Покажи се

• 3 904 201
  • 22 702
  •   1
Отговори
# 135
Даун, кое е това твоето 32 кг?

# 136
Роди се бебокът вече  Wink

Много щастие му желая!
Как ми се гушка бебе... 

За да не е спам, споделям днешен кадър от планетариума. С якета сме вече цяла седмица. Дано от утре дойде малко слънце.

# 137
# 138
Единен граждански номер - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0% … D0%BC%D0%B5%D1%80 
Скрит текст:
Цитат
Първите шест цифри съответстват на датата на раждане (ГГММДД). Тъй като за годината на раждане са отделени само две цифри, могат да се кодират единствено годините между 1900 и 1999. Останалите години се представят по следния начин:
за родените преди 1 януари 1900 г. към месеца се прибавя числото 20,
за родените след 31 декември 1999 г. до 31 декември 2099 г. към месеца се прибавя числото 40.
Следващите три цифри (седма, осма и девета) са информация за областта в България и поредността на раждането като деветата е четна, за момче и нечетна за момиче. Седмата и осмата са случайно генерирани според града.
Десетата цифра е контролна и се изчислява по следния алгоритъм:
Всяка цифра се умножава със съответното ѝ тегло (виж таблицата)
Получените произведения се сумират
Сумата се дели на 11
Ако остатъкът от делението е по-малък от 10, тогава той се взема като контролна цифра, иначе – 0
Тегла на отделните цифри в ЕГН
Позиция   1   2   3   4   5   6   7   8   9
Тегло   2   4   8   5   10   9   7   3   6

# 139
  • Пловдив
Аз също съм чувала,че тази цифричка означава броя на двойниците на човека,според моята лична карта е 1 и реших,че може Nefertarri да я е открила  Laughing

# 140
Компютър ли определя броя на двойниците, сравнявайки снимките? Пропорциите може да са еднакви, но визуално въобще да не си приличат... newsm78

# 141
  • София
От мен домашен любимец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

себе си съм показвала в селфи темата

# 142
  • Бургас
От мен домашен любимец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

себе си съм показвала в селфи темата

Малеее, да ми падне този красавец какво нагушване ще му приложа  Heart Eyes

От мен една красива гледка от Бодрум
http://prikachi.com/images/791/7899791t.jpg

# 143
  • София
Искам и аз в Бодрум, ама няма на работа съм, догодина ако се доредя

Джули, дами сме, при това принцеси, спим на легло, с възглавница и завивка

# 144
  • Бургас
Искам и аз в Бодрум, ама няма на работа съм, догодина ако се доредя

Джули, дами сме, при това принцеси, спим на легло, с възглавница и завивка
Препоръчвам ти Бодрум и въобще турското море. Невероятно красиво е!
И аз с моето куче спяхме на едно легло под една завивка и на една възглавница. Страхотно е да имаш куче.

# 145
Дам, разкошни палми има, като по филмите. Само пясък дето няма.

# 146
  • София
Джули ние в турско ходим последно време, но таз година стигнахме само до Айвалък, догодина и до Бодрум.

А относно мецанка  Heart Eyes добре, че ми е голямо леглото, че в тея жеги щеше да е много трудоемко. От седем години се опитвам да я накарам поне лятото да спи на земята, но тя не. Мамина глезана се гуши на леглото, даже като закъснявам с лягането идва да ме подсеща, че е време за сън  hahaha hahaha hahaha А зимата е страхотно, безплатна печка

# 147
  • Бургас
След снимката на прекрасната пухкавата мецанка ме е срам да се покажа, но ето ме
........................................................
П.П. Не ме цитирайте, че съм срамежлива и най-вероятно ще си изтрия муцуната по-късно. Извинявам се за което  Blush

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 13:02 от miss july

# 148
  • София
Джули много си красива  Heart Eyes

# 149
Джули, точно си мислех как искам да те видя.  Embarassed Имаш някаква ориенталска красота, особено с дългата коса, дано пак не се възприеме лошо.  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт