Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 004
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Deutschland
Lacoste pour femme е стрaхотен и се нaреждaм и aз зa предложения зa добрa имитaция

# 466
  • Стара Загора

А можете ли да ми препоръчате добра версия на:

Lacoste Pour Femme Lacoste[/b]  Praynig
Бяха ми любими аромати преди години, но толкова отдавна не съм ги мирисала, че съм ги позабравила и не знам на коя имитация да се спра.  Peace

За често коментираните марки не знам, защото не съм тествала, но имам за втори път на Free Lady La Cossa Parfum 50 ml.
Скрит текст:
http://ms-shop.weebly.com/parfumuri-colectia-free-lady.html
Бях го купила преди 3-4 год. от парфюмерия в града за 3,80 лв. Много е траен и шлейфов. Познати са имали на тази марка други имитации и също миришат доста. Оригинала вече няма спомен кога и дали съм го пробвала, но още преди като го взех и изкоментирахме в парфюмната, други дами също казаха че е добро копие. Имах и едно жълто флаконче 30 мл, него също похвалиха, обаче тези имитации от години не съм ги виждала.
Намерих си снимката

Скрит текст:

# 467
allforone  bouquet
Забравих да кажа че след като тествах рефанското 026 намерих и оригинала и той не ми хареса, но ми се сториха почти еднакви Simple Smile
Благодаря ви, момичета!   bouquet
Класическият Опиум го имат и Джодекс, вчера го тествах, но определено не е "мой". Иначе съм чувала, че е добра версия. Тусканската кожа на Заг Зодиак я пробвах на тестер в местния магазин, но така и не се решиха да я заредят. Тогава ми се стори, че варианта на Джодекс ми харесва повече, но пак нищо не мога да кажа, защото не познавам оригинала.
А можете ли да ми препоръчате добра версия на:
Hot Couture Givenchy,
Ultraviolet Paco Rabanne for women и
Lacoste Pour Femme Lacoste
  Praynig
Бяха ми любими аромати преди години, но толкова отдавна не съм ги мирисала, че съм ги позабравила и не знам на коя имитация да се спра.  Peace

KDS, Ultraviolet го имат отново Рефан, след като го бяха спрели. Близък е до оригинала, но е с по-малка наситеност и не се развива особено. Мисля че трайността е прилична. Тествала съм го на блотер и на китка, не съм го имала, за да споделя по-подробни впечатления.

Hot Coutute го имат попринцип D&P. Aз го взимах за една наша служителка, но един път го има, един път го няма...Въпросното момиче замести оригинала с тази версия и е доволно, но аз...Ползвала съм два пъти преди години оригинала. Този на D&P  е траен, но определено не колкото оригинала. Не е и много наситен. Развива се, но сякаш ми липсва началото на оригинала и прекрасните остатъчни нотки, които така обичах.

И Рефан го имаха преди години. Техният вариант беше страшно траен, но пък ароматът също не беше едно към едно.

# 468
  • BG-DE
Hot Couture го имат и Роксан, не е лош но има известно разминаване с оригинала, а Halloween на Рефан е чудесен, много близък и с добра трайност. Това лято след като ми свърши She wood продължаваше да ми се носи нещо виолетково, но по-различно, и си взех една 30-ка, с удоволствие я изпръсках и сега си мисля, че няма да е зле да го подновя  Grinning

# 469
  • Бургас
Ultraviolet Paco Rabanne for women и Lacoste Pour Femme Lacoste в крайна сметка поръчах от Баргело. Ще пиша като дойдат и ги понося.
Hot Couture Givenchy имам на писалка от Сан Сиро, много е траен, но като че ли доста неща му липсват, поне по спомените ми.  Laughing
Отдавна исках да пробвам и Halloween от Рефан, но тук не го зареждат, а в сайта виждам, че има само големи разфасовки от 100 мл., така че ще се въздържа. Имам още малко от една от версиите на Halloween в оригинал.
А какво ви е мнението за 308. LOLITA LEMPICKA ? Преди беше обсъждан и мисля, че имаше добри отзиви....Аз познавам оригинала, но тук в Рефан и него не зареждат. Трябва да се поръча от сайта евентуално...

# 470
  • Бургас
Момичета, моля за мнение за J’ADORE- DIOR на LORIS.И изобщо, какво ви е мнението за техните парфюми?

# 471
  • Бургас
Парфюмите им са страхотни,поне според мен.Не веднъж съм писала,че имитацията им на един от най-любимите ми парфюми Хипнозата на Ланком е едно към едно.За съжаление не познавам Жадор в тяхната версия,имам го от Рефан,но и аз искам да прочета коя е най-близката до оригинала версия.Надявам се момичетата да се включат  bouquet Hug

# 472
Ultraviolet Paco Rabanne for women и Lacoste Pour Femme Lacoste в крайна сметка поръчах от Баргело. Ще пиша като дойдат и ги понося.
Hot Couture Givenchy имам на писалка от Сан Сиро, много е траен, но като че ли доста неща му липсват, поне по спомените ми.  Laughing
Отдавна исках да пробвам и Halloween от Рефан, но тук не го зареждат, а в сайта виждам, че има само големи разфасовки от 100 мл., така че ще се въздържа. Имам още малко от една от версиите на Halloween в оригинал.
А какво ви е мнението за 308. LOLITA LEMPICKA ? Преди беше обсъждан и мисля, че имаше добри отзиви....Аз познавам оригинала, но тук в Рефан и него не зареждат. Трябва да се поръча от сайта евентуално...

KDS, Лолитата на Рефан си заслужава определено. Уловена е спецификата на аромата. Трайността е добра, има и наситеност. Ползвала съм я доста пъти Лолитата в годните (защото те преди години я имаха, но после я спряха и я пуснаха отново). Не е имало случай, когато съм с нея и съм сред парфюмни познавачи да не ме попитат ''Ти си с Лолитата, нали?''.  Simple Smile

Според мен си заслужава да я пробваш.

D&P също я имат, но нямам впечатления.

Ще очаквам с интерес впечатленията ти от новите придобивки от Баргело.   Simple Smile

# 473
Момичета, моля за мнение за J’ADORE- DIOR на LORIS.И изобщо, какво ви е мнението за техните парфюми?
Парфюмите им са страхотни,поне според мен.Не веднъж съм писала,че имитацията им на един от най-любимите ми парфюми Хипнозата на Ланком е едно към едно.
Страшно добро качество!!! Аз мога да кажа, че Амбър еликсир на Орифлейм е 1:1 с имитацията на лорис...Изобщо - спечелиха ме твърдо!!! Peace

# 474
Момичета, случайно някоя от Вас да има впечатленията от версията на Serpentine- Cavalli на Гардени...В павилиона на Красно село жената каза, че може да ми я зареди и се чудя...

Отделно гледам в разни сайтове, че оригиналната Серпентина я има на много изгодни цени, особено, ако е тестер, макар че аз съм малко предубедена към тестерите...

Ако и някой има пресен опит с оригиналната, също ще съм благодарна да сподели.

# 475
  • BG-DE
Allforone, преди време беше писала, че Рефан имат Кавали  Eau de parfum http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Caval … Parfum-13675.html , ако не те затруднява може ли да ми кажеш кой номер е, защото питах на едно-две места и все ми казват, че го нямат. Благодаря предварително   bouquet

# 476
Allforone, преди време беше писала, че Рефан имат Кавали  Eau de parfum http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Caval … Parfum-13675.html , ако не те затруднява може ли да ми кажеш кой номер е, защото питах на едно-две места и все ми казват, че го нямат. Благодаря предварително   bouquet

Разбира се 024 е номерът, но ми прави впечатление, че не навсякъде зареждат Рефанските Кавалита.

# 477
  • BG-DE
Ще пробвам другата седмица на Тунджа, там обикновено имат всичко. Много ти благодаря  Hug

# 478
Момичета, случайно някоя от Вас да има впечатленията от версията на Serpentine- Cavalli на Гардени...В павилиона на Красно село жената каза, че може да ми я зареди и се чудя...

Отделно гледам в разни сайтове, че оригиналната Серпентина я има на много изгодни цени, особено, ако е тестер, макар че аз съм малко предубедена към тестерите...

Ако и някой има пресен опит с оригиналната, също ще съм благодарна да сподели.
Подарих миналата година на майка ми такава купена от Enzo. Тя има доста претенциозен вкус към парфюмите,но просто в него се влюби. Наистина е страхотен,доста тежък и траен,издържа цял ден. Аромата не може да се сбърка. По добре си купи оригинал,предлага се на поносими цени.

# 479
Allforone, преди време беше писала, че Рефан имат Кавали  Eau de parfum http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Caval … Parfum-13675.html , ако не те затруднява може ли да ми кажеш кой номер е, защото питах на едно-две места и все ми казват, че го нямат. Благодаря предварително   bouquet

Там със сигурност винаги имат всичко, защото те се водят нещо като представители за София и от там зареждат на много други места. А собствениците на този магазин, доколкото знам са шефове и на щанда/магазина на Мария Луиза.

Сподели ни впечатленията си, ако го вземеш.

nina.1, благодаря ти за споделеното мнение!

Общи условия

Активация на акаунт