно този), та в случая не знам колко капки да сложа  newsm78

# 519
Здравейте, дами! За съжаление нямам време да изчета всичко писано дотук, затова директно ще питам. Бихте ли могли да ми кажете кои са най-добрите имитации според вас на следните парфюми: Тhierry Mugler - Alien, YSL - Black Opium, Valentino - Valentina, Chanel - Coco Mademoiselle, D&G - 3 L'Imperatrice?  newsm78

Аз препоръчвам...

Alien- категорично версията на D&P.

Black opium- нямам лични впечатления, той е по-нов. Имат го Баргело, Рефан и Заг Зодиак.

Coco Mademoiselle- идеална версия няма. Подкрепям мненията за Лидълската имитация, че е добра. Версията на D&P не е лоша, но има разлика с оригинала (не толкова, колкото Рефанската обаче) и не е много наситена.

Императрицата- категорично Рефан.

Сподели после с нас впечатленията си.  Simple Smile

# 520
  • Бургас
Здравейте, дами! За съжаление нямам време да изчета всичко писано дотук, затова директно ще питам. Бихте ли могли да ми кажете кои са най-добрите имитации според вас на следните парфюми: Тhierry Mugler - Alien, YSL - Black Opium, Valentino - Valentina, Chanel - Coco Mademoiselle, D&G - 3 L'Imperatrice?  newsm78
Според мен:
Тhierry Mugler  Alien - на Ди ен Пи; не е идеален, но засега не съм срещнала много добра имитация; версията на Рефан се различава доста от оригинала;
YSL  Black Opium - на Баргело, много ми хареса; версиите на Рефан и Заг Зодиак също не са лоши;
Valentino  Valentina - тук не съм сигурна, защото самия оригинал е от онези аромати, които не мога много да запомня; пробвала съм вариантите на Рефан и Джодекс. Различаваха се един от друг. Вторият е по-наситен и траен, но кой е по-сполучлив, не знам;
Chanel - Coco Mademoiselle - не ми е харесала нито една имитация; може би тази на Лидл горе - долу става ама като цяло и тя не става;  Laughing
Императрицата на Рефан е добра.  Peace

Сетих се да питам и за още нещо. Роксан номер 28 е BVL / Bvlgari. Много любим, много мой, но на кой точно е имитация.  newsm78 Heart Eyes Казаха ми, че е имитация на Au the blanc, но така ли е, нямам никаква идея.
Не вярвам Роксан 28 да е имитация на Eau Parfumee au The Blanc Bvlgari. Все пак трябва да го душна някъде, защото съм го забравила /едно време много ми харесваше/. Този Роксан трябва да е по-скоро BLV Bvlgari for women /синия/, но и за него не съм сигурна, защото по спомени ми се струва, че не миришеше така. Другият вариант е ето това: http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Bvlgari-Pour-Femme-142.html. Не съм запозната с аромата обаче и не мога да потвърдя, карам по описанието.
Ако някой ги ползва, нека да сподели!  Grinning

# 521
Здравейте Simple Smile Имам пътуване към Варна и искам да Ви попитам къде мога да намеря магазини на D&P? Благодаря  Simple Smile

# 522
  • София
http://dpparfumi.eu/product_info.php?products_id=1600
Поръчах си от Alien ,  К222
Дано да е сполучлив и това да му е номера

Уникален парфюм за съжаление много слъп

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 01:18 от wind of some change

# 523
Благодаря на всички за препоръките   bouquet
Писах в сайта на D$P, по-късно с мен се свърза една много мила дама да уточним доставката и днес си чакам двата парфюма - Zen Shiseido и Kenzo Amour.
И на Баргело 175-YOHJI YAMAMOTO YOHJI YAMAMOTO трябва да пристигне днес. До 15 септември имат намаление и парфюмите им са на 15лв  Peace
Снощи една приятелка беше с Lа Vie est Belle, оригинал. Пръснах си малко, в началото изобщо не ми хареса. След около час беше по-добре. Поръчала съм си тестер на същия парфюм от Парфен и когато го понося по-дълго време ще видя дали ще се спогодим с него. 

# 524
  • Deutschland
Много моля за съвет, поех ангажимент към познат, който живее в чужбина да му пратя Рефански Тобако Ванил и веднага реших, че по моята си схема ще го направя 2:1, но днес случайно срещнах позната, която преди време е продавала Рефански парфюми и ми каза, че при някои аромати това съотношение променя аромата (обаче тя не познава точно този), та в случая не знам колко капки да сложа  newsm78

Тобaко Вaнил е достa тежък ( според мен) , може би 2:1 ще е добре.

Общи условия

Активация на акаунт