Покажи се

• 3 904 260
  • 22 702
  •   1
Отговори
# 22 470
  • В заешката дупка
Дъщеря ми каза, че наживо не е толкова впечатляващо. На снимки е по добре.

Не всички сияния са еднакви. По сила, яркос, контраст, подвижност, отдалеченост и т.н. Могат да са по-невзрачни и бледи. Друг път изключително впечатляващи, ярки и подвижни. Зависи и къде и кога се гледат. Едно е в или около града, примерно, където градските светлини разваля контраста и/или когато не е настъпил пълен мрак, друго - някъде в пустошта, на пълна тъмнина. Според мен даже атмосферата на най-впечатляващите сияния не може да се придаде със снимка. Защото със снимка няма как да уловиш танците им над главата ти и усещането, че аха да си протегнеш ръката, и ще ги пипнеш.

Ето северното сияние от тези дни в Исландия. Снимките не са мои. Проспах го. Simple Smile Но фийда на фейсбука ми е пълен със снимки. Било е впечатляващо са коментарите. Не е нещо, което се вижда често, дори и тук в Исландия. Сиянията обикновено са само зелени или зелено-лилави. 

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 12:21 от ЧеКа

# 22 471
Олд фешън или еко тоалетна в центъра на Дъблин. Трудно ми е да преценя. 🤪

# 22 472
  • Deutschland/HE
Такива има в Германия и в Нидерландия със сигурност. Много дебел памучен плат. Аз съм виждала само в бяло и е за подсушаване на ръцете.

П.С. По миналата седмица бяхме на бълг. театър в една зала и там в тоалетната беше точно такава. В края на ноември сме пак и ще снимам Simple Smile

# 22 473
Показаното от Прешъс съм го виждала и в Холандия, и в Германия, в Австрия, абе- из ЕвропаТА. Много ме е гнус, никога не съм го ползвала реално.
За да не е спам- фото, което и в друга тема пуснах.

# 22 474
# 22 475
  • Враца
Ама, какво е това? Кърпа , на която се трият всички ли ?

# 22 476
Ама, какво е това? Кърпа , на която се трият всички ли ?
Ролка плат която се върти. Теглиш отгоре да излезе чиста кърпа и се бършеш. Мръсната отива на ролката. Направо се потресох като го видях. Излязох си с мокри ръце.

# 22 477
Пия си кафето и какво да видя през прозореца:

# 22 478
Това е БГ ли е?

# 22 479
# 22 480
  • под тепетата
Завидях за мястото за кафе! Тази снимка спокойно може да се нарече "Предколедно"
За да не е спам

# 22 481

А къде е?
Впечатлена съм Heart Decoration
Скрит текст:
/от няколко седмици не мога да качвам снимки, не ми приема формата, макар, че снимам с един и същ телефон, затова съжалявам за спама/

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 11:24 от beauty_magnolia

# 22 482
Като излязъл от някой филм.

# 22 483
  • Враца
Хаха, кой е този, страхотен е ! Heart

# 22 484
Бяхме на котешка изложба вчера и там го видяхме. Наистина е страхотен, но моят любимец още от пролетта си остава този чаровник, от когото не мога откъсна поглед. 😍

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 14:09 от precious*

Общи условия

Активация на акаунт