Покажи се

• 3 904 225
  • 22 702
  •   1
Отговори
# 165
Леле, Джой, тази вечер ще те мразя и завиждам едновременно  Grinning Харизматичен ли е на живо ?

# 166
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Неописуемо прекрасен е, Вал, а аз въобще не съм фенка и не очаквах да ми хареса особено на живо. С много изящна и нестандартна красота, очите и скулите са неповторими. И е много точен с феновете, снима се с всяка пожелала тийнка и отдели време за автографи след снимките. Аз иначе бях отишла заради Килиън Мърфи, но за съжаление той си тръгна предварително.

# 167
А ти бе, Джо, защо, ЗАЩО не пожела снимка с него заради нас поне!?   Tired Щяхме да се сцепем от завист Grinning

# 168
И на мен не ми е фаворит, намирам го за добър като модел  и средна работа като актьор, не съм гледала Нюансите, съдя предимно по сериала с агент Скъли. Simple Smile Беше ми интересно накъде ще поеме и засега му се наредиха добре нещата.Не мога да отрека, че е красавец обаче.
Да не съм спам...
Отново на любимия ми мост Simple Smile
Скрит текст:
Flutter

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 08:12 от валия

# 169
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А ти бе, Джо, защо, ЗАЩО не пожела снимка с него заради нас поне!?   Tired Щяхме да се сцепем от завист Grinning
Много изкушаваща е форумската завист, ама знаеш ли какъв срам би било след всичките 15-годишни да се нареди и дъртак Джой за снимка Joy
(в интерес на истината, да беше Килиън, бих минала като булдозер през тийнките, ама Джейми не ми е тръпка и предоволно си го щракнах отстрани, без да се резиля Mr. Green)

Вал, много си фатална, да знаеш Heart Eyes

# 170
Джули, точно си мислех как искам да те видя.  Embarassed Имаш някаква ориенталска красота, особено с дългата коса, дано пак не се възприеме лошо.  Embarassed Embarassed
Тъкмо исках да пиша за ориенталската красота  Simple Smile

Снимките за пореден път ми доказват, че доста грешно съм си прадставяла кой стои зад определен ник.
Няма да влезам в подробности кой как съм си представяла  Crazy
Харесвам кучета, погледът им е доста по-умен от този на доста хора, които познавам  Mr. Green

# 171

Харесвам кучета, погледът им е доста по-умен от този на доста хора, които познавам  Mr. Green
Те и главите са им по-умни, не само погледа.  Embarassed

# 172
 Джули, съвсем различна си те представях Simple Smile Балканска хубавица си ти  Heart Eyes

# 173
Ммм, ми хубав е тоя момък , Джо, хубав си е Simple Smile
Джули на мен на туркиня ми прилича по-скоро Peace

# 174
  • София
Еее, през уикенда съм изпуснал много красоти, убеден съм;)
И да, и аз споделям, че на НСЧ крачетата са много хубави, не могоа да се въздържа, краката женски са ми малко фетиш  Embarassed Embarassed

# 175
Вземи се покажи и ти вместо само да зяпаш Grinning

# 176
Вземи се покажи и ти вместо само да зяпаш Grinning
smile3508

# 177
  • Варна
Моля някой модератор да изтрие снимките в коментара ми.

# 178
ronaldd, благодаря  Blush но обърка или темата, или крачетата  Simple Smile

# 179
  • София
ronaldd, благодаря  Blush но обърка или темата, или крачетата  Simple Smile
Ох, по-скоро темата, но не и крачетата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт