Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 781
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Някой с инфо за този сайт,моля-http://lexiconbg.com/openshop/index.php?route=product/category&path=9 Какви са парфюмите от към трайност и близост с оригиналите?

# 616
  • BG-DE
Момичета, коя според вас е най-сполучливата имитация на Адикт на Диор?

# 617
  • Бургас
От това,което чета,а съм ги изчела всички теми даже по няколко пъти Mr. Greenнай-сполучлива е версията на Роксан в МOOD вариант-била точно като оригинала Simple SmileАз съм я мирисаала,но не ме впечатли,но аз не харесвам и оригинала нека и някой друг се включи.

# 618
  • BG-DE
Благодаря ти, непременно ще го вида този Мооd  Simple Smile

# 619
Какво е мнението ви за имитацията на Рефан на зелената ябълка на Дона Карън( № 106) и всъщност при кой производител имитацията е най- добра?

# 620
Днес си взех малко количество от JOOP на Рефан за да го тествам в реална близост с оригиналния 2 мл. тестер, който наскоро си поръчах заедно с друга една покупка от ЕНЗО.  Приликата е поразителна. Не е 100%, в първите няколко секунди рефанския е по - остър, а оригиналния - по - пъстър, но само след секунди вече не могат да бъдат различени един от друг.
Трайността също е съизмерима.
 Peace
П.П. Колкото до самия аромат, да, определено е много ярък, много свеж, много вкусен...Виждам го да става както за мъж, така и за жена, чудесно попадение!
 Peace

# 621
  • Стара Загора
Пуснали са Тезори парфюмните  води в ДМ. Има ги в журнала
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/576524/d … f?v=1441809523000

А в Елитис има намаление на Роксан
http://elitis.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE

# 622
  • София
KDS, благодаря за отговора  Hug
Това Кавали има ли хубава имитация? - http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Caval … Parfum-13675.html
Относно ДМ - понякога там има големи попадения/намаления - през зимата си взех парфюм Pulse NYC Beyonce 50 ml. намален на 15 лв, а 30 мл. беше 12 лв., като пълната цена му е от 60 до 69 лв. за 50 мл. Попитах ги защо са толкова намалени и ми отговориха, че повече нямало да го продават и изчиствали малкото останали бройки.  А миналата седмица си взех намален наполовина Someday Justin Bieber 50 мл. за 27 лв. Прилича на Meow Katy Perry, Fantasy Britney Spears, Viva La Juicy и Pink Friday Nicki Minaj, но е по-лек/свеж и ми харесва повече (примерно сладостта във фантазията на Бритнито ми идва малко в повече и ме задушава). Ухае разкошно  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 13:16 от Vesika

# 623
  • Бургас
Намаление има не само в ДМ,а и в Beauty zone Heart EyesДоста от звездните,а и не само парфюми са намалени,най-после се сдобих с отдавна жадувания ми Герлен в оригинал и съм на седмото небе от щастие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТози бранд вече заема първото място в сърцето ми.Парфюмите им са просто уникални,кофти само,че имат твърде малко имитации на тези парфюми и то /несполучливи по мое мнение/

# 624
  • Варна
Здравейте момичета! Изчетох много неща от темите назад и в главата ми стана каша, та затова направо питам.  Посочете ми сполучлива имитация на Алюр  и The One , ако е възможно дайте няколко предложения, защото във Варна освен Рефан и една наливна парфюмерийка на Гардени не съм виждала и се налага да пазаря онлайн.

# 625
  • Стара Загора
Здравейте момичета! Изчетох много неща от темите назад и в главата ми стана каша, та затова направо питам.  Посочете ми сполучлива имитация на Алюр  и The One , ако е възможно дайте няколко предложения, защото във Варна освен Рефан и една наливна парфюмерийка на Гардени не съм виждала и се налага да пазаря онлайн.

Аз съм пробвала версията на Refan на The One и ми хареса много. Беше трайна, обаче оригинала не помня вече кога съм го тествала, за да направя паралел.
Алюр имам в оригинал и харесвам, затова не съм търсила негова имитация. Но и точно на последните страници пак се коментира, че Chanel са най-трудни за копиране и нямат наистина стойностни евтини алтернативи.

# 626
  • Бургас
За The one не мога да помогна не ми е любим,но Алюр пробвай във версията на Сан Сиро-страхотен е и много траен.Шанелите са трудни за имитиране така е, но този е добър вариант и не мирише евтино.

# 627
  • Бургас
И на двата са много добри версиите на Ди енд Пи.  Peace

# 628
  • София
The Оne – най-добра версия: на Рефан и на D&P.
Allure - на D&P е най-добра, след това е на Рефан.

# 629
Ще ви помоля за мнение за парфюмите eyfel,някой който ги е ползвал и има наблюдение.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт