Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 801
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте, момичета!
Чета ви с интерес, но се включвам и с питане. Simple Smile Вчера взех имитация на Рефан- номер 015. Опитът ми с парфюмите на Рефан всеки път е един и същи, има някаква нотка, която усещам във всичко, което съм взела от тях i тази нотка адски ме дразни. Изключвам номер 150, купувам го постоянно, фаворит ми е. Та въпроса ми е дали е добра имитиация 015 във версия на Рефан, става въпрос за 212 VIP Carolina Herrera?
Възможно е да е и до кожа, нещо да не се "сработват". Simple Smile
Ползвам имитации на Роксан и съм изключително доволна.

Дайте ми идеи за добра имитация на 212.

015 на Рефан е 212 WOMAN/ CAROLINA HERRERA. Не го намирам за сполучлива имитация. При мен е и нетраен. Рефан не предлагат 212 VIP Carolina Herrera. Версията на Jodex е много добра. Рефан предлагат 332- VIP ROSE/ CAROLINA HERRERA. Писах за него назад в темата.  Peace

# 496
Привет и от мен!
Преди няколко дни ви открих и много ми хареса темата   bouquet
Почти прочетох всички стари теми, водя си бележки кои имитации препоръчвате и определено много заразяващо действате.
Взех си на Рефан 119, 122 и 195.
195. I LOVE LOVE/ MOSCINO не ми хареса особено, след два часа изобщо не го усещах и го подарих на майка ми.
Днес ще пробвам 119- Paradiso- R. Cavalli.
Поръчах си и 308. LOLITA LEMPICKA, а от мъжките 401. LEAU D’ISSEY/ YSEY MIYAKE.
Също и 175-YOHJI YAMAMOTO YOHJI YAMAMOTO на Bargello.
Да не пропусна и три тестера на Парфен - 572, 595, 598.
А тези дни ще потърся и тези муудчета, на които досега изобщо не съм обръщала внимание  Simple Smile
Прочетох, че препоръчвате моя любимец Kenzo Amour от D&P, но нещо не мога да се ориентирам в сайта им, този номер изобщо го няма в каталога. Също ми се иска да пробвам техния Shiseido Zen, но не го виждам в списъците на първа страница  newsm78
Ще съм ви много благодарна, ако ми подскажете как да поръчам  Hug

Toва е сайтът на D&P, но ако не искаш да поръчваш през него се обаждаш на Илияна Кавалджиева- 0877 898 366- тя държи магазина на бул. Македония 10. Няма да има проблем да ти прати каквото поискаш.

В сайта няма никъде имената на парфюмите, които имитират, за това не си се ориентирала.

Zen- Shisheido и Кеnzo- Amour са им доста добри парфюми...Писано е назад в темите.

Няма да сбъркаш, ако ги поръчаш.

И да не забравя...добре дошла сред нас!   bouquet

# 497
Не е VIP, моя грешка, вчера съвсем се омотах.   Whistling ooooh! Благодаря за поправката.   Embarassed
Благодаря и за насоките, много сте полезни!   Hug  Пренасочвам се тогава. 
Не се сдържах и забърсах една 173-ка.  Мале, това как ще го ''  нося''  не знам, много ми е силен, но пък така опияняващо мирише.   Twisted Evil

# 498
Не е VIP, моя грешка, вчера съвсем се омотах.   Whistling ooooh! Благодаря за поправката.   Embarassed
Благодаря и за насоките, много сте полезни!   Hug  Пренасочвам се тогава. 
Не се сдържах и забърсах една 173-ка.  Мале, това как ще го ''  нося''  не знам, много ми е силен, но пък така опияняващо мирише.   Twisted Evil

173 е Hipnotic Poison, сподели, моля те, след като го разносиш как е като трайност и наситеност при теб.

И към теб, и към други момичета, с най-добри чувства Ви моля, пишете към номерата на Рефанските парфюми и имената им, защото невинаги се сещаме за кой парфюм става въпрос. Ето аз сега например погледнах специално списъка, за да видя кой беше 173-номер.  Simple Smile

# 499
  • Бургас
Не съм почитателка на Диорските отрови съм споделяла многократно.Но на Хипнотичната имам оригинална проба и съм ги сравнявала с няколко имитации и смело мога да кажа,че Рефан и Лорис този път са се поизложили точно на имитациите на този парфюм-много са дълеч от истината Peace

# 500
Аllforone, благодаря   bouquet
Засега мога да похваля Рефанското Парадизо - пръснато в седем сутринта, все още си мирише. За близост до оригинала не мога да коментирам, но на мен ми харесва и ще си го пръскам с удоволствие.

# 501
Здравейте момичета.От няколко дни поглеждам в темата и чета но като се има предвид че доскоро не знаех  за съществуването  наливните парфюми имитации на истинските съм доста не ориентирана.Днес имах работа до съда и на главната видях магазин на Рефан.От известно време се каня да си купя  Paco Rabanne Lady  One Million Gold парфюм за жени.Синът ми има мъжкият вариант и на мен ми допада.
Та влязох в магазинчето и попитах -момичето ми показа имитацията на дамския - номер 192    и мъжкия с номер 219   .Накрая така се омотах.че блокирах и на сляпо реших да експериментирам-взех смес от двата по- горни аромати-хареса ми но  ще дам скоро резултат за трайността му.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 14:41 от qvili

# 502

Та влязох в магазинчето и попитах -момичето ми показа имитацията на дамския - номер 192    и мъжкия с номер 219   .Накрая така се омотах.че блокирах и на сляпо реших да експериментирам-взех смес от двата по- горни аромати-хареса ми но  ще дам скоро резултат за трайността му.

Да разбирам ли, че си смесила 192 и 219 в едно шише   #Crazy   т.е  получила си нов аромат?

# 503
Да.  Дамският 192 и мъжкият 219.Хареса ми -въпрос на вкус.Сега остава и да е траен.

# 504
  • Бургас
Да.  Дамският 192 и мъжкият 219.Хареса ми -въпрос на вкус.Сега остава и да е траен.
Ще чакаме отзиви за "новия аромат"  Grinning
Анч, и аз щях да ти кажа, че 015 на Рефан не е 212 VIP, а и не е добър. Аз не съм запозната с оригинала. Имам версията на 212 VIP от Ди енд Пи, но нямам идея дали е сполучлива.
И HYPNOTIC POISON много не познавам, но от това, което съм пробвала, помня, че варианта на Сан Сиро ми хареса много повече от рефанския. Не съм тествала този на Ди енд Пи, той също е сполучлив май.
Kiara69, Zen Shisheido на Ди енд Пи е много, много добър. Харесва ми повече от този на Сан Сиро /не съм пробвала на Лорис/. С Кеnzo Amour от Ди енд Пи също няма да сбъркаш.  Peace

Момичета, да споделя, не съм очарована от Lacoste Pour Femme и Ultraviolet Paco Rabanne от Баргело. Не ми харесаха особено като ги получих, затова тръгнах да пробвам и други, за да сравня. Лошото е, че и другите, които тествах не ми харесаха, по-точно не усещам почти нищо, което ме навежда на мисълта, че нещо носът ми се сбърка тези дни.  Laughing Не мога да си харесам все още и Hot Couture Givenchy. Днес пробвах на Ди енд Пи, не е лош, но и той ми се видя постен. Много бързо избива ветивер и то в големи количества. На Роксан е още по-размит. Май засега ми харесва най-много този на Сан Сиро. Предполагам, че и на Джодекс може да е добър....Рефан и Лорис не го предлагат.
Ако още някой има идеи за тези три аромата и ги е тествал, ще се радвам на препоръки! Явно на моя нос не може да се разчита в момента.  Laughing  Hug

# 505

Да разбирам ли, че си смесила 192 и 219 в едно шише   #Crazy   т.е  получила си нов аромат?

Е те такова нещо не бях чула,дано е добро.ще чакам отзиви. #Crazy Joy

# 506
В 015 (212 CH) съм напълно съгласна, че се усеща типичната дразнеща рефанска нотка, въпреки че напоследък Рефан имат и случаи в които са я избегнали.
Имам го и между другото при мен след първия половин час не е лош, но ме ми е от фаворитите.

Чела съм по сайтовете, че 212 VIP е един от топ 10 най-купувани парфюми в света.
Рефан го нямат, имат 212 VIP Rosé, ако някой го е пробвал моля да сподели.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 08:30 от Ulysses1

# 507
Здравейте, дами! За съжаление нямам време да изчета всичко писано дотук, затова директно ще питам. Бихте ли могли да ми кажете кои са най-добрите имитации според вас на следните парфюми: Тhierry Mugler - Alien, YSL - Black Opium, Valentino - Valentina, Chanel - Coco Mademoiselle, D&G - 3 L'Imperatrice?  newsm78

# 508
  • Бургас
212 VIP Rosé е споменаван назад в темите. Маgicjo писа много подробно за него по-назад и преди няколко поста пак спомена....Ароматът не е лош, на мен ми харесва средно. Предимство е, че другите фирми не го предлагат.

# 509
Явно съм ги пропуснала тези постове, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт