Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 770
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Allforeone,  Hug
Hristina, единствената имитация на Flowerbomb, която съм тествала е на Jodex и е много добра.

# 586
Здравейте коя е най-добрата имитация на Flowerbomb Viktor&Rolf for women? мерси Simple Smile Hug Praynig

Много е добра и версията на Ди енд Пи.

# 587
Днес съм с Kenzo Amour на D&P. От доста време ползвам оригинала и мисля, че имитацията наистина е много добра. В началото се усеща една по-остра нотка, но след 15-20 минути се губи и става 1:1. Само наситеността е малко по-слаба, но се преживява  Simple Smile
Благодаря още веднъж за препоръките   bouquet

# 588
http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/L-Agent-11214.html
Знае ли някой дали е хубав парфюма,или да ми предложите някой с подобни нотки?

# 589
  • BG-DE
L`Agent е сложен парфюм, без проба не е добра идея да се взема. На мен лично никак не ми допада, мирише ми на изгоряла гума  Sick и като цяло ми носи мрачно настроение  Simple Smile  но си има и много почитатели. Неотдавна в парфюмната тема го разискваха и там можеш да прочетеш повече мнения  Peace

# 590
Ок Благодаря за съвета   bouquet

# 591
  • Бургас
L`Agent е интересен парфюм. Аз го харесвам и даже го имам, но не мога да го нося. Иначе ми харесва на други. Навява ми подобни асоциации, както тези на Menerva. Определено е "тъмен" парфюм. В момента не се сещам за имитация с подобен аромат.  Peace

# 592
Roxanne имат нови модели
Видях ги в един мол.
Казват се Roxanne love, имаше четири цвята лилав, розов, син и зелен (passion, kiss, beauty и четвъртия не го запомних). Шишенцата са много елегантни. Пробвах два от тях набързо, нежни са, но ще трябва да ги пробвам пак по-обстойно.

# 593
  • Deutschland
Имитaции ли сa и цените кaкви сa?

# 594
  • София
Взех си Alien на Degaje. Страхотен!!!!!!!!!! Траен, много добра имитация,но може би малко.по леката версия.
Някой от вас чували е за Aigner? ??? Ако има имитация искам да знам

# 595
Имах ето това - разкошен аромат, но не знам да има имитации...:
http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Aigner-Too-Fem … -Spring-3314.html
 Peace

# 596
  • София
Имах ето това - разкошен аромат, но не знам да има имитации...:
http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Aigner-Too-Fem … -Spring-3314.html
 Peace
Страхотни са им парфюмите,уникални миризми. Моя най - любим всъщност е Aigner Black мъжки, но и дамския е супер. Дано отнякъде изскочи имитация

# 597
Имитaции ли сa и цените кaкви сa?

Май че не са имитации, но и аз ги виждам за пръв път, нямам информация.

# 598
  • Deutschland
Търсих в нета специално за тези нови аромати на Роксан и пише, че единият е цветно-плодов, другия шипров и т.н. което ми навява мисъл, че са техни собствени аромати, а не имитации. Има Roxanne Passion и Roxanne Love. Ще се пробват, ако намеря де

# 599
  • Бургас
Търсих в нета специално за тези нови аромати на Роксан и пише, че единият е цветно-плодов, другия шипров и т.н. което ми навява мисъл, че са техни собствени аромати, а не имитации. Има Roxanne Passion и Roxanne Love. Ще се пробват, ако намеря де
Аз ги пробвах още миналата седмица. Техни аромати са, но и четирите пак приличаха на други известни. Не можах да се сетя на кои ми напомнят обаче. Освен единия - мисля, че беше зелената ябълка на Донна Карън. Не са много концентрирани. Не са и лоши. Не съм впечатлена като цяло.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт