Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 787
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
И на мен не ми харесаха,но аз не харесвам почти нищо на Роксан с изключение на Манифесто и Глория на Кашарел.Всичко друго,а съм ги мирисала всички ми се видяха доста далеч от оригиналите/мое мнение/

# 601
  • Бургас
Момичета,ФМ имат няколко нови аромата,които ги няма на първа страница,а ми се виждат интересни-400 Omnia Coral – Bvlgari
401 Signorina  - Salvatore Ferragamo
402 Amor Amor Forbidden Kiss- Cacharel
403 Oud Edition - Roberto Cavalli
407 Gucci Premiere – Gucci
408 Addict eau Fraiche CHRISTIAN DIOR
410 Pure a drop  of rose – DKNY
411 Acqua - Roberto Cavalli
361 JOUR D”HERMES- HERMES
362 SI-GIORGIO ARMANI

# 602
Боже, как ви бях изпуснала, сега ще се върна да си избера зимен аромат  Heart Eyes

# 603
Момичета, сега се рових из списъците на първа страница, защото в това облачно време ми се приноси нещо не толкова лятно. Забелязах нещо странно в списъка на Заг Зодиак. При женските последните два май са от списъка на Парфен, защото се повтарят. При мъжките първите 10 са на Парфен, а след това почват дамски със странни имена и после пак мъжки. Моя компютър ли пак си прави игрички с мен или и при вас излиза така.  newsm78

# 604
Момичета, сега се рових из списъците на първа страница, защото в това облачно време ми се приноси нещо не толкова лятно. Забелязах нещо странно в списъка на Заг Зодиак. При женските последните два май са от списъка на Парфен, защото се повтарят. При мъжките първите 10 са на Парфен, а след това почват дамски със странни имена и после пак мъжки. Моя компютър ли пак си прави игрички с мен или и при вас излиза така.  newsm78
да, определено нещо не е наред, не бях отваряла до сега мъжкия списък, но по принцип номерациите на ZZ не изглеждат по този начин, а имат цифра и буква за номер, примерно:
01 NC   NAOMI CAMPBELL   N. CAMPBELL
Ето тук в един сайт, продаващ ZZ може да се види:
http://otdivana.com/bg/nnnn/

Thinking

# 605
здравейте, да попитам за парфюм на La Rive Madame  in Love, кой парфюм имитира, днес го помирисах и много ми прилича на този, за който бях питала по-рано Ескада сентимент, за който вие ме консултирахте, траен е въпреки, че си мих ръката много пъти

# 606
  • София
Не знам къде е проблема.  newsm78 При мен през нито един браузър не ми изписва името на фирмата над списъците.  Sad Като отворя тези, които трябва да са на Заг Зодиак, дамските започват с 01 NC    NAOMI CAMPBELL    N. CAMPBELL, а мъжките с 645   Made to measure      Gucci, което не беше така. Преди започваха с 101 JP    LE MALE     J.P. GAULTIER. Нямам представа какво се е случило.  Thinking Преди около две седмици ги гледах и не бяха така.  Crazy

# 607
Благодаря за линка, ще ги разгледам сега. Поръчвал ли е някой от този сайт, че ми е по-удобно онлайн.
Sunrise_67, май отговаря на gucci flora
И аз имах спомен, че преди пак бях ровила и не бяха така

# 608
здравейте, да попитам за парфюм на La Rive Madame  in Love, кой парфюм имитира, днес го помирисах и много ми прилича на този, за който бях питала по-рано Ескада сентимент, за който вие ме консултирахте, траен е въпреки, че си мих ръката много пъти
La Rive Madame In Love  - аналог на Lancome Tresor in love Peace

# 609
  • София
seawind, ето още един линк http://www.zagzodiakshop.com/bg/majki-parfyumiэ

# 610
тези мадам ин лов два вида ли за , защото имаше две еднакви бутилки тестери единия беше с жълт цвят, а другия розов

# 611
magicjo, благодаря. Този магазин не го бях виждала. Много ми грабна вниманието Cartier- Panthere, но нещо не го виждам в интернет магазините, ще се разходя до някой магазин да го тествам.
Попаднах на интересна информация:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.750895638371633.107374 … 923864&type=3

От много време искам да видя тези Clive Christian

# 612
тези мадам ин лов два вида ли за , защото имаше две еднакви бутилки тестери единия беше с жълт цвят, а другия розов
La Rive Madame in Love
Да не би другият да е бил Cash newsm78

# 613
  • София
seawind, от 1-ви юли функционира сайта - https://www.belisimo.eu/bg/zag-zodiak

# 614
La Rive Madame in Love
Да не би другият да е бил Cash newsm78
Не еднакви бяха,само течността беше с друг цвят

Общи условия

Активация на акаунт