Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Ще ви помоля за мнение за парфюмите eyfel,някой който ги е ползвал и има наблюдение.
Благодаря.
Понеже спряха от производство един мой любим парфюм на Ейвън - "SURRENDER":
http://www.fragrantica.ru/perfume/Avon/Surrender-1863.html
реших да купя имитацията на Айфел. Приликата е около 90%, а трайността е много на ниво.
 Peace

# 631
Къде се продават  парфюмите eyfel- в реални магазини или онлайн?

# 632
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%937336836/e … D1%84%D1%8E%D0%BC
 Може и да имат физически магазин, но аз не знам дали и къде. Поръчах си от тук.
Peace

# 633
Какво е мнението ви за имитацията на Рефан на зелената ябълка на Дона Карън( № 106) и всъщност при кой производител имитацията е най- добра?

Категорично си заслужава Рефанската версия- трайна и много близка до оригинала.

# 634
Здравейте момичета! Изчетох много неща от темите назад и в главата ми стана каша, та затова направо питам.  Посочете ми сполучлива имитация на Алюр  и The One , ако е възможно дайте няколко предложения, защото във Варна освен Рефан и една наливна парфюмерийка на Гардени не съм виждала и се налага да пазаря онлайн.

И аз съм на мнение, че най-добрите версии на тези два парфюма са на Ди енд Пи. Много близки до оригиналите и супер трайни, особено Аllure.

Рефанската версия на The one e близка също като аромат до оригинала и с прилична трайност.

Рефанската версия на Allure е далеч от оригинала и също с прилична трайност.

# 635
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%937336836/e … D1%84%D1%8E%D0%BC
 Може и да имат физически магазин, но аз не знам дали и къде. Поръчах си от тук.
Peace

Само не разбрах доставката за сметка на кого е.

# 636
  • Бургас
За теб Simple Smile

# 637
# 638
  • Бургас
На Рефан не е лоша имитацията. Джодекс и Ди енд Пи също го имат. Мисля, че техните са по-добри.
Относно Eyfel - на мен не ми харесват, да не кажа изобщо. Пробвала съм няколко неща, бяха несполучливи. Може и да има добри попадения, не знам.
Solar, Surrender мисля, че го гледах и при Лорис. Носила съм го преди време, но не си го спомням добре, за да направя сравнение. Може да го тестваш.  Peace

# 639
  • Бургас
Някой с инфо за този сайт,моля-http://lexiconbg.com/openshop/index.php?route=product/category&path=9 Какви са парфюмите от към трайност и близост с оригиналите?

Аз бях поръчвала преди две години и имаха голяма трайност, върху дрехи стояха с дни.

# 640
  • Варна
Благодаря Ви много момичета за компетентните отговори. Колебая се за поръчка от Ди и Пи или Заг зодиак. По този повод  искам да ви попитам още за няколко парфюма. Кажете сполучливи имитации на Alien, Euphoria, Armani Code  , Black Xs на Paco, и като последно Issey Miyake L'Eau D'Issey . Искам да поръчам няколко, че поне един път да плащам транспортни разходи. Благодаря предварително.

Искам да споделя впечатления от парфюмите на Сангадо. Пробвах тестери на Alien, The One и Euphoria. Мога да кажа само че са много трайни над 8 до 10 часа и са приятни като миризми, но не съм ги сравнявала с оригиналите.

# 641
  • Бургас
За Алиен пак казвам,че не ми е любим,но една приятелка си го поръчала в имитация на Баргело и сподели,че бил най-близък до оригиналния, ако искаш го пробвай.Еуфорията и Black Xs са добри при Рефан.За Кода на Армани аз не харевсам нито една от имитациите му,предпочитам го в оригинал.За Мияки -тествах версията на Роксан/на мен не ми хареса/Това е от мен  bouquet

# 642
Solar, Surrender мисля, че го гледах и при Лорис. Носила съм го преди време, но не си го спомням добре, за да направя сравнение. Може да го тестваш.  Peace
Благодаря! Само, че сега съм вече на съвсем друга вълна...Това беше преди  Wink
 Peace

# 643
Ще ви помоля за мнение за парфюмите eyfel,някой който ги е ползвал и има наблюдение.
Благодаря.
Понеже спряха от производство един мой любим парфюм на Ейвън - "SURRENDER":
http://www.fragrantica.ru/perfume/Avon/Surrender-1863.html
реших да купя имитацията на Айфел. Приликата е около 90%, а трайността е много на ниво.
 Peace
Благодаря ,но ми трябва малко повече инфо ,ако някой е ползвал повече аромати нека сподели.
Благодаря.

# 644
Благодаря Ви много момичета за компетентните отговори. Колебая се за поръчка от Ди и Пи или Заг зодиак. По този повод  искам да ви попитам още за няколко парфюма. Кажете сполучливи имитации на Alien, Euphoria, Armani Code  , Black Xs на Paco, и като последно Issey Miyake L'Eau D'Issey . Искам да поръчам няколко, че поне един път да плащам транспортни разходи. Благодаря предварително.

Искам да споделя впечатления от парфюмите на Сангадо. Пробвах тестери на Alien, The One и Euphoria. Мога да кажа само че са много трайни над 8 до 10 часа и са приятни като миризми, но не съм ги сравнявала с оригиналите.

Alien, Armani Code , Black XS за мен най-добрите са на Ди енд Пи.

Issey Miyake и Euphoria- категорично Рефан и за двата. Имат ги и други марки, но за мен това са най-добрите версии, на които съм попадала. Особено Еуфорията, както съм писала и преди версията на Рефан ми харесва повече от оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт