Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 971
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Allforone, по-добре оригинал и според мен. Цените са съвсем прилични:
http://www.enzo.bg/roberto-cavalli/serpentine-parfjumna-voda-za-zheni/
http://www.parfimo.bg/roberto-cavalli-serpentine

Не съм съгласна за парфюмите на Лорис. Мен въобще не ме грабнаха. Трайни са, но повечето неща, които пробвах, много се разминават с оригиналите и като цяло са груби имитации /не съм тествала споменатите по-горе, обаче/....лично мнение, разбира се.  Peace

# 481
  • Бургас
Пробвах вече Олимпията на Пако,няма нищо общо с Лейди Милиън -страхотен аромат е това обмислям даже за покупка, но още се чудя,че съм харесала и няколко други.Изчаквам новия Жадор да излезе с голямо нетърпение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДа похваля и едно  мега якичко парфюмче,отдавна спряно от производство в оригинал-Глория на Кашарел в имитация на Роксан.Мирише ми на  гъсто сладко,много вкуснооо.Останах впечатлена и от дамския Ерос на Версаче,но за него ще се задоволя с имитацията на Рефан,която е доста добра според мен,много лесен за харесване парфюм.Дано някои чете,че да изимитират и Нилските градини-много любим мой парфюм Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНе ми хареса обаче Бронзовата богиня на Ести-твърдо не мой парфюм.

# 482
Пробвах вече Олимпията на Пако,няма нищо общо с Лейди Милиън -страхотен аромат е това обмислям даже за покупка, но още се чудя,че съм харесала и няколко други.Изчаквам новия Жадор да излезе с голямо нетърпение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДа похваля и едно  мега якичко парфюмче,отдавна спряно от производство в оригинал-Глория на Кашарел в имитация на Роксан.Мирише ми на  гъсто сладко,много вкуснооо.Останах впечатлена и от дамския Ерос на Версаче,но за него ще се задоволя с имитацията на Рефан,която е доста добра според мен,много лесен за харесване парфюм.Дано някои чете,че да изимитират и Нилските градини-много любим мой парфюм Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНе ми хареса обаче Бронзовата богиня на Ести-твърдо не мой парфюм.

Отдавна се точа на Олимпеята,може ли номерче?Лейди Милиън е един от любимите ми,надявам се и този да стане. Simple Smile

# 483
Дано някои чете,че да изимитират и Нилските градини-много любим мой парфюм Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еееехххх... Mr. Green С две ръце съм "ЗА" и аз - имах тестерче - 1 мл... това е уникален парфюм, преобладава аромата на листа от домат и на морков.../звучи нелепо, да, но е толкова свеж, толкова невероятен...и доста скъп, уви.../
Roxanne от къде пазарувате - по интернет или от физически магазин? Наливни ли са или капсуловани? С капки или не? Как е трайността?

# 484
  • BG-DE
Отдавна се точа на Олимпеята,може ли номерче?Лейди Милиън е един от любимите ми,надявам се и този да стане. Simple Smile

Според мен става въпрос за оригинала, не знам все още да има имитация, а ароматът е наистина страхотен  Grinning

# 485
  • Бургас
Мимето,Олимпията още го няма изимитиран,аз пишех за оригинала.Много по-добър е от Лейди Милиън,поне според мен Heart EyesСолар,лично аз пазарувам Роксан от един от моловте в Бургас от щанда на Голдън Роуз.Трайност- прилична като се има предвид цената roxanne mood-3,50 Laughing.Има и по- големи разфасовки,но аз мразя голямо количество парфюм и се сдобих с 20мл,точно от тези Mood.Kолкото до Нилските градини -уникални са.Аз повече усещам цитруси и то такива натрапчиви и наистина имало и морков :lol LaughingЗабравих да спомена и за новия Lanvin-Eclat.Страхотен аромат,консултантката каза,че бил и от най-трайните-30мл идва кам78-80лв и за него се чудя много за покупка newsm78

# 486
Благодаря,за бързия отговор,разбрах те значи ще чакаме имитация... Simple Smile Simple Smile Simple Smile,а така се зарадвах. Joy

# 487
  • Бургас
Аз не устоях на Олимпеята и я взех в оригинал, въпреки че нямах такива намерения. Много добър аромат. Всичко,което ме дразни в Лейди Милиън е махнато,  има чудесна солена нотка и мека ванилия. Трайността е отлична. Ще му се радвам и ще го изпръскам докато стане масов (а той ще стане със сигурност).  Heart Eyes

# 488
Може ли да споделите коя имитация на Alien е най-добра? Аз имам мостричка на Parfen и ми харесва,но като близост до оригинала не знам дали е добре изимитирана.

# 489
Може ли да споделите коя имитация на Alien е най-добра? Аз имам мостричка на Parfen и ми харесва,но като близост до оригинала не знам дали е добре изимитирана.

За мен най-добрата и като трайност и близост до оригинала версия е на D&P.

KDS, благодаря ти за информацията за Серпентина.   bouquet

# 490
Благодаря   bouquet,всъщност на D&P не съм пробвала още парфюмите и сега може би е момента да си взема.

# 491
Скоро не съм писала, но чета темата.
Сега искам да споделя мнението си за един парфюм
Абсолютно несполучлив е опита на Рефан с  Армани СИ. Много са далеч от истината  Crossing Arms .
Иначе няколко които съм ползвала на Рефан са много добри имитации  Peace

# 492
Здравейте, момичета!
Чета ви с интерес, но се включвам и с питане. Simple Smile Вчера взех имитация на Рефан- номер 015. Опитът ми с парфюмите на Рефан всеки път е един и същи, има някаква нотка, която усещам във всичко, което съм взела от тях i тази нотка адски ме дразни. Изключвам номер 150, купувам го постоянно, фаворит ми е. Та въпроса ми е дали е добра имитиация 015 във версия на Рефан, става въпрос за 212 VIP Carolina Herrera?
Възможно е да е и до кожа, нещо да не се "сработват". Simple Smile
Ползвам имитации на Роксан и съм изключително доволна.

Дайте ми идеи за добра имитация на 212.

# 493
Привет и от мен!
Преди няколко дни ви открих и много ми хареса темата   bouquet
Почти прочетох всички стари теми, водя си бележки кои имитации препоръчвате и определено много заразяващо действате.
Взех си на Рефан 119, 122 и 195.
195. I LOVE LOVE/ MOSCINO не ми хареса особено, след два часа изобщо не го усещах и го подарих на майка ми.
Днес ще пробвам 119- Paradiso- R. Cavalli.
Поръчах си и 308. LOLITA LEMPICKA, а от мъжките 401. LEAU D’ISSEY/ YSEY MIYAKE.
Също и 175-YOHJI YAMAMOTO YOHJI YAMAMOTO на Bargello.
Да не пропусна и три тестера на Парфен - 572, 595, 598.
А тези дни ще потърся и тези муудчета, на които досега изобщо не съм обръщала внимание  Simple Smile
Прочетох, че препоръчвате моя любимец Kenzo Amour от D&P, но нещо не мога да се ориентирам в сайта им, този номер изобщо го няма в каталога. Също ми се иска да пробвам техния Shiseido Zen, но не го виждам в списъците на първа страница  newsm78
Ще съм ви много благодарна, ако ми подскажете как да поръчам  Hug

# 494
  • Бургас
Пробвай версията на Carolina Herrera 212 vip във версията на Jodex-мисля,че ще ти хареса.Колкото до Армани Си,оригинала не ми е сред любимците,но съм ги сравнявала паралелно на двете ръце-оригинал и имитация на Рефан.Мисля,че беше добре направена,явно е до възприятие.Зен на Шисейдо,лично аз бих ти препоръчала в имитации на Сан Сиро или Лорис.Нямам наблюдение върху тази на D&P.

Общи условия

Активация на акаунт